نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت امور خارجه؛ در پی انتشار اخبار و گزارش ها در زمینه خرید تجهیزات نظامی از رژیم صهیونیستی توسط جمهوری آذربایجان به ارزش یك و نیم میلیارد دلار، 'جوانشیر آخونداوف' سفیر آن كشور در جمهوری اسلامی ایران از سوی دكتر سید عباس عراقچی معاون آسیا و اقیانوسیه به وزارت خارجه دعوت و در خصوص خبر فوق درخواست توضیح رسمی از سوی دولت آذربایجان بعمل آمد.

سفیر دولت جمهوری آذربایجان پس از استعلام از دولت خود اظهار داشت كه تجهیزات خریداری شده از رژیم صهیونیستی تنها با هدف آزاد سازی سرزمین های اشغالی آذربایجان بوده و دولت این كشور به هیچ وجه اجازه استفاده از این سلاح ها بر علیه كشور ثالث بویژه جمهوری اسلامی ایران را نخواهد داد.

وی مجددا بر عزم دولت آذربایجان برای توسعه روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران تاكید نموده و خواستار تبادل نظر بیشتر برای رفع هرگونه سوء تفاهم گردید.

معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه كشورمان نیز در این ملاقات به سیاست اعلام شده از سوی رژیم صهیونیستی مبنی بر توسعه نفوذ در كشورهای هم مرز با ایران و استفاده از این كشورها بر علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره كرده و نسبت به هرگونه استفاده آن رژیم از خاك جمهوری آذربایجان در جهت انجام اقدامات تروریستی بر علیه كشورمان هشدار داد.

**شبد** 3404



:: برچسب‌ها: کانادا , رقص ,
:: بازدید از این مطلب : 438
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril
هواپیمای اف-16 اسرائیلی

حمله احتمالی اسرائیل با مشکلات گوناگونی روبرو خواهد بود

در میان انبوه مشکلاتی که اسرائیل در دهه گذشته با آن مواجه بوده، تهدید بالقوه ایران مجهز به سلاح اتمی چیزی است که برنامه‌ریزان نظامی اسرائیل را به خود مشغول کرده است.

همین امر تا حد زیادی اسرائیل را به توسعه نیروی هوایی خود واداشته است.

نیروی هوایی اسرائیل ۱۲۵ هواپیمای نظامی پیشرفته اف-۱۵ال و اف-۱۶ال خریداری کرده است که به وسایل خودکار و مخازن اضافی سوخت مجهزند و برای حملات دوربرد مناسبند.

اسرائیل به علاوه تسلیحات تخریب سنگرهای زیرزمینی نیز خریده است؛ هواپیماهای بدون سرنشین بزرگ و دورپرواز ساخته است؛ و بخش زیادی از تمرین‌های نظامیش بر عملیات دوربرد متمرکز است.

اسرائیل در حملات پیشگیرانه علیه اهداف هسته‌ای در منطقه سابقه دارد.

جت‌های اسرائیلی در ژوئن ۱۹۸۱ رآکتور اوسیراک در نزدیکی بغداد را بمباران کردند.

در سپتامبر ۲۰۰۷ هم هواپیماهای نظامی اسرائیل به تاسیساتی در سوریه که به باور اسرائیل، آمریکا و بسیاری از کارشناسان، رآکتور هسته‌ای در حال ساخت بود حمله بردند.

با این حال حمله احتمالی به ایران نمی‌تواند همچون حمله به عراق و سوریه باشد. هر دوی این حملات بر ضد یک هدف روی زمین انجام گرفتند و به معنی واقعی کلمه ناگهانی از آسمان نازل شدند.

اما تلاش اسرائیل برای وارد آوردن ضربه‌های سخت به برنامه هسته‌‌ای ایران با مشکلات مختلفی از جمله بُرد، تعداد اهداف و ماهیت آنها مواجه است.

بسیاری از این مشکلات به خودی خود دلهره‌آورند، اما روی هم رفته با سایر دشواری‌های پیش روی برنامه‌ریزان دفاعی اسرائیل درمی‌آمیزند.

چه طور باید به آنجا رسید؟

از اسرائیل تا ایران راه درازی است. با تخمینی سردستی بسیاری از اهداف بالقوه در ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ کیلومتری پایگاه‌های اسرائیلی قرار دارند. هواپیماهای جنگی اسرائیل باید به ایران برسند و همین قدر هم مهم است که بتوانند بازگردند.

دست کم سه مسیر ممکن وجود دارد:

  • اول این که جت‌های اسرائیل به شمال پرواز کنند و پس از آن روی مرز ترکیه با سوریه و سپس مرز ترکیه با عراق به شرق بروند.
  • آغاز مسیر دوم مانند اولی است اما هواپیماها از روی عراق به سمت ایران می‌روند. مقامات عراقی در غیاب نظامیان آمریکایی از پس رصد و کنترل حوزه هوایی خود برنمی‌آیند و این در عمل راه را بر تهاجم اسرائیل باز می‌کند.
  • مسیر سوم از جنوب است که جت‌های اسرائیلی را از فراز عربستان سعودی به ایران می‌رساند. آیا با توجه به دغدغه‌های سعودی‌ها نسبت به برنامه هسته‌ای ایران آنها حاضرند بر چنین حرکتی چشم ببندند؟ آیا اسرائیلی‌ها می‌توانند از این مسیر برای بازگشت خود استفاده کنند؟ اصلا نمی‌دانیم.

آنچه می‌دانیم این است که مخازن سوخت این هواپیماها باید در طول مسیر پر شود.

مسیرهای احتمالی حمله هوایی اسرائیل به ایران

داگلاس بری، عضو ارشد انستیتوی بین‌المللی مطالعات استراتژیک و متخصص در حوزه امور نظامی هوافضا، می‌گوید:"سوختگیری در آسمان کاری دشوار خواهد بود".

او می‌گوید: "هواپیماهای اسرائیل نه تنها باید از پس ورود به فضای ایران و خروج از آن بربیایند، بلکه باید سوخت لازم برای تامین زمان پرواز بر فراز اهداف را داشته باشند و همچنین سوخت کافی برای پوشش پیش‌آمدهای احتمالی در طول عملیات".

بری می‌گوید:"سوختگیری اولیه می‌تواند بر فراز مدیترانه و یا حتی حوزه هوایی خود اسرائیل انجام گیرد. او یادآور می‌شود: "یک گزینه این است که هواپیماها با ذخیره کامل بمب پرواز کنند و مخازن اضافی سوخت را بیندازند؛ به ارتفاع مورد نظر صعود کنند و در اینجا پیش از راهی شدن به سوی اهدافشان در ایران مخازنشان را دوباره پر سازند".

برآورد می‌شود که اسرائیل ۸ تا ۱۰ هواپیمای سوخت‌رسان بزرگ در قالب هواپیماهای غیرنظامی بویینگ ۷۰۷ دارد، اما به باور کارشناسان چنین ظرفیتی برای سوخت‌رسانی، یکی از عوامل محدودکننده هر عملیاتی را روشن می‌سازد.

چه اهدافی را باید زد؟

مسایل برد، ماهیت اهداف و دسترسی به هواپیماهای سوخت‌رسان نوع و دامنه هر عملیات ممکن اسرائیل را رقم می‌زند.

داگلاس بری می‌گوید: "برنامه‌ریزان اسرائیلی دنبال نقاطی می‌گردند که با توجه به محدودیت‌هایشان، بتوانند بیشترین ضربه را به آن وارد آورند".

"آنان به دنبال گلوگاه‌های برنامه اتمی ایران خواهند بود. روشن است که حمله به تاسیسات غنی‌سازی از منظر نظامی کاملا قابل قبول است".

با این حساب تاسیسات غنی‌سازی اورانیوم در نظنز در جنوب تهران و فردو، در نزدیکی قم به یقین در صدر فهرست اهداف احتمالی هستند.

کارخانه تولید آب سنگین و رآکتور آب سنگین اراک در غرب نیز می‌تواند در کنار تاسیسات اصفهان به حساب بیاید.

روشن نیست که آیا اسرائیل توان حمله به اهداف مرتبط با برنامه موشکی ایران را نیز دارد یا خیر.

اما این فهرست اهداف مشکل دیگری پیش می‌آورد. تاسیسات اتمی نطنز زیرزمینی هستند و کارخانه جدید فردو نیز در قلب کوه جای گرفته است.

آیا اسرائیل می‌تواند اهداف زیرزمینی را نابود سازد؟

سوختگیری در آسمان

اسرائیل ۸ تا ۱۰ هواپیمای سوخت‌رسان بوئینگ ۷۰۷ در اختیار دارد

داگلاس بری می‌گوید برای چنین حمله‌ای باید اطلاعات خوبی داشته باشید. او می‌گوید: "باید جغرافیای هدف، زمین‌شناسی آن، نوع خاک و جزئیات طراحی و ساخت هر پناهگاه زیرزمینی را بدانید".

او تاکید می‌کند: "فرضتان این باشد که آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها در طول زمان به دقت مراقب این پایگاه‌ها بوده‌اند".

برای دستیابی به اهداف زیر زمین به مهمات ویژه‌ای نیاز دارید. تاسیساتی که در عمق زمین مستقر شده باشند مختص به خاورمیانه نیستند. نوعی مسابقه میان حفاران و سلاح‌سازان در جریان است و آمریکایی‌ها در این زمینه تجریبه زیادی دارند.

سلاح اصلی اسرائیل جی‌بی‌یو-۲۸ آمریکایی است. این یک بمب ۲۲۶۸ کیلوگرمی است که با لیزر هدایت می‌شود و کلاهک مخصوص رخنه‌کننده‌ای دارد. برای ارزیابی توان آن به رابرت هیوسون، دبیر بخش تسلیحات هوایی آی‌اچ‌اس-جین رجوع کردم.

او به من گفت: "جی‌بی‌یو-۲۸ بزرگترین سلاح رخنه‌کننده در دسترس برای هواپیماهای تاکتیکی است و از زمان نخستین استفاده‌اش در ۱۹۹۱ با کلاهک‌های بهتر و هدایتگرهای دقیقتر بهبود یافته است".

"البته ممکن است استفاده اسرائیل از این سلاح به واسطه چندین عامل عملیاتی به مانع بر بخورد. اگر واقع‌بین باشیم، اف-۱۵ال که تنها هواپیمای حامل این نوع سلاح است، برای یک بمب جا دارد و نیروی تهاجمی قابل ملاحظه‌ای نیاز است که خود، سوخت‌رسانی و سایر پشتیبانی‌ها را می‌طلبد که در شمار بالا، در توان اسرائیل نیست".

"باید از فاصله‌ای نزدیک به هدف حمله شود و این یعنی هواپیماها باید در فضایی پرکشمکش وارد عملیات شوند".

او به علاوه می‌گوید: "اطلاعات هدفگیری بسیار دقیقی نیاز است تا سلاحی چون جی‌بی‌یو-۲۸ بیشترین کارایی خود را داشته باشد".

"احتمال موفقیت حمله‌ای با جی‌بی‌یو-۲۸ فقط با توان این سلاح روی کاغذ روشن نمی‌شود".

سوال بزرگ بی‌پاسخ البته این است که این سلاح‌ها تا چه اندازه می‌توانند علیه تاسیسات غنی‌سازی نطنز و فردو به کار بیایند.

بمب های سنگر شکن اسرائیلی

هیوسون می‌گوید: "جی‌بی‌یو-۲۸ تا حدی علیه هر هدف زیرزمینی موثر است".

او توضیح می‌دهد: "برای این سلاح شتاب و زاویه ضربه تعیین‌کننده میزان رخنه است. پرتاب ایده‌آل از ارتفاع زیاد و با حداکثر سرعت انجام می‌شود تا بمب با زاویه‌ای نزدیک به عمودی به هدف اصابت کند".

"این کار در کوهستان و غارها دشوارتر است و اثر این بمب کاهش می‌یابد. با این حال باز هم از دیگر مهمات موثرتر است".

در واقع چنان که داگلاس بری می‌گوید یک سلاح کافی نیست.

او می‌گوید: "شما می‌توانید با سلاح‌هایی مختلف در یک محدوده حمله "راه خود را باز کنید" تا از میان خاک و سنگ و بن رخنه کنید. یا می‌توانید با تخریب تونل ورودی راه دسترسی به پایگاه را نابود سازید".

"به علاوه همه این تاسیسات تشنه انرژی هستند و شما می‌توانید به منابع انرژی یا کابل‌هایی که زیر خاک هستند حمله ببرید".

"هدف از چنان کاری این است که ایرانیان با مجموعه‌ای از تونل‌های بسته شده، قطع انرژی و اتاق‌های زیرزمینی فروریخته روبه‌رو شوند".

آیا اسرائیل گزینه‌های نظامی دیگری دارد؟

تا به این جا عمدتا به توانایی‌های شناخته‌شده اسرائیل، یعنی مهمات و هواپیماهای آمریکایی، پرداختیم. اما اسرائیل صنعت هوافضا و الکترونیک بسیار پیشرفته‌ای نیز دارد و ممکن است سلاح‌های مناسب حمله به ایران تولید کرده باشند.

هواپیمای بدون سرنشین اسرائیلی

ایتان، نوعی از هواپیمای بدون سرنشین اسرائیلی است

داگلاس بری می‌گوید که ما از بسیاری از توانایی‌های اسرائیل، به ویژه توانایی‌هایی خودکفای آن، بی‌خبریم.

او می‌افزاید: "هواپیماهای بدون سرنشین دوربرد ایتان و هرون اسرائیل می‌توانند برای ارزیابی ضربات هر حمله‌ای به کار روند، اما به علاوه می‌توانند برای گول زدن پدافند ضدهوایی نیز به کار گرفته شوند".

"در واقع عملیات فریب این چنینی، یا عملیات سایبری، جزء مکمل ماموریت هستند تا رادارها را کور کنند و تصویری کاذب از آنچه می‌گذرد به دست دهند".

پدافند ضدهوایی ایران چه؟

پدافند ایران عمدتا روسی است و خلبانان اسرائیلی با آن آشنا هستند، اگرچه ایران سیستم هاوک آمریکایی را که عمرش به ایام شاه می‌رسد نیز به کار می‌برد.

بعضی از پرتوان‌ترین سلاح‌های دفاعی ایران موشک‌های اس‌ای-۵ روسی هستند که برای هدف قرار دادن تهدیدهایی در ارتفاع زیاد به کار می‌روند. به علاوه ایران سیستم متحرک تور-ام۱/اس‌ای-۱۵ گانتلت را که مناسب اهداف پایینتر است نیز در خدمت دارد.

روس‌ها مستمرا از تجهیز ایران به سیستم دوربرد و پیشرفته‌تر اس-۳۰۰ امتناع کرده‌اند، اگرچه ایرانی‌ها مدعی هستند که خود توپخانه‌هایی دیگر ساخته‌اند.

موشک‌های زمین به هوای ایران شاید قدیمی باشند اما هنوز خطرناکند. به تلاشی که ناتو و ایالات‌متحده سال گذشته برای ساقط کردن سیستم مشابه پدافندی در لیبی انجام دادند بنگرید.

اسرائیل زمان یا منابع در پیش گرفتن یک جنگ هوایی این چنینی را ندارد و بنابراین عناصر الکترونیک حمله برای فلج کردن پدافند حمله به اندازه انداختن بمب‌های واقعی اهمیت دارند.

شاید نیروی زیردریایی کوچک اسرائیل نیز در این جا نقشی ایفا کند. داگلاس بری می‌گوید: "فرض مقبولی است که اسرائیل موشک‌های کروز با قابلیت شلیک از دریا را در زیردریایی‌های آلمانی دلفین خود داشته باشد".

"این‌ها می‌توانند دنبال پایگاه‌های پدافند قدیمی اما توانمند اس‌ای-۵ و رادارها بیفتند".

اما او می‌افزاید: "اضافه شدن یک بعد دریایی، هماهنگی‌های هر حمله‌ای را پیچیده می‌سازد".

از نظر کارشناسان، نیروی هوایی ایران در مقایسه با رقیب اسرائیلی به کلی از رده خارج است.

ایران تعداد محدودی جنگنده اف-۱۴ آمریکایی تعداد نسبتا بیشتری از میگ‌-۲۹ روسی، که پیشرفته‌تر است، دارد.

اما تهدید احتمالی نیروی هوایی ایران برنامه‌ریزی اسرائیل را پیچیده‌تر نیز می‌کند و هر درگیری هوایی فشار بیشتری بر سوخت محدود هواپیماهای مهاجم است.

آیا حمله اسرائیل موفقیت‌آمیز خواهد بود؟

اغلب کارشناسان توافق دارند که اسرائیل می‌تواند به اهداف متعدد در ایران حمله کند و آسیبی جدی به برنامه اتمی آن بزند. البته آنها ضربه‌ای بسیار کمتر از حمله فرضی تمام عیار ایالات‌متحده وارد خواهند کرد.

زیردریایی‌های اسرائیل هم ممکن است نقشی در حمله احتمالی داشته باشند

اسرائیلی‌ها باید در سرحدهای توانشان عمل کنند. داگلاس بری می‌گوید: "اگر از پسش بربیایند، نمایشی تاثیرگذار از قدرت‌نمایی علیه مجموعه‌ای از اهداف دشوار و پراکنده خواهد بود".

او یادآوری می‌کند که تنها شمار معدودی نیروی هوایی در جهان می‌توانند چنین عملیاتی را انجام دهند. اما بری تاکید می‌کند: "حتی عملیات موفق، تنها می تواند در برنامه اتمی ایران تأخیر ایجاد کند".

رابرت هیوسن از تسلیحات هوایی آی‌اچ‌اس-جین نیز همین نکته را تکرار می‌کند.

او می‌گوید: "اسرائیل قدرت انبوه و {از سوی ایران} این آزادی عمل را نخواهد داشت که مجموعه تاسیسات هسته‌ای ایران را نابود سازد. اگر شما مقدار کافی از تجهیزات خود را به اندازه کافی زیر زمین مخفی کنید، مقدار کافی از آن نجات خواهد یافت. هر حمله اسرائیل تنها می‌تواند به برنامه اتمی ایران آسیب بزند و حتی نه این که تلاش ایران را کند سازد".

"تبعات چنان حمله‌ای می‌تواند ابعاد هولناک و جهانی بیابد. محال است که در این قمار بردی باشد".

این نظری است که مهمترین متحد اسرائیل نیز دارد.

تنها چند روز پیش، رئیس ستاد مشترک ایالات‌متحده، ژنرال مارتین دمپسی، گفت که حمله اسرائیل به ایران عاقلانه نیست.

او گفت: "چنان حمله‌ای بی‌ثباتی به بارمی‌آورد و به اهداف بلندمدتش نخواهد رسید".

با این حال محاسبات اسرائیل به کلی متفاوت است. آیا آن‌ها با وقوف به محدودیت‌های عملی خودشان، به چنین کاری دست می‌زنند؟



:: برچسب‌ها: موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 467
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش ایرنا، 'ابوطالب شفقت' سه شنبه شب در نشست فوق العاده مدیریت بحران این استان اظهار داشت: با توجه به پیش بینی شرایط جوی ویژه در روز انتخابات و واقع شدن اكثر روستاهای استان در مسیرهای سخت گذر كوهستانی، باید برای استقرار صندوقهای اخذ رای همه پیش بینی های لازم صورت گیرد.

وی با تاكید بر بسیج تمام امكانات و تجهیزات دستگاهها برای برگزاری انتخاباتی بدون نقص، افزود: اعضای ستاد بحران استان تلاش كنند تا با بهره گیری از امكانات دولتی و بخش خصوصی، هیچ مشكلی در برگزاری انتخابات پیش نیاید.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به داغ شدن تبلیغات نامزدها در حوزه های انتخابیه این استان، گفت: تاكنون تخلفی از نامزدهای انتخاباتی این استان برای گزارش به دادگاه مطرح نشده است.

شفقت خواستار حضور گسترده مردم خراسان شمالی در پای صندوق های اخذ رای در روز 12 اسفندماه شد.

623/626



:: برچسب‌ها: زرد , مرخصی , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 453
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، در این بیانیه آمده است: مردم غیور ایران اسلامی به ویژه زنان فهیم و آگاه، همواره با حضور خود در صحنه های سرنوشت ساز و تاریخی، دشمنان ایران و اسلام را مایوس و مستاصل ساخته و موجبات اقتدار و سربلندی ایران را فراهم آورده اند.

در این بیانیه با یادآوری مشاركت همه آحاد ملت بزرگ ایران در روز 22 بهمن آمده است: اكنون شایسته است، مردم فهیم ایران اسلامی در عرصه انتخاب نمایندگان اصلح در مجلس نهم با تحقیق و آگاهی به بهترین انتخاب دست زنند و خود به ترسیم آینده این مرز و بوم بپردازند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: با تقدیر از هم میهنان به خصوص زنان سرزمین فخر و بالندگی كه همواره با حضور آگاهانه خود از اهداف جمهوری اسلامی ایران حمایت كرده اند، از آنان دعوت می شود تا با حضور پرشكوه در انتخابات مجلس شورای اسلامی به خلق حماسه دیگری در تاریخ ایران سرافراز بپردازند.

اجتمام ** 1788 **1572



:: برچسب‌ها: تایلند , مربع , آسمان ,
:: بازدید از این مطلب : 399
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

روزنامه های چاپ امروز کابل بازداشت چهار کارمند دولتی به اتهام جاسوسی به بیگانگان و پیامدهای یک هفته تظاهرات اعتراضی در افغانستان را بررسی کرده اند.

روزنامه سرنوشت در سرمقاله خود نوشته که در افغانستان جاسوسان کشورهای زیادی فعال هستند و به نهادهای مهم و سمتهای بالای دولتی دسترسی دارند. به نظر نویسنده، آنها با استفاده از این موقعیتها، به منابع کشورهای خارجی اطلاعات می فرستند.

روز دوشنبه، ۸ حوت/اسفند اداره امنیت ملی افغانستان اعلام کرد که چهار کارمند دولتی را به اتهام جاسوسی به بیگانگان بازداشت کرده است. لطف الله مشعل، سخنگوی این اداره گفت: آنها "اسناد و اسرار محرم دولت جمهوری اسلامی افغانستان را در اختیار حلقات استخباراتی کشورهای منطقه قرار داده اند."

سرنوشت انتقاد کرده که نهادهای قضایی تنها چند مورد از پرونده های این جاسوسان را بررسی کرده است و دولت افغانستان زمانی اقدام به بازداشت جاسوسان "پاکستانی و ایرانی" کرد که خبرگزاریهای خارجی از حضور آنها در افغانستان خبر دادند.

روزنامه همچنین نوشته که در حال حاضر مردم در مورد افراد بازداشت شده و جزئیات مربوط به اتهام آنها اطلاعات کافی ندارند و دولت هم چیزی در این مورد نمی گوید. سرنوشت انتقاد کرده که دولت برخی مسائل کوچک را تا زمانی که به یک مشکل بزرگ تبدیل نشده، جدی نمی گیرد.

چند روزنامه دیگر هم تیترهای اول خود را به همین موضوع اختصاص داده و از جمله ویسا از قول منابع اداره امنیت ملی نوشته که یکی از افراد بازداشت شده کارمند وزارت خارجه و دو فرد دیگر خلبان هستند که متهم به ارسال اطلاعات به سازمان استخبارات پاکستان شده اند.

ویسا همچنین نوشته که این افراد حدود یک ماه پیش بازداشت شده اند، اما سخنگوی اداره امنیت ملی این خبر را اخیرا در گفتگو با یک خبرنگار خبرگزاری فرانسه رسانه‌ای کرده است.

روزنامه ماندگار درخواست اخیر حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان از مردم این کشور برای حفظ آرامش در پی شش روز تظاهرات خشونت آمیز در اعتراض به بی‌حرمتی به قرآن را نقد و بررسی کرده و این درخواست را "فرمان" خوانده است.

در یک هفته گذشته شماری از شهرهای افغانستان شاهد برگزاری تظاهرات علیه بی‌حرمتی به قرآن در پایگاه نظامیان آمریکا در بگرام، در شمال کابل بوده که بر اساس گزارشها حدود ۳۰ نفر در جریان این تظاهراتها کشته و کمتر از دو صد تن دیگر زخمی شده اند.

ماندگار پرسیده که اگر آقای کرزی این قدر در قلب مردم جا دارد که پس از طرح درخواست او، همه خشم و اعتراض مردم خاموش شد، چرا در روزهای اول و دوم تظاهرات آن را مطرح نکرد که در روز ششم اعتراضها از مردم خواست که آرامش خود را حفظ کنند.

نویسنده افزوده که هم طالبان و هم سازمان اطلاعات پاکستان در کشیده شدن تظاهرات اعتراضی مردم به خشونت متهم شده و حتی در مواردی افراد مسلح در میان تظاهرکنندگان بوده و برخی هم پرچم طالبان را حمل می کرده اند، اما پس از درخواست آقای کرزی، همه خاموش شدند.

ماندگار در ادامه آورده که هر چند این اعتراضها رنگ و بوی مردمی داشت، اما در واقع برخی محافل سیاسی باعث گرم شدن میدان شدند، اما زمانی که کار به جاهای باریک رسید و وضعیت از کنترل خارج می‌شد، با طرح درخواست آقای کرزی همه این محافل به آن تمکین کردند.

هشت صبح در سرمقاله خود نوشته که هر چند دولتهای افغانستان و آمریکا متعهد به مجازات عاملان بی‌حرمتی به قرآن در پایگاه نظامی بگرام هستند، اما "هنوز پس‌لرزه‌های حادثه‌ بگرام بر فضای عمومی کشور سایه افکنده است و رخداد‌های جدیدی خلق می‌کند."

روزنامه افزوده است که ادامه تظاهرات خشونت‌آمیز در ولایت‌های مختلف کشور، "تلاش برخی حلقه‌ها برای ایجاد فضای ضدغربی، پیوند دادن قتل مشاوران آمریکایی با حادثه بگرام و خروج مشاوران خارجی از اداره‌های مختلف، از پیامد‌های رویداد بگرام است."

روز شنبه، ۶ حوت/اسفند دو مشاور نظامی آمریکایی در داخل ساختمان وزارت داخله/کشور افغانستان با شلیک گلوله به وسیله یک کارمند این وزارت کشته شدند و در پی آن مشاوران خارجی نهادهای دولتی افغانستان را ترک کردند.

هشت صبح با این مقدمه نوشته که روابط پاکستان و ایران در بدترین حالت خود قرار دارد و ایجاد فضای "ضدغربی" در افغانستان از خواستهای اساسی این دو کشور است. به باور روزنامه، این دو کشور در تلاشند که در آستانه امضای پیمان استراتژیک میان افغانستان و آمریکا، وضعیت افغانستان را ضدآمریکایی کنند.

نویسنده با اشاره به این که "امروز حکومت و متحدان غربی آن تاوان یک اشتباه بزرگ را می‌پردازند"، تاکید کرده که آمریکا و افغانستان باید در مورد حادثه بگرام تحقیقات شفافی انجام دهند و قناعت مردم افغانستان را فراهم کنند و بر وضعیت مسلط شوند.



:: برچسب‌ها: ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 436
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش 'خبرهای یك' ایرنا، در حالی كه عبارت 'باران' یادآور رحمت الهی است و انتظار می رود محتوای آن رویش امید در جامعه باشد، جز یاس آفرینی در این جزوه مطلبی دیده نمی شود.

این نماینده كنونی مجلس عكس خود را در كنار چهره هایی چون امیركبیر، مصدق و رییس جمهوری سابق منتشر كرده است.

در این جزوه دو صفحه ای مطلبی با عنوان 'كجای كاریم؟' چاپ شده كه در آن آمده است: 'درحالی به پیشواز سال 1391 می رویم كه .... هنوز پشت خورده دورانیم، و پیش پا افتاده در چشم یاران، نه كارخانه داریم، ‌نه یك كیلومتر بزرگ راه داریم، و نه یك كیلو كه چه بگویم. یك جو هم امید نداریم كه داشته باشیم.'

این نماینده مجلس و نامزد انتخابات در این خبرنامه توضیح نداده است كه چرا در دوره نمایندگی خود به این موضوعات فكر نكرده است و این كه آیا این نادره دهر راهی غیر از پراكندن خوشه های یاس و نومیدی برای برداشت رای پیش رو ندارد؟

565**7173**2026



:: برچسب‌ها: هالووین , اسپانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 431
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

پلیس اردوگاه معترضان به نظام سرمایه داری را در لندن جمع کرد

پلیس اردوگاه معترضان به نظام سرمایه داری را در لندن جمع کرد. این اردوگاه از پنج ماه پیش مقابل کلیسای جامع سنت پل، در مرکز لندن تشکیل شده بود. عملیات شبانه و بدون درگیری جدی انجام شد. چند نفر که با سد کردن راه سعی کردند جلوی یورش پلیس را بگیرند بازداشت شدن

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

پلیس لندن، معترضان به سیاست های اقتصادی، که به جنبش "اشغال لندن" مشهور هستند، را از محل تحصن در مقابل کلیسای جامع سنت پل در مرکز لندن بیرون کرده است.

معترضین بیش از چهار ماه در مقابل این کلیسا تجمع کرده بودند تا این که بالاخره با حکم دادگاه اجازه اخراج آنها از محل صادر شد.

بیست نفر در طی عملیات پلیس، که در تاریکی شب انجام شد، بازداشت شدند.

این معترضان که بعد از جنبش های مشابه در آمریکا، دست به تجمع در مقابل کلیسای جامع سنت پل زدند، مخالف نظام سرمایه داری به شکل کنونی آن هستند و می گویند که با حرص و طمعکاری شرکتهای بزرگ مخالفند.

پلیس لندن شبانه معترضان به نظام سرمایه داری را از محل تحصن چهار ماهه در مقابل کلیسای جامع سنت پل اخراج کرد

کشیش جایلز فریزر، که در دفاع از معترضان جنبش اشغال لندن از سمت خود در کلیسا استعفا داده بود، گفته است که دیدن پلیس ضد شورش بر روی پله های کلیسا و در حال بردن مردم صحنه ای وحشتناک بوده است.

او گفت که امروز "روزی اندوهگین برای کلیسا" بوده است.

به معترضین اجازه داده نشد که از حکم دادگاه مبنی بر پراکنده کردن آنها، تجدید نظر خواهی کنند.

یکی از معترضین گفته است که با وخیم تر شدن وضعیت اقتصادی جهان در طی سالهای آینده افراد بیشتری به جنبش اشغال و اعتراض علیه نظام سرمایه داری خواهند پیوست.



:: برچسب‌ها: زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 425
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

منابع محلی گفته اند که راههای بیشتر مناطق روستایی در بامیان و دایکندی مسدود است

مقامهای محلی در مناطق مرکزی افغانستان گفته‌اند که تلفات ناشی از برفکوچ (بهمن) و سرمای شدید در این منطقه کوهستانی به ۳۶ نفر رسیده است.

سلمان علی ارزگانی، والی دایکندی به بی بی سی گفت که در این ولایت برفکوچ در مناطق مختلف این ولایت باعث کشته شدن ۱۱ نفر و زخمی شدن پنج تن دیگر شده است.

آقای ارزگانی همچنین گفت که دو زن و هشت کودک در اثر سرمای شدید در گذشته‌اند.

والی دایکندی افزود که راه دایکندی-نیلی تا روز سه شنبه، ۹ حوت/اسفند بسته بوده است.

همچنین حبیبه سرابی، والی بامیان روز سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که تلفات ناشی از برفکوچ و سرما در این ولایت به پانزده نفر رسیده است.

مقامهای ولایت بامیان پیش از این گزارش داده بودند که نزدیک به سی هزار خانواده ساکن در ۲۴۰ روستا با کمبود شدید آب آشامیدنی مواجه هستند.

بیشتر مناطق ولایتهای دایکندی و بامیان بیش از دو هزار متر از سطح دریا ارتفاع دارد و به شدت برفگیر است

خانم سرابی هشدار داده است که اگر به این مشکل رسیدگی نشود، در این ولایت کوهستانی و دور افتاده فاجعه انسانی روی خواهد داد.

والی بامیان از مقامهای اداره مبارزه باحوادث طبیعی خواسته که به این مشکل رسیدگی کند، اما این اداره رسیدگی به این مشکل را مسئولیت وزارت توسعه روستایی دانسته است.

راههای اتومبیل رو در ولایتهای دایکندی و بامیان در اثر برفباری اخیر بسته شده بود و برخی منابع در این دو ولایت به بی بی سی گفته اند که برخی از راهها هنوز هم مسدود است.

سرما و بسته شدن راهها بر وضعیت بازار مواد خوراکی در این مناطق اثر گذاشته و نگرانی هایی را در میان خانواده های فقیر برانگیخته است.



:: برچسب‌ها: عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، در این بازدید رییس و جمعی از مسوولان ستاد انتخابات كشور 'محمد نجار' را همراهی كردند.

وزیر كشور در بازدید از ستاد انتخابات كشور از نزدیك در جریان آخرین اقدامات این ستاد در خصوص برگزاری نهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

بر پایه این گزارش، تاكنون از 25 فرآیند برگزاری انتخابات 24 فرآیند آن نهایی شده است.

انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در12 اسفندماه سال جاری برگزار می شود.

تبلیغات نامزدهای این دوره مجلس شورای اسلامی از چهارم اسفند ماه آغاز شده و تا ساعت 8 صبح پنجشنبه 11 اسفندماه ادامه دارد.

سیام/7378*1580



:: برچسب‌ها: پرنده , فرمت مربع , پارک ,
:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

* گروه سیاسی

- نشست خبری سخنگوی جبهه پایداری

- همایش بصیرت سیاسی فرماندهان بسیج

* گروه علمی

- هم اندیشی رسانه های مكتوب و دیجیتالی با حضور دبیران رسانه ها

- همایش ملی انجمن متخصصان محیط زیست ایران

- دومین كنگره ایمپلنت خلیج فارس

- جلسه كمیسیون دایمی علوم، تحقیقات و فن آوری

* گروه اجتماعی

- نشست خبری معاون وزیر بهداشت

- دومین همایش تكریم حافظان قرآن

- كنگره تازه های دیابت

- همایش سوختگی

* گروه اقتصادی

- نشست خبری معاون وزیر نیرو در امور تحقیقات و منابع انسانی

- دوازدهمین نشست هیات نمایندگان اتاق تهران

اقتصام/1594



:: برچسب‌ها: سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 اسفند 1390 | نظرات ()