نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش خبرنگار ایرنا مستقر در ستاد انتخابات استان تهران، 'رضا براتی' روز جمعه در جمع خبرنگاران با اشاره به آموزش 50 هزار نفر از رده های مختلف اجرایی، افزود: در این برنامه آموزشی، 622 هزار و 412 نفر ساعت آموزش ارائه شده است.

وی، علت برنامه آموزشی را تسریع فرایند برگزاری انتخابات و به حداقل رساندن مشكلات احتمالی دانست و گفت: دردور اول،‌ فرمانداران، بخشداران و روسای ستادهای انتخاباتی شهرستان ها آموزش دیدند.

مسئول كمیته آموزش ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینكه در 20 روز گذشته فاز دوم آموزش آغاز شد، افزود: مرحله دوم آموزش كه دو روز قبل به اتمام رسید شامل كاربران و زیركاربران ستاد انتخابات استان تهران بود.

وی همچنین خاطر نشان كرد: 35 هزار بسته برای تسهیل در فرایند آموزشی توزیع شده است.

سیام/1429/1988*



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril


:: برچسب‌ها: شهری , سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 406
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

'هاشم میرزاخانی' روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: تولید یكی از اركان اساسی انجمن سینمای جوانان ایران بوده و پیشتر هر دفتری بر اساس سلایق شخصی مدیران اقدام به تولید فیلم كوتاه می كرد.

وی توضیح داد: این روند موجب شده بود آثار درخوری در این انجمن تولید نشود و فیلمسازان در نهایت با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا دیگر نهادهای هنری اثری شایسته را تولید كنند.

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران یادآور شد: تولیدات دفاتر اغلب كارهایی ناچیز، به اصطلاح زخمی و خروجی های ضعیف بودند كه این روند به سود این انجمن نبود.

**تولید فیلم های آماتور و حرفه ای

میرزاخانی به تغییرات اعمال شده در روند تولید فیلم كوتاه در انجمن سینمای جوانان اشاره كرد و ادامه داد:با توجه به شرایط موجود تصمیم گرفتیم كه تولیدات در دو بخش آماتور و حرفه ای انجام شود.

وی درباره تولید فیلم های كوتاه آماتور تاكید كرد: تولیدات آماتور با حمایت مستقیم به دفاتر انجام می شود و نیازی با هماهنگی با ستاد مركزی ندارد. تمام امكانات مورد نیاز برای تولید یك اثر سینمایی امروز در دفاتر انجمن سینمای جوان در سراسر كشور وجود دارد و امروز هنرجویان می توانند با استفاده از این ابزار نسبت به ساخت و تولید فیلم های كوتاه خود اقدام كنند.

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان توضیح داد: در تولید حرفه ای ما به دنبال بالا بردن سطح كیفی تولیدات انجمن سینمای جوان هستیم و از فیلمسازان قدیمی این انجمن در دفاتر و فیلمسازان مستعد جدید برای تولید آثار جدید دعوت به همكاری كردیم.

**200 فیلمنامه به ستاد مركزی انجمن سینمای جوان رسید

میرزاخانی گفت: شورای بازبینی فیلمنامه در شورای مركزی انجمن سینمای جوان تشكیل شده است و بیش از 200 فیلمنامه تاكنون از سوی فیلمسازان به این شورا رسیده است.

وی یادآور شد: جمعی از استادان دانشگاه این فیلمنامه ها را بررسی كرده و در نهایت به فیلمسازان در این زمینه مشاوره می دهند.

**بودجه تولید فیلم كوتاه 5 برابر می شود

مدیرعامل انجمن سینمای جوان افزود:امروز حمایت تولید از فیلم های سینمایی كوتاه به بیش از 5 برابر بودجه اختصاص یافته برای تولید فیلم در شش ماه گذشته افزایش یافته است و فیلمنامه هایی هستند كه تا سقف 10 میلیون تومان برای تولید حمایت مالی می شوند.

میرزاخانی این رویكرد را اتفاقی ارزشمند در زمینه تولید فیلم كوتاه عنوان كرد و گفت كه تولید 100 فیلم حرفه ای بهتر از ساخت یكهزار اثر متوسط است؛ همچنین تولید فیلم آماتور نیز امكان تجربه اندوزی به فیلمسازان جوان را می دهد.

وی تاكید كرد:ابزاری كه برای تولید فیلم و تدوین آثار در اختیار دفاتر قرار گرفته با پیشرفته ترین امكانات دفاتر سینمایی كشور برابری می كند و فیلمسازان برای تولید آثار دلخواه مشكلی ندارند.

**فرهنگ عنصر اصلی تولید فیلم كوتاه

مدیرعامل انجمن سینمای جوان با بیان اینكه فرهنگ و خرده فرهنگ های هر استان در اولویت تولید فیلم های كوتاه در دفاتر استانی این انجمن قرار دارند تاكید كرد: همت دفاتر استانی انجمن سینمای جوان باید بر این باشد فرهنگ های اصیل استانی را كه در مرور زمان دستخوش تغییراتی قرار گرفته اند را به تصویر بكشند و از دیالوگ های بومی در تولید آثار كوتاه استفاده كنند و از فضای تولید فیلم های آپارتمانی دور شوند.

میرزاخانی گفت: امروز هنرجویان در شهرستان های مختلف با نگاهی وسیع به فرهنگ استان های خود فیلم می سازند و در حوزه تولید با جهشی جدی روبه رو خواهیم بود كه آثار این مهم در جشنواره فیلم كوتاه بیست و نهم دیده خواهد شد.

*جشنواره فیلم كوتاه رویدادی كه بین المللی شد

وی به برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم تهران اشاره كرد و یادآور شد: برای برپایی یك رویداد بین المللی سینمایی در گام نخست باید از ظرفیت های كشورهای مختلف بهره مند شد، در دوره های گذشته اینگونه نبود.

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران ادامه داد:میهمانانی كه در دوره های گذشته در این جشنواره بین المللی حضور داشتند در اندازه های یك رویداد بین المللی اینچنینی نبودند و برخی از این افراد در اندازه داوری های جشنواره فیلم كوتاه نبودند.

میرزاخانی افزود: پرچم ایران در هر جای دنیا كه برافراشته شود حاوی پیام است و چنانچه سینمای پاك ما در جشنواره های جهانی مطرح شود اتفاق خوبی است و بسیاری از آثار ما كارهای بسیار شریفی هستند.

این مقام مسوول در سازمان امور سینمایی تاكید كرد: جشنواره فیلم كوتاه تهران در دوره های بیست هفتم و بیست و هشتم حاوی اتفاقات بزرگی برای سینمای كوتاه بود و بیش از 40 میهمان خارجی در این رویداد سینمایی حضور یافتند و بسیاری از این افراد حتا در جشنواره فیلم فجر امسال نیز در بخش بیداری اسلامی و هالیوودیسم حضوری جدی داشتند.

مدیر عامل انجمن سینمای جوانان گفت: شناسایی ظرفیت های سینمایی دنیا برای حضور در جشنواره فیلم كوتاه تهران اتفاق بزرگی بود.

میرزاخانی افزود: متاسفانه برخی فیلمسازان جوان ما برای مطرح شدن در جشنواره های خارجی اقدام به تولید آثاری می كردند كه تهی از نقد و اغلب دروغ پردازی درباره ایران اسلامی بود تا به نوعی مورد توجه مجامع خارجی قرار گیرند اما با برنامه ریزی های انجام شده این اتفاق امروز انجام نمی شود و بسیاری از فیلم های برگزیده ما در جشنواره های داخلی در دیگر رویداد سینمایی دنیا نیز به دلیل برتری تكنیكی و محتوایی می درخشند.

به عقیده وی، جشنواره هایی كه اهداف خاص دارند بدون شك به آثار سینمایی ما توجهی ندارند اما اذهان عمومی برداشت صحیح خود را از تولیدات سینمایی ما خواهند داشت و بسیاری از جشنواره های سینمایی دنیا امروز متقاضی نمایش فیلم های كوتاه ایرانی هستند.

*تاسیس دفاتر انجمن سینمای جوان در كشورهای حاشیه خلیج فارس

مدیرعامل انجمن سینمای جوان همچنین به تفاهم نامه های منعقد شده میان جشنواره فیلم كوتاه و دیگر رویدادهای سینمایی دنیا اشاره كرد و گفت: تاكنون با 11 جشنواره بین المللی قراردادهایی به امضاء رسیده و برای سه جشنواره خارجی نیز فیلم فرستاده ایم و برخی از فیلمسازان نیز به عنوان داور به این مجامع معرفی شده اند.

میرزاخانی از برگزاری كارگاه های فیلمسازی توسط استادان ایرانی در تعدادی از كشورهای اروپایی خبر داد و این اتفاق را موجب اعتلای جایگاه سینمای ایران در دنیا دانست.

وی از تعامل برای آموزش با كشورهای حوزه خلیج فارس خبر داد و تاكید كرد: دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران در بخشی از كشورهای حاشیه خلیج فارس تاسیس می شود و حضور پایگاه های داخلی در این كشورها اتفاق بسیار بزرگی است.

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان با بیان اینكه موضوعات بیداری اسلامی برای نخستین بار در جشنواره فیلم كوتاه تهران مطرح شد، افزود: حوزه سینمای جوانان به دلیل جسارت جوانان همواره پیشرو بوده، امیدوارم این روند تداوم داشته باشد.

میرزاخانی تاكید كرد: حدود 105 كشور جهان همچون فرانسه، استرالیا، ایتالیا، برزیل و... در جشنواره امسال فیلم كوتاه تهران حضور یافتند و این در شرایطی بود كه تبلیغات منفی بسیاری علیه كشورمان شده بود.

فراهنگ**1983**



:: برچسب‌ها: د , انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 497
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا،كلوت در مسیر جاده ماهان در 40 كیلومتری شمال شرقی شهداد و در زمینی به مساعت 11 هزار كیلومتر مربع واقع شده است.

عظمت دست ساخته طبیعت بیش از هر چیز انسان را به سكوت وادار می كند بخصوص زمانی كه خورشید دامن زرد خود را از میان خاك نرم این خطه جمع می كند و سرخی فلق بر آن می گسترد.

در نقطه ای كه هیچ گیاهی نمی روید و حتی كوچكترین جانداران كره خاكی حق حیات ندارند و گرمترین نقطه زمین است، فرسایش خاك نرم كویر، توسط آب و باد شهری را شكل داده كه بسیاری آن را شهر مردگان می نامند.

شهر افسانه ای كلوت گذرگاه تاریخ نیز بوده است. جاده ادویه كه از هند شروع می شد، پس از گذشتن از كلوت ها سر به سوی شمال خراسان می نهاد.

اگر قصد سفر به لوت را دارید، به یاد داشته باشید كه بهترین زمان برای بازدید از لوت در اواخر فصل پاییز است.

در قلب كویر هستند شهرهایی كه رنگ آبادانی و زندگی را به خود گرفته اند؛ كرمان كه از دیرباز كانون توجهات بوده است امروز بناهای با ارزشی را در خود جای داده كه می توان به قلعه دختر، قلعه اردشیر، برج امیراتابك ، مسجد ملك، گنبد جبلیه ، حمام گنجعلی خان و بازار كرمان اشاره كرد.

دیدار از ارگ تاریخی راین و دامنه های هزار راین در فاصله 110 كیلومتری كرمان تیز خالی از لطف نیست زیرا قرن ها پیش از این پارچه بافت های این منطقه به كشورهایی چون مصر و هندوستان صادر می شدند.

ارگ راین كه ساختاری خشتی دارد در جنوب شرقی شهری به همین نام و بر فراز تپه ای قرار گرفته است.

اگر به دیار كرمان سری زدید، سراغی هم از آستانه شاه نعمت الله ولی و باغ شازده در جنوب كرمان بگیرید كه زیارتگاه اهل دل و شوریدگان وادی عشق است.

در جدول برنامه های خود بازدید از بزرگترین بنای خشتی جهان كه در میراث جهانی یونسكو نیز به ثبت رسیده است فراموش نكنید و سری به شهرستان بم بزنید.

استان كرمان برای گردشگران نوروزی تركیبی از زیبایی های كویر و هنر معماران این سرزمین را فراهم آورده است تا در ایام بهار گردشگران پس از گذر از روستای سد سیرچ كه تا مغز استخوان را سرد می كند در گرمترین نقطه زمین یعنی شهداد و در دل كویر لوت پای در شن های نرم آن فرو برند و عجایب طبیعت كویر را نظاره گر باشند.

فراهنگ** 2025



:: برچسب‌ها: مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 421
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril
اسکات لوکاس، استاد دانشگاه بیرمنگام بریتانیا و تحلیلگر امور سیاسی ایران

اسکات لوکاس، استاد دانشگاه بیرمنگام بریتانیا و تحلیلگر امور سیاسی ایران

آیت الله علی خامنه ای رهبر ایران برای ترغیب رای دهندگان به شرکت در انتخابات مجلس نهم گفته است که رای آنها تهدیدهای خارجی را فرو می نشاند.

او امروز هنگام انداختن رای خود گفت: "این روزها اشتولوم علیه ملت ایران زیاد است. در خیلی از جاها شکست خورده اند و سیلی خورده اند، دلشان می خواهد با هیاهویی خودشان را از تک و تا نیندازند."

در گفتگویی با اسکات لوکاس، استاد دانشگاه بیرمنگام بریتانیا و تحلیلگر امور سیاسی ایران، به بررسی این انتخابات از منظر یک ناظر غربی پرداختیم.

آیت الله خامنه ای می گوید که حضور گسترده مردم در این انتخابات سیلی محکمی به دهان دشمنان ایران خواهد بود. رهبران غرب چه نگاهی به این رای گیری دارند؟

مطمئن نیستم رهبران غرب به طور کامل درک کنند که در این انتخابات ملی چه می گذرد، زیرا از آن موارد رویارویی آیت الله خامنه ای با محمود احمدی نژاد یا تقابل آیت الله خامنه ای با اصلاح طلبان یا جنبش سبز نیست. بلکه یک نبرد پیچیده قدرت میان جناحهای مختلف اصولگرایان و محافظه کاران ایران است.

این نبرد بر سر سیاست خارجی یا رقابت ایران با غرب بر سر پرونده اتمی نیست. بیشتر درباره مسائل داخلی ایران است، اقتصاد، مسئولیت پذیری سیاسی و حتی می توانم بگویم موضوعاتی مانند دستگاه قضایی و حقوق قانونی مردم. از همین رو، غرب بیشتر نظاره گر این انتخابات است.

وقتی می شنویم که گفته می شود این رهبر ایران است که قدرت مطلق را دارد، یا روحانیون در این انتخابات پیروز می شوند، یا رقابت میان روحانیون و اصولگرایان است. این نوعی ساده نگری بدون درک کامل تحولات داخلی ایران است.

به جناحهای مختلف اصولگرایان که در این انتخابات رقابت می کنند، اشاره کردید. آرایش آنها و نتیجه احتمالی رقابت شان را چطور می بینید؟

فکر نمی کنم نتیجه بارزی از این رای گیری بدست بیاید، یعنی یک جناح یا حزب به تنهایی بر مجلس مسلط نخواهد شد. همانطور که می دانید در ایران لیست نامزدها صرفا فهرستی از افراد است که کنار هم گذاشته شده اند. یعنی با آنچه مثلا احزاب جمهوریخواه و دموکرات در آمریکا یا محافظه کار و کارگر در بریتانیا ارائه می دهند، تفاوت دارد.

من عقیده دارم رهبر ایران به دنبال مجلسی ضعیف است، برای همین به نفع اوست که تکثری از نامزدها از طیفهای مختلف به مجلس راه یابند. حال می خواهد طرفدار احمدی نژاد باشد یا مرتبط با علی لاریجانی، رئیس کنونی مجلس، ولی مثلا نباید افرادی صریح اللهجه مانند علی مطهری باشند.

فکر می کنم محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران، و حلقه یارانش، با وجود گزارشهای قبلی مبنی بر این که از این انتخابات پارلمانی برای تقویت قدرت سیاسی خود بهره می گیرند، بسیار در موضع تدافعی قرار دارند. بنابراین بلوک احمدی نژاد نمی تواند اکثریت پارلمانی را به دست بیاورد.

اما باید یادآوری کنم که تازه روزهای اول است. چندین هفته طول می کشد تا نتایج این انتخابات روشن شود. اما اولین نتیجه قابل توجه در خصوص مجلس جدید و رابطه اش با رهبر ایران، انتخاب رئیس مجلس است.

آیا علی لاریجانی که می خواهد همین روال چند سال اخیر را ادامه دهد، رئیس می ماند یا شخص جدیدی جانشین او می شود؟ مثلا آقای حداد عادل، رئیس پیشین مجلس که ممکن است رهبر ایران در این روزهای بحران سیاسی به خاطر اطمینان بیشتری که به او دارد.

گفتید که آقای احمدی نژاد و یارانش در حالت تدافعی هستند. گزارشهایی بود که نامزدهای مورد حمایت آنها از بیم رد صلاحیت تنها در چند روز آخر تبلیغات وارد کارزار خواهند شد، اما عملا چنین نشد. چرا؟

فکر می کنم این ایده که محمود احمدی نژاد و اسفندیار رحیم مشائی، مشاور نزدیکش، به یکباره در چند روز آخر تبلیغات با فهرستی از نامزدها ظاهر می‌شوند، توانایی وزارت اطلاعات و شورای نگهبان برای نظارت بر تحولات و نامزدها را دست کم می گیرد.

برای همین شاهد ظهور و خیزش ناگهانی نامزدهای طرفدار آقای احمدی نژاد برای تصاحب آرا نبودیم. تحرکاتی صورت گرفت که بسرعت رنگ باخت. حتی همین جبهه پایداری به رهبری آیت الله مصباح یزدی هر چند بعضی از اعضای آن حامی آقای احمدی نژاد هستند، صرفا یک گروه طرفدار او نیستند.

محمود احمدی نژاد آن پایگاه سیاسی را ندارد که بتواند رودررو با آیت الله خامنه ای و حامیانش رقابت کند، زیرا رهبر ایران از تمام منابع خود بهره می گیرد تا اطمینان یابد مجلس دلخواهش تشکیل می شود.

همانطور که می دانید اصلاح طلبان و اعضای جنبش اعتراضی ایران تصمیم گرفتند در این انتخابات شرکت نکنند یا آن را تحریم کنند. این استراتژی آنها را چطور ارزیابی می کنید؟ برای آنها مفید است یا مضر؟

فکر می کنم استراتژی جالبی است که خیلی از اصلاح طلبان خواهان عدم مشارکت در این رای گیری و خانه نشینی شدند.

اصلاح طلبان هیچ بختی نداشتند که بتوانند در این انتخابات به نوعی از قدرت سیاسی دست یابند. آنها در یک دهه گذشته تحت فشار بوده اند، ولی به خصوص از سال ۲۰۰۹ (پس از انتخابات ریاست جمهوری) بیشتر تحت فشار بوده و مرعوب و اذیت شده اند.

برای همین آنها با خود فکر کردند که اگر هیچ بختی نداریم که در انتخابات آزاد و منصفانه شرکت کنیم، کنار می ایستیم و امیدواریم به واسطه حضور کمرنگ رای دهندگان، پیامی به حاکمیت بدهیم.

اگر مشخص شود که حضور رای دهندگان در روز جمعه پایین بوده، مثلا اگر به مرز ۵۰ درصد نرسد، چه برسد به ۶۰ درصدی که رژیم ادعا می کند، یا مثلا اگر شاهد پیامهایی مانند سخنان امروز اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس جمهور پیشین ایران باشیم که رای داد ولی تلویحا گفت که ممکن است تقلب صورت بگیرد، اینها به مشروعیت حکومت ایران لطمه خواهد زد. در واقع همان پیام معترضان انتخابات ریاست جمهوری تکرار می شود، یعنی نه فقط می پرسند "رای من کجاست؟" بلکه "دولت مسئولیت پذیر من کجاست؟"

در حال حاضر تخمین نمی زنم که چند درصد ایرانیان چنین نگاهی به مشروعیت حکومتشان دارند، اما احتمال می دهم که حداقل اقلیت قابل ملاحظه ای باشد. در نتیجه هر چند شاید شاهد اعتراض خیابانی نباشیم، ولی آینده سیاسی ایران را به زیر سوال می برد.

در حالی که ناظران سیاسی به این بحث مشروعیت بها می دهند، آیا فکر می کنید حکومت ایران که قدرت مطلق را دارد، واقعا نگران به خطر افتادن مشروعیت خود در این انتخابات هست؟

اگر مشروعیت صرفا مساله اقتدار حکومت برای سرکوب مخالفان بود، شاید برایش مهم نبود. اما مشروعیت به این محدود نمی شود. اگر وضعیتی باشد که مردم فکر کنند مشکل بزرگ اقتصادی دارند که شرح حال امروز ایران است، اگر مردم بدانند که در صورت مشکل داشتن با مقامهای محلی یا اعتراض به فساد یا سوء مدیریت، جایی برای شکایت ندارند، آن وقت مشروعیت به معضلی بسیار بزرگ بدل می شود.

مفهومش این نیست که مانند سال ۲۰۰۹ صدها هزار نفر به خیابانها می ریزند، ولی موج اعتراضها و انزجار گسترش می یابد. این که این انزجار به کجا منجر می شود، آیا به صورت جدال رودررو با حکومت درمی آید یا خیر، پرسشی دراز مدت است.

ولی بله، در این انتخابات، مشروعیت برای حکومت یک مساله است. صرفا نمی تواند اقتدارش را از طریق شبه نظامیان بسیج یا دستگاه قضایی به مردم تحمیل کند. باید اثبات کند که کفایت حکومت بر مردم را دارد. این همان چیزی است که قانون اساسی ایران اظهار می کند و جمهوری اسلامی دمش را می زند.



:: برچسب‌ها: اسپانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 407
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

'نعمت الله تركی' امروز (جمعه) در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به آغاز رای گیری در نخستین ساعات روز، مردم حضوری فعال و پرشور تاكنون داشته اند و انتظار می رود این حضور پرشور تر شود.

وی از حضور بازرسین انتخابات قبل از شروع رای گیری در پای صندوق های اخذ رای خبر داد و گفت: تاكنون موارد تخلفی از سوی بازرسان به هیات بازرسی گزارش نشده است.

رییس هیات بازرسی انتخابات استان تهران از مردم خواست در ساعات اولیه برای رای دادن حضور پیدا كنند.

سیام 1988**1572



:: برچسب‌ها: عکس ها , تایلند ,
:: بازدید از این مطلب : 415
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

'صفرعلی براتلو' امروز (جمعه) در گفت وگو با خبرنگار ایرنا هنگام بازدید از شعبه اخذ رای در مسجد جامع ابوذر تهران افزود: نیروهای اجرایی، كار مهم و با ازرشی را انجام می دهند و در حقیقت جهاد می كنند.

وی به نیروهای اجرایی توصیه كرد همچنان با صبر و حوصله تا پایان ساعات رای گیری و حضور آخرین فرد رای دهنده، در شعب اخذ رای حضوری فعال داشته باشند و رای مردم را اخذ كنند.

براتلو اظهار داشت: مردم شهید پرور و انقلابی استان تهران در لبیك به پیام مقام معظم رهبری در ساعات اولیه رای گیری حضور چشمگیری پیدا كرده اند و آراء خود را به صندوق رای می اندازند.

سیام/1988**1572



:: برچسب‌ها: معماری , دریاچه ,
:: بازدید از این مطلب : 380
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گمان بسیاری، مدودف تنها برای گرم نگاه داشتن صندلی ریاست جمهوری برای پوتین در این سمت قرار گرفت

انتخابات ریاست جمهوری روز یکشنبه در روسیه به احتمال بسیار قوی، ولادیمیر پوتین را برای یک دوره شش ساله ساکن کاخ کرملین می کند.

افزایش دوران ریاست جمهوری از چهار سال به شش سال در زمان دمیتری مدودف، رئیس جمهوری فعلی به تصویب رسید، مردی که به گمان بسیاری، تنها برای گرم نگاه داشتن صندلی ریاست جمهوری برای پوتین در این سمت قرار گرفت.

اما چه سرنوشتی در انتظار مدودف است؟

به نظر می رسد طبق قول و قرارها، آقای مدودف سمت فعلی آقای پوتین یعنی نخست وزیری را در اختیار بگیرد.

رئیس جمهوری روسیه اخیرا در جمعی گفت که هنوز جوان است (47 ساله) و این سن و سال برای ترک صحنه سیاست زود است.

بسیاری از مردم عادی و همچنین کارشناسان، دوره ریاست جمهوری مدودف را ضعیف ارزیابی می کنند. دوره ای که او دستورات و فرامین را از "مرشد" خود دریافت می کرد.

البته کارشناسانی هم هستند که می گویند مدودف در دوران ریاست جمهوری خود دست به اصلاحات زد و موفق شد تغییراتی ولو کوچک در جامعه ایجاد کند.

در این دوران اینترنت بیش از پیش در میان مردم گسترش یافت که این تغییراتی را در جامعه روسیه ایجاد کرد.

"مدودف چند بار از مردم خواست تا از اصلاحات و تغییر حمایت کنند، اما نزدیکی بیش از حد او به پوتین، و بی اعتمادی مانع از آن شد که گروه ها و احزاب مخالف قدمی به سوی او برداشته و از او پشتیبانی کنند"

یک فعال سیاسی مخالف دولت در این مورد می گوید، ترس ها فرو ریخت و مردمی که پیش از این تمام وسایل ارتباطی را درکنترل دولت می دیدند، فضایی یافتند که آزادانه و بدون هراس، نظرات و عقاید خود را مطرح کنند.

در روسیه، شبکه های تلویزیونی پرطرفدار در کنار چندین نشریه پرتیراژ در کنار دولت قرار دارند و مواضع مخالفان در این رسانه ها به ندرت بازتابی می یابند.

پس از تظاهرات گسترده و بی سابقه که در پی انتخابات پارلمانی ماه دسامبر صورت گرفت، این رسانه ها، نرمش اندکی در برابر مخالفان نشان داده و از چند فعال سیاسی مخالف برای حضور در برنامه های تلویزیونی دعوت کردند اما در همین ایام، فشارها بر رسانه های مستقل شدت گرفت.

مدودف در دوران ریاست جمهوری خود بارها از فساد روز افزون، اقتصاد نفتی و اشکالات در سیستم قضایی انتقاد کرد. او گفت طی این سال ها به رغم درآمد کلان از فروش نفت و وعده مقامات پیشین (بخوانید پوتین) برای مدرن کردن اقتصاد، روسیه همچنان با مشکلات عمیقی رو به رو است. مشکلاتی که روسیه را در ایام بحران جهانی اقتصاد، تحت تاثیر خود قرار داد.

بسیاری از مردم عادی و همچنین کارشناسان، دوره ریاست جمهوری مدودف را ضعیف ارزیابی می کنند

مدودف در این مدت چند مقام "فاسد" از جمله شهردار قدرتمند مسکو که به پوتین نزدیک بود، از کار برکنار کرد و امید اندکی به وجود آورد که تغییر در راه است. اما ضعف مدودف باعث شد تا نتواند مهره خود را شهردار کند و فرد دیگری که به پوتین نزدیک بود، شهردار شد.

مدودف چند بار از مردم خواست تا از اصلاحات و تغییر حمایت کنند، اما نزدیکی بیش از حد او به پوتین، و بی اعتمادی مانع از آن شد که گروه ها و احزاب مخالف قدمی به سوی او برداشته و از او پشتیبانی کنند.

حال قرار است جای این دو عوض شود، برخی می گویند ممکن است پوتین برای ایجاد تغییر و جلب رضایت بخشی از مخالفان، فرد دیگری را به سمت نخست وزیری بگمارد.

مدودف چهار سالی را که فرصت داشت تغییرات اساسی در کشور ایجاد کند، از دست داد.

شاید بهترین میراث او ، فعال شدن دوباره مردمی باشد که وفاداری خاصی به هیچ یک از احزاب ندارند و تنها خواهان کسب حقوق و آزادی های مشروع خود هستند .



:: برچسب‌ها: مربع , دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 514
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril
اوباما

اوباما می گوید نباید به ایران اجازه داد تا نقش قربانی را بازی کند

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در آستانه سفر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به واشنگتن، به این کشور درباره حمله به ایران هشدار داده است.

آقای اوباما در مصاحبه با نشریه آتلانتیک گفت در این شرایط که احساس همدردی چندانی با ایران وجود ندارد، نباید به این کشور اجازه داد که نقش "قربانی" را بازی کند.

آقای اوباما با رد انتقادهای جمهوری خواهان که او را ضد اسرائیلی می خوانند، گفت هم ایران و هم اسرائیل باید متوجه باشند که وقتی رئیس جمهوری آمریکا درباره در نظر گرفتن گزینه اقدام نظامی علیه تاسیسات اتمی جمهوری اسلامی صحبت می کند، در این باره جدی است و "بلوف نمی زند."

رئیس جمهوری آمریکا همچنین درباره خطرات راه افتادن مسابقه اتمی در خاورمیانه در صورت دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای هشدار داد.

بنیامین نتانیاهو که برای شرکت در اجلاس سالانه کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل، آیپک، به واشنگتن سفر می کند، قرار است دوشنبه در کاخ سفید با آقای اوباما دیدار کند.

این دیدار همزمان با افزایش تنش بر سر برنامه اتمی ایران و گمانه زنی درباره احتمال حمله هوایی اسرائیل به تاسیسات هسته ای این کشور انجام می شود.

بنیامین نتانیاهو روز جمعه به اتاوا سفر کرد تا با استفن هارپر، نخست وزیر کانادا دیدار کند.

مقام های ارشد دولت آمریکا در روزهای گذشته با تکرار ارزیابی سازمان های اطلاعاتی این کشور درباره عدم تصمیم گیری حکومت ایران برای تولید سلاح های اتمی، ادامه فشارهای بین المللی را بهترین گزینه برای فشار به این کشور برای متوقف کردن غنی سازی اورانیوم دانسته اند.

"بلوف نمی زنم"

باراک اوباما با اشاره تعهد کامل آمریکا به تامین امنیت اسرائیل گفت: "فکر می کنم حکومت اسرائیل متوجه است که به عنوان رئیس جمهوری ایالات متحده بلوف نمی زنم."

او اسرائیل را از اقدام نظامی علیه ایران بر حذر داشت: "در زمانی که حس همدردی چندانی برای ایران وجود ندارد و تنها متحد واقعی آن (سوریه) در وضع مناسبی نیست، آیا به اقدامی نیاز داریم که بلافاصله ایران خود را به عنوان قربانی نشان دهد؟"

آقای اوباما با اشاره به گفته های آقای نتانیاهو درباره امکان تکرار یک هولوکاست دیگر در صورت دستیابی ایران به سلاح اتمی، تاکید کرد که یک نگرانی تاریخی را نباید مبنای اقدام بی محابا قرار داد.

باراک اوباما گفت دستیابی ایران به سلاح اتمی، حتی اگر تهدیدی برای اسرائیل نباشد، همچنان منافع ملی آمریکا را تهدید خواهد کرد.

به گفته او دستیابی ایران به این گونه تسلیحات باعث راه افتادن مسابقه اتمی در منطقه خاورمیانه خواهد شد.

به گفته آقای اوباما، اگر ایران مانند لیبی و آفریقای جنوبی متقاعد شود که برخورداری از سلاح هسته ای منافع این کشور را تامین نخواهد کرد، تلاش برای به دست آوردن این تسلیحات را متوقف خواهد کرد.

به گفته او تحریم های جدید ایران را دچار مشکل کرده است و همین موضوع ممکن است به تغییر محاسبات حکومت ایران منجر شود.



:: برچسب‌ها: بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 392
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، مناطق ایست بازرسی میدانهای مهم شهر بغداد در روز جاری شاهد ازدحام بیش از حد جمعیت بود بطوریكه اغلب مردم عادی چند ین ساعت دیرتر از موعد مقرر خود برسر كار حاضر شدند.

مدارس نیز از این وضعیت امنیتی بی نصیب نبودند ودانش اموزان دیرتر از زمان روزانه خود برسر كلاس درس حاضر شدند.

انچه كه از این وضعیت امنیتی جلب نظر می كند رضایت مردم شهر از نحوه بازرسی ودقت ماموران در جلوگیری از وقوع حوادث تروریستی است.

ماموران ایست بازرسی با داشتن شماره خودروهایی كه تحت تعقیب هستند بدقت خودروها را مورد بررسی قرار داده ودر این راستا چندین خودرو در مناطق مختلف شهرنیز توقیف گردید.

البته از سوی مسئولان امنیتی بیانیه ای در خصوص تشدید تدابیر امنیتی در این شهر صادر نشده است ومردم نیز از وضعیت پیش امده تعجب ویا نگرانی خود را نشان نمی دهند.

هفته گذشته شهر بغداد ودیگر شهرهای مهم عراق شاهد خونین ترین حملات تروریستی بودند كه بر اثر ان دهها نفربیگناه كشته وصدها تن دیگر زخمی شدند.

قبل از اینكه نیروهای امریكایی از عراق خارج شوند مسئولیت نظارت بر ایست بازرسی مناطق مختلف عراق برعهده این نیروها بود اما با خروج انها از این كشور مسئولان عراقی این ماموریت را بر عهده گرفتند.

یك شهروند عراقی در این مورد می گوید به نظر می رسد از زمانیكه نیروهای امریكایی مراكز ایست بازرسی را ترك كردند شرایط ' امنیتی شهر بغداد ' بهتر شده چون ماموران عراقی با دلسوزی بر اوضاع كشور خود نظارت می كنند.

وی تاكید كرد نیروهای امریكایی تنها با تبلیغات رسانه های خود تلاش داشتند به افكار عمومی چنین القا نمایند كه حضور انها سبب ارامش در عراق شده در حالیكه برعكس ان ثابت شده وسرچشمه نا امنی در برخی موارد به طور مستقیم برعهده انان می باشد .

شهروند دیگر عراقی در خصوص تاثیر حضور نظامیان امریكایی در شهر بغداد چنین توصیفی دارد ومی گوید كه نظامیان هنگام اشغال بغداد ودیگر شهرهای عراق در هنگام حركت بصورت كاروان تردد می كردند واكنون خیابانهای بغداد بر اثر حركت خودروهای سنگین انان كاملا اسیب دیده كه اثرات مخرب ان شاهد هستیم.

برخی دیگر از شهروندان عراقی در مورد تجهیزات امنیتی كه شركتهای خارجی در قالب نیروهای امنیت در اختیار ماموران عراقی گذاشتند گله مندهستند ومی گویند اغلب این تجهیزات كارایی دقیق بازرسی ندارند.

نیروهای امریكایی در مدت چند ساله اشغال خود در عراق چهره اغلب شهرها با نصب دیوارهای بتونی وسیم خاردار را مخدوش كرده وبا خروج از این كشور این اثار همچنان باقی است وزندگی شهری مردم عراق را بكلی برهم زده است.

تروریستهای مزدور نیز از اوضاع نابسامان بجا مانده از نیروهای امریكایی استفاده كرده وهر از چندگاه دست به عملیات تروریستی می زنندالبته باید در نظر داشت فعالیت تروریستها با توجه به تدابیر وشرایط شدید امنیت تغییر پیدا كرده و اكثر اقدامات ضد مردمی انان در مناطق دور از محلهای ایست بازرسی صورت می گیرد وبرای نا امن نشان دادن وضعیت در عراق مردم عادی را هدف قرار می دهند.

تمام/1385



:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()