نوشته شده توسط : zwembril

رییس اداره راه و ترابری اشنویه، یكشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: افزون بر30هزار نفر در قالب حدود هفت هزار خانوار در این روستاها اسكان دارند.

'علی یارمحمدی' افزود: علاوه بر این، تمام محورهای مواصلاتی برون شهری اشنویه به شهرهای اطراف نیز مسدود است و تا اطلاع ثانوی اجازه ورود و خروج به هیچ خودرویی در این مسیرها داده نمی شود.

وی اظهار داشت:براثر یخبندان شدید در راه های مواصلاتی اشنویه به شهرهای اطراف در زمان حاضر تردد در محورهای اشنویه - ارومیه، اشنویه - نقده و اشنویه - پیرانشهر امكانپذیر نیست.

یارمحمدی اضافه كرد: هم اینك راهداران اداره راه و ترابری اشنویه در حال بازگشایی این مسیرها هستند.

وی خاطرنشان كرد: بدلیل كولاك شدید، كار بازگشایی این مسیرها به كندی صورت می گیرد.

بارش برف از شامگاه یكشنبه مناطق وسیعی از جنوب آذربایجان غربی را فرا گرفته است.

هم اینك ارتفاع بارش در اشنویه به حدود نیم متر می رسد.

645



:: برچسب‌ها: قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

'جرمی كوربین' در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا گفت: خاورمیانه باید منطقه ای عاری از سلاح های هسته ای بشود و این موضوع در اجلاس سال گذشته بازنگری در پیمان عدم اشاعه هسته ای نیز مورد تاكید قرار گرفت.

وی افزود: ضرورت دارد طرح خاورمیانه عاری از سلاح های هسته ای حتما شامل خلع سلاح اسراییل نیز بشود و این باید مسیر پیش روی منطقه خاورمیانه باشد.

این نماینده عضو حزب كارگر انگلیس كه روز شنبه در اجلاس سالانه ائتلاف بزرگ ضدجنگ انگلیس نیز شركت داشت، گفت: ما در این اجلاس تاكید كردیم ایران كشور مستقلی است و توسط یك دولت منتخب اداره می شود. ایران همچنین یكی از اولین امضاءكنندگان پیمان عدم اشاعه هسته ای(ان پی تی) بوده و همچنان نیز به این پیمان متعهد است.

وی افزود: همه ما امروز نگران لفاظی های جنگ طلبانه و خطرات ناشی از دخالت نظامی در ایران هستیم و در اجلاس ائتلاف ضدجنگ نیز با شدت هرچه تمام تر با هرگونه مداخله خارجی در ایران مخالفت كردیم.

'ما مخالف تولید و انباشت سلاح هسته ای از سوی هر كشوری هستیم ولی در عین حال معتقدیم بر اساس قوانین و مقررات بین المللی هر كشوری حق دارد در چارچوب مقررات موجود از فناوری هسته ای برای اهداف صلح آمیز استفاده كند.'

آقای كوربین گفت: در قوانین بین المللی خط كشی روشنی میان انرژی صلح آمیز هسته ای و استفاده نظامی از این نوع فناوری وجود دارد و مقامات آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز فعالیت های هسته ای ایران را تحت نظارت دارند و تاكنون نیز نگفته اند كه ایران در حال تولید سلاح هسته ای و یا انباشت پلوتونیوم برای ساخت بمب است.

وی اظهارداشت: ما در گروه پارلمانی خود در مورد ایران نیز كه نمایندگان همه احزاب انگلیس حضور دارند، دقیقا مواضع آژانس را تعقیب می كنیم و در مواضع آژانس مطلبی مبنی بر استفاده نظامی ایران از انرژی هسته ای وجود ندارد.

این نماینده پارلمان انگلیس افزود: ما امیدواریم بتوانیم به تلاش های خود در زمینه ترغیب سیاست عدم مداخله در ایران ادامه دهیم و در راه بازسازی روابط دیپلماتیك با ایران و تعامل دوباره با آن كشور تلاش كنیم.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه تاكید كرد: انتقاد از سیاست های یك كشور نباید به هیچ وجه به معنای مجوزی برای مداخله در امور داخلی دیگر كشورها باشد... كشورهای غربی حق ندارند كه با بهانه قراردادن مسائل مختلف به كشورهای دیگر تجاوز كنند.

آقای كوربین گفت: اگر ما نگاهی به وضعیت افغانستان، عراق و حتی لیبی بیندازیم، متوجه می شویم كه مداخله نظامی در دیگر كشورها به هیچ وجه قابل توجیه و دفاع نیست و باید لفاظی ها در این مورد متوقف شود.

اروپام**345



:: برچسب‌ها: دریا , توکیو , فلوریدا ,
:: بازدید از این مطلب : 414
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، در این مراسم 'كین ایچی كومانو' سفیر ژاپن در تهران، 'رامین مهمان پرست' سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اعضای گروه دوستی ایران و ژاپن، سفیر سابق ایران در توكیو و جمعی از اعضای سفارت ژاپن در تهران و تجار و بازرگانان ایرانی و همچنین سفرای كشورهای خارجی مقیم تهران حضور داشتند.

در این مراسم یاد و خاطره قربانیان این حادثه بزرگ در تاریخ ژاپن كه در ماه مارس سال 2011 میلادی در شرق این كشور رخ داد، گرامی داشته شد.

سونامی و زلزله ژاپن خسارت مالی و جانی بسیاری برجای گذاشت كه به دنبال آن بسیاری از كشورهای جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران به كمك شهروندان ژاپنی كه سابقه كمك به آسیب دیدگان زلزله های ایران در سال های گذشته داشتند، شتافتند.

در مراسم امشب سفیر ژاپن در تهران ضمن ارایه گزارشی از آخرین وضعیت مناطق آسیب دیده در جریان زلزله سال 2011 میلادی در این كشور از دولت و ملت ایران به دلیل ارایه كمك های بشردوستانه به شهروندان آسیب دیده ژاپنی قدردانی كرد.

در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از نقاشی های كودكان ژاپنی زنده مانده از این بلای بزرگ طبیعی در ژاپن كه در آن آرزوی آینده خوشی برای مردم جهان و این كشور كرده بودند و همچنین نمایشگاهی از عكس های مربوط به سونامی و ارایه كمك های مردمی از كشورهای مختلف جهان به نمایش گذاشته شد.

سیام**1478 ** 1574



:: برچسب‌ها: به من , ایتالیا , سنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 495
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش ایرنا، یافته های نظرسنجی های انجام شده توسط 'بنیاد افكار سنجی' و 'مركز مطالعات افكار عمومی' روسیه نشان می دهد كه ولادیمیر پوتین نخست وزیر و نامزد حزب حاكم 'روسیه واحد' در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری با كسب بیش از 58 درصد مجموع آرای ماخوذه در دور نخست بر رقبای خود غلبه می كند.

بر پایه نتایج نظرسنجی انجام شده توسط 'بنیاد افكار سنجی' روسیه، پوتین در دور نخست ششمین دوره انتخابات ریاست جموری موفق به كسب 3/59 درصد آرا خواهد شد، در حالی كه یافته های نظرسنجی 'مركز مطالعات افكار عمومی' روسیه دال بر دستیابی وی به 3/58 درصد آرای این دوره از انتخابات می باشد.

نتایج نظرسنجی های دو مركز علمی مطالعات اجتماعی در خصوص پیروزی پوتین در دور نخست ششمین انتخابات ریاست جمهوری در شرایطی منتشر شد كه یافته های نظرسنجی های انجام شده توسط آنها در انتخابات قبلی ریاست جمهوری روسیه در سال 2008 میلادی از دقت بالایی برخوردار بود.

در همین حال 'ولادیمیر چوروف'، رییس كمیسیون مركزی انتخابات روسیه اعلام كرد: تاكنون 5/14 درصد تعرفه های رای شمارش شدند كه بر اساس آن پوتین موفق شده است 8/61 درصد آرا را به دست آورد.

وی افزود: بعد از پوتین، زوگانف رهبر حزب كمونیست 91/17 درصد، ولادیمیر ژیرینفسكی رهبر حزب لیبرال دموكرات 8 درصد، سرگئی میرونوف 6/3 درصد و میخاییل پروخروف 55/7 درصد آرا را تااین لحظه به دست آورده اند.

پیش از این 'دمیتری پسكوف' سخنگوی نهاد نخست وزیر روسیه نیز از شانس بالای پوتین برای پیروزی بر رقبای انتخاباتی خود در دور نخست ششمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این كشور سخن گفته بود.

شهروندان روس امروز یكشنبه در مسكو و 86 منطقه و جمهوری این كشور و نیز بیش از 60 كشور جهان در حوزه های رای حاضر شدند تا رییس جمهوری جدید خود را برای یك دوره شش ساله انتخاب كنند.

مردم روسیه در انتخابات چهارم مارس از بین پنج نامزد حاضر متشكل از ولادیمیر پوتین نخست وزیر فعلی و رهبر حزب حاكم 'روسیه واحد'، گنادی زوگانف رهبر و نامزد حزب 'كمونیست'، 'ولادیمیر ژیرینفسكی' رهبر و نامزد حزب 'لیبرال دموكرات'، سرگئی میرونوف رهبر و نامزد حزب 'روسیه عادل' و میخاییل پروخروف نامزد مستقل، پوتین را به عنوان رییس جمهوری آینده خود برگزیدند.

پوتین كه پیش از این در فاصله سال های 2000 تا 2008 میلادی دو بار سكان رهبری روسیه را بر عهده داشته و از آن زمان تاكنون نیز در سمت نخست وزیر این كشور مشغول فعالیت است، به رغم پیشتازی در انتخابات پیش رو نسبت به رقبای خود در صورت كسب كمتر از 50 درصد مجموع آرای ماخوذه مجبور خواهد بود در دور دوم رقابت كند.

به دستور شخص پوتین و در راستای برطرف كردن هر گونه شك و شبهه در خصوص تخلفات احتمالی در تمامی 96 هزار شعبه اخذ رای سراسر روسیه دوربین های مداربسته نصب شده بود و روسای شعبه ها موظف بودند برای شفافیت رای گیری هر یكی از برگه های اخذ رای را مقابل دوربین بگیرند.

بر اساس ثبت الكترونیكی كمیسیون مركزی انتخابات در مجموع 110 میلیون نفر از جمعیت حدود 142 میلیون نفری روسیه واجد شرایط شركت در پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این كشور بودند كه از این تعداد یك میلیون و 813 هزار نفر در خارج از این كشور مقیم هستند.

مطابق اعلام كمیسیون مركزی انتخابات روسیه در پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این كشور در سال 2008 میلادی كه به پیروزی دمیتری مدودیف رییس جمهوری فعلی این كشور منجر شد، 7/69 درصد واجدین شرایط شركت كردند.

بنا به گزارش كمیسیون مركزی انتخابات روسیه حدود 700 ناظر از مجمع پارلمانی شورای اروپا، سازمان امنیت و همكاری اروپا، مجمع پارلمانی جامعه همسود و چند سازمان بین المللی دیگر برای نظارت بر برگزاری ششمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به روسیه دعوت شدند.

اروپام/2242**518 ** 1574



:: برچسب‌ها: تایلند , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 382
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

پیروزی احتمالی ولادیمیر پوتین در انتخابات ریاست جمهوری روسیه و مواضع مقابله جویانه وی در قبال ایالات متحده و سایر قدرت های غربی باعث خشم و اعتراض مقام های غربی شده است.

چند روز قبل روزنامه آمریكایی هافینگتون پست نوشت: ولادیمیر پوتین نخست وزیر روسیه به كشورهای غربی در مورد اقدام علیه سوریه و ایران هشدار داد و عنوان كرد كه كشورش به شدت نگران تهدیدها علیه ایران و سوریه است. وی تاكید كرد كه این اقدامات به ویژه علیه ایران یك فاجعه واقعی برای جهان خواهد بود.

به نظر این روزنامه در انتخابات چند روز آینده روسیه پوتین پیروز خواهد شد و وی در آستانه كسب مجدد ریاست جمهوری در مورد ایران و سوریه با اعلام این هشدار به غرب پیامی آشكار را صادر فرستاد.

**ضدیت با آمریكا عنصر پیروزی پوتین در انتخابات

-----------------------------------------------------

واشنگتن پست و آسوشیتدپرس نیز با بیان خبر فوق اظهار داشتند كه اتخاذ رویكرد ضدغربی یكی از اهرم های تبلیغاتی پوتین است كه به وسیله اقشار مختلف روسیه حمایت می شود.

پوتین همچنین غرب را متهم كرد كه در تلاش است نمونه ای همچون كشورهای انقلاب های رنگی و تحولات در كشورهای عربی را در روسیه ایجاد كند.

وی حتی در این سخنان از رویكرد چین و روسیه در مورد سوریه دفاع كرد و و تكرار كرد كه مسكو اجازه نخواهد داد تا حادثه ای مشابه لیبی در سوریه نیز اتفاق بیافتد و ناتو با كمك به مخالفان، یك دولت را سرنگون كند.

مسكونیوز نیز یادداشتی از پوتین منتشر كرد كه در آن تاكید داشت كه درس بزرگی از موضوع لیبی گرفته شد كه نشان می دهد قطعنامه های سازمان ملل به راحتی تفسیر می شوند و ممكن است باعث دخالت در مسایل داخلی كشورها از جمله سوریه شود.

وی با بیان اینكه هر اقدامی در دست زدن به اقدام نظامی باعث تضعیف امنیت جهان می شود گفت: من قاطعانه امیدوارم كه آمریكا و دیگر كشورها از تجارب تلخ پیشین درس بگیرند و تلاش نكنند كه چنین سناریویی را در مورد سوریه عملی كنند.

پوتین: غرب حق غنی سازی ایران را محترم بشمارد

---------------------------------------------------------

پوتین در اظهارات اخیر خود به این نكته نیز اشاره داشته است كه تحولات در كشورهای عربی و برخی اقدام های غرب باعث از دست دادن برخی بازارهای سنتی روسیه شده است.

وی با اشاره به دخالت آمریكا در مسایل داخلی روسیه پس از انتخابات، سیاست های نظامی آمریكا را در كنار برخی خط مشی های دولت این كشور در عرصه جهانی و استفاده از قدرت نرم را عامل بی ثباتی در جهان و احساس عدم امنیت به وسیله برخی كشورها دانست و ابراز داشت: ضروری است كه میان آزادی بیان و فعالیت های سیاسی و ابزارهای غیرقانونی مخالفت تمایز قایل شد، زیرا آمریكا سعی می كند در انتخابات كشورها من جمله روسیه با این حربه دخالت كند.

این دو رسانه معتبر غربی در آخرین مطلب پوششی خود از اظهارات پوتین به نقل از وی نوشتند: آمریكایی ها به دنبال آن هستند كه همه آسیب پذیری های خود را رفع كنند، اما باید دانست كه آسیب پذیر نبودن صرف برای یك نفر یعنی آسیب پذیری بقیه. این رویكرد غیرممكن است.

وبسایت یو. پی. آی. نیز در مطلبی با اشاره به نگاه نگران آمریكا به انتخابات در روسیه می نویسد كه به دلایل متعدد گرچه آمریكا نگران نتایج انتخابات روسیه است، اما دوست ندارد در آن مداخله كند.

این مقاله تصریح دارد كه بسیاری از كارشناسان و تحلیلگران آمریكایی چندان علاقه ای به بازگشت پوتین به ریاست جمهوری ندارند.

این خبر می افزاید علیرغم توصیه 'توماس جفرسون' رییس جمهور سابق آمریكا در مورد عدم مداخله در امور داخلی كشورها، اما روسیه در میان قدرت ها برای آمریكا یك استثنا محسوب می شود، زیرا روسیه به عنوان تهدیدی برای امنیت و منافع حیاتی آمریكا محسوب می شود.

در زمان شوروی نیز چنین تهدیدی احساس می شد لذا این گونه دخالت ها قابل توجیه بود و بی بی سی، رادیو آزاد و صدای آمریكا نیز به این سیاست دامن می زدند.

به نظر یو پی آی درحالیكه روسیه به مسایل داخلی و نگرانی های امنیتی آمریكا احترام می گذارد، اما این موضوع از طرف آمریكا و كاخ سفید رعایت نمی شود. بلكه آمریكا و كشورهای غربی باید به جای این شیوه مخاصمه آمیز، رویكردی مثبت را درپیش بگیرند و همكاری و مراودات با روسیه را در حوزه های اقتصادی امنیتی علمی و تكنولوژیكی و فرهنگی گسترش دهد.

**تحریم ها علیه ایران برچیده شود

---------------------------------------

گزارش خبرگزاری 'ریانووستی' نیز حاكی از آن است كه ولادیمیر پوتین در مقاله ای تحت عنوان 'روسیه و جهان در حال تغییر' كه در روزنامه 'مسكووسكیه نووستی' به چاپ رسیده است پیشنهاد می‌كند تمام تحریم‌های موجود علیه تهران ازجمله تحریم‌های یك‌جانبه در مقابل قرار گرفتن تمام فعالیت هسته‌ ای ایران تحت كنترل مطمئن و همه جانبه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی لغو شود.

نووستی به نقل از پوتین افزود: میان شعار آزادی و فعالیتهای معمولی سیاسی و تحریم های غیرقانونی كشورهای غربی علیه ایران تفاوت زیادی وجود دارد. اعمال تحریم ها علیه ایران نه تنها خلاف فعالیت های متمدنانه و بشر دوستانه است، بلكه روی رفاه سازمان ها و تشكیلات غیردولتی و حتی ساختارهای دیگر جامعه هم تاثیر سوء خواهد گذاشت و دخالتی بی جا و حركتی نامشروع و غیرقانونی است.

در ادامه پوتین گفته است كه روسیه از حقوق سازمانهای غیردولتی بین المللی سواستفاده نمی كند. همچنین این كشور به سازمان های دیگر برای نفوذ و تمایلات خود كمك مالی نمی كند.

**رویكرد تند روسیه با آمدن پوتین تندتر می شود

------------------------------------------------------

رویترز در مطلبی با اشاره به تند شدن جنگ لفظی میان آمریكا و روسیه تاكید می كند كه تصمیم جدی پوتین برای بازسازی جایگاه كرملین را نمی توان به عنوان آغازی تازه و مثبت میان روسیه و آمریكا تعبیر كرد.

این خبرگزاری به رودررویی دو كشور و بالا رفتن سطح انتقادات دو طرف از یكدیگر اشاره می كند و می نویسد: درحالیكه هیلاری كلینتون وزیر امور خارجه آمریكا وتوی روسیه در شورای امنیت در حمایت از بشار را 'قابل نكوهش' عنوان كرد، سرگی لاوروف وزیر امورخارجه روسیه نیز در پاسخ به انتقاد غربی ها در وبسایت پراودای روسیه ابراز داشت: این كلینتون است كه سزاوار نكوهش است و هیلاری كلینتون را 'زنی مردنما' توصیف كرد.

گرچه روابط دو كشور در زمان اوباما حداقل در ظاهر رویكرد 'بازتعریف' را دنبال می كرد، اما پس از آنكه كلینتون انتخابات اخیر روسیه را غیرعادلانه و به دور از آزادی عنوان كرد این روند به سردی گرایید و همین موضوع موجب ایراد سخنان متعدد در مورد تقلب در انتخابات ریاست جمهوری روسیه شد. مقامات آمریكایی و تحلیلگران غربی بر این اعتقادند كه در این انتخابات پوتین پیروز خواهد شد و رویكرد احیای روزهای اوج قدرت كرملین را دنبال می كند.

به نظر رویترز، انتخاب مجدد پوتین به ریاست جمهوری روسیه انتقادات این كشور از آمریكا را بیشتر خواهد كرد به همین دلیل است كه برخی از اعضای كنگره آمریكا به لغو اصل جنگ سردی 'جكسون ونیك' میان آمریكا و روسیه نظرات متفاوتی دارند و چندان خواستار عادی سازی روابط تجاری میان دو طرف نیستند. از طرف دیگر سیاستگذاران در آمریكا به سیاست های حقوق بشری پوتین به همراه رابطه این كشور با ایران و سوریه و برخی موضوعات دیگر اعتراض دارند.

**قدرت هسته ای روسیه برای تمكین آمریكا

-------------------------------------------------

رویكرد تقابلی دیگر میان دو طرف را می توان در مسابقه تسلیحاتی و قدرت نمایی های هسته ای دوطرف بعلاوه سپر موشكی آمریكا در شرق اروپا دید.

روزنامه بوستون گلاب در مطلبی به قدرت نمایی هسته ای پوتین در برابر آمریكا اشاره می كند و می نویسد: پوتین در ادامه رویكرد هسته ای روسیه به آمریكا اعلام كرده است كه روسیه از قدرت كافی برخوردار است كه آمریكا را مجاب كند رویكرد سازنده تری را در قبال روسیه در مورد استقرار سامانه دفاع موشكی در پیش بگیرد.

به نوشته این مقاله، پوتین این سخنان را در میزگرد امنیتی در شهر ساروف روسیه ابراز داشت و گرچه وی به اقدام عملی اشاره نكرد، اما این سخنان با توجه به رویكرد تندی كه روسیه در مورد این سامانه در شرق اروپا داشت نشان از چالشی جدی است.

پوتین در این میزگرد بارها ادعاهای آمریكا در مورد نیات ایالات متحده در مورد این سامانه موشكی و ارتباط آن با ایران را نادیده گرفت و هدف واقعی این سامانه را چیزی جز بازدارندگی تسلیحات هسته ایی روسیه ندانست.

پوتین به اعضای ناتو اعلام كرد كه اینكار ها بیهوده است، روسیه رویكرد سازنده ای داشته است، اما بقیه اینطور نبوده اند. وی گفت: 'روسیه هیچگاه در سیاست خارجی خود دربرابر دیگران سر خم نمی كند'. پوتین یكی از نمونه های این سیاست روسیه را حمایت از سوریه در شورای امنیت ذكر كرد.

**جایگاه ویژه روسیه در رقابت ایران و آمریكا

------------------------------------------------

'آنتونی كوردسمن' تحلیلگر مسایل راهبردی مركز مطالعات بین المللی استراتژیك(CSIS) اعتقاد دارد كه آمریكا در رقابتی سه بعدی شطرنج گونه با ایران قرار دارد و در این بازی هریك از دو طرف بخشی از قوانین آن را تعیین می كنند. این رقابت تقریبا سه دهه است كه ادامه دارد و این موضوع تنها می تواند با گفت گویی هایی سازنده و درك متقابل پایان یابد.

این موسسه در گزارش دیگری نیز چندی قبل مدعی شد كه چین و روسیه نیز در رقابت ایران و آمریكا نقش محوری دارند. این دو كشور به عنوان بازیگران و قدرت های جهانی و اعضای دایم شورای امنیت، نقشی اساسی در كارآمدی تحریم ها علیه ایران و اجرای دیگر اقدام های بین المللی دارند، اما در عین حال روسیه و چین در تلاش هستند تا در این رقابت بیشترین منافع را كسب كرده و به همین دلیل هرگونه تعهد در برابر ایران را رد می كنند، زیرا هر دو این كشورها از تشددید دشمنی غرب با ایران نفع می برند. آنها تلاش خواهند كرد تا از اهرم هایی كه در اختیار دارند موقعیت خود را بهبود بخشند و هزینه های دیپلماتیك را برای خود كاهش دهند.

چین به خوبی به ایران نزدیك شده است و روسیه نیز می خواهد در چارچوب بزرگتری با آمریكا در مورد مساله ایران بر خورد كند. چین در تلاش است تا در رقابت ایران و آمریكا نفوذ خود را افزایش دهد و مرزهای قدرت آمریكا را محك بزند لذا با قدم هایی حساب شده قدم بر می دارد. برخلاف چین كه به شدت به مباحث انرژی حساس است روسیه منافع چندگانه ای دارد كه ارزش همه به یك اندازه است. به همین دلیل نگاه روسیه به ایران گسترده تر و انعطاف پذیرتر از چین است.

حوزه های رقابتی كه روسیه با آمریكا دنبال می كند موضوع هسته ای، تجارت، انرژی، فروش زیرساخت های هسته ای، فروش تسلیحات و نفوذ در خلیج فارس و خاورمیانه است. روسیه به طور سنتی یك هم پیمان در ایجاد زیرساخت های هسته ای ایران است و این روابط تحت شعاع رابطه ایران با غرب و یا گرم شدن رابطه غرب با روسیه در ابتدای ریاست جمهوری اوباما و سیاست بازبینی در خط مشی های دو طرف قرار گرفت. روسیه همكاری با امریكا را به صورتی معنی دار آغاز كرد، اما به گونه ای رفتار كرد كه به ایران نشان دهد این به معنای تغییر جهت روابط این كشور با ایران و اتخاذ رویكردی شبیه غربی ها نیست.

روسیه بارها در مقابل خواسته غرب، راه حل نظامی علیه ایران را محكوم كرد و حتی چندان تمایلی به صدور قطعنامه 1924 علیه ایران نداشت. روسیه در تعیین روابط خود با ایران به عنوان قدرتی واسط عمل كرد و ضمن همكاری در حوزه های محدود با غرب از رویكرد نرم علیه ایران حمایت كرد. در این زمینه روسیه از همكاری انتخابی در برابر غرب استفاده كرد.

چین و روسیه در تعامل خود با ایران از رقابت ایران با آمریكا در تلاش هستند تا منافع اقتصادی و سیاسی را در حوزه های انرژی روابط با آمریكا كسب كنند. رهبران مسكو و پكن باتوجه به نگاه امنیتی و داخلی كه به كشورهای خود دارند دربرابر فشارهای فعلی آمریكا به دو كشور برای اتخاذ رویكرد تندتر در برابر ایران جواب مثبت نخواهند داد و روابط خود با ایران را مانند شیوه اتحادیه اروپا از دست نمی دهند.

اگر آمریكا می خواهد كه در انزوای ایران موفق شود باید روسیه و چین را متقاعد كند كه ایران تهدیدی بسیار خطرناك است. ضمن اینكه باید با ارائه مشوق های قوی تر و محرك های بیشتر به روسیه و چین، تمایل آن ها را به افزایش فشار بر ایران تقویت كند.

**روسیه سنگر محكم اسد دربرابر غرب

--------------------------------------------

'آنتونی كوردسمن' تحلیلگر مسایل راهبردی مركز مطالعات بین المللی استراتژیك(CSIS) همچنین می افزاید این رویكرد روسیه را باید در چارچوب سیاست این كشور به خاورمیانه و تغییرات در این منطقه دید. روسیه در تعیین سیاست های خود با نگرش به آینده بشار اسد كه متحد روسیه است، محاصره روسیه از طرف غربی ها و مشكلات داخلی كه برای روسیه ایجاد شده بود را در یك رویكرد گسترده می نگرد و اعتقاد دارد این موضوعات به وسیله آمریكا تشدید شده اند.

روسیه نشان داده است كه از اسد به عنوان آخرین متحدش در خاورمیانه عربی دفاع می كند. روسیه علاوه براینكه اغتشاشات در سوریه را از دسیسه های غرب به ویژه آمریكا می داند از رویكرد دولت بشار اسد در برخورد با نیروهای نظامی وابسته به غرب در این كشور حمایت كرده است.

**درس عبرت روسیه از لیبی

--------------------------------

روسیه و چین مانع اجرای قطعنامه پیشنهادی اعراب به سازمان ملل در شورای امنیت شدند. در قطعنامه ای كه در شورای امنیت وتو شد، اعلام شده بود كه در مرحله نخست، خشونت ها باید پایان یابد و حقوق دموكرتیك و انتقال سیاسی انجام شود. ضمن اینكه در بخش دیگری از این قطعنامه پیشنهادی، بشار اسد باید از قدرت كناره گیری كند در غیراینصورت با تحریم های شدیدی روبرو می شود.

وتوی دو عضو دایم سازمان ملل، قطعنامه عربی كه پشتیبانی آمریكا را به همراه داشت را بی اثر گذاشت. روسیه و چین احساس می كنند كه در موضوع لیبی دچار اشتباه شده بودند و آنرا حقه ای از طرف آمریكا می دانند كه از آن برای سرنگون كردن رهبر عربی دیگری را كه مخالف آمریكاست استفاده كرد.

واقعیت این است كه در قطعنامه 1973 در مورد لیبی قرار بود تنها منطقه پرواز ممنوع و برخی محدودیت ها بر روی رژیم قذافی در لیبی اجرا شود و به هیچ عنوان برای حمله نظامی ناتو تصمیم گیری نشده بود، اما كشورهای غربی و آمریكا با تفسیر موسع به نفع خود با انجام حملات نظامی پر دامنه زمینه را برای تضعیف و سرنگونی قذافی كه رابطه نزدیكی با روسیه داشت و پس از دست برداشتن از برنامه هسته ای اش اعتمادی به آمریكا نداشت را آماده كردند.

حتی روسیه پس از سرنگونی قذافی به شدت به رویكرد آمریكا اعتراض كرد و خواستار انجام تحقیقات در مورد حملات ناتو به لیبی شد و این اشتباه را درمورد سوریه تكرار نكرد. در عوض روسیه و چین اعتقاد دارند كه خشونت ها در سوریه ریشه خارجی دارد و به وسیله برخی كشورها حمایت مالی تسلیحاتی و معنوی می شوند.

روسیه چندی قبل ابتكاری را مطرح كرد كه براساس آن اسد می بایست با مخالفانش از در سازش برآید و به خشونت ها پایان دهد مسكو و در كنار آن پكن با حمایت از اسد در شورای امنیت در برابر آمریكا و متحدان اروپایی و برخی كشورهای عربی عمل كردند این اقدام كه یاد روزهای جنگ سرد را زنده می كند دولت های مخالف اسد را واداشت تا با تحریك مخالفان در سوریه موجبات بیشتر شدن خشونت ها را پدید آورد و باعث تشدید اوضاع فعلی می شود.

**تكرار موضوع القاعده و افغانستان به وسیله عربستان در سوریه

-------------------------------------------------------------------------

مجله 'اورآسیا ریویو'(Eurasia Review) در مطلبی با عنوان جنگ نیابتی میان آمریكا و روسیه نوشت: برای دومین بار در چند ماه اخیر روسیه و چین پیش نویس قطعنامه هایی را درمورد سوریه وتو كردند و قطعنامه آمریكا و كشورهای عربی را كه چندین بار اصلاح شده بود را نپذیرفتند.

موضع سرسختانه روسیه باید در چارچوب سیاست های داخلی و منطقه ای این كشور تحلیل شود. موضوع كناره گیری بشار اسد از قدرت به حدی در بازی قدرت میان روسیه و آمریكا مهم شده است كه تكراری از جنگ سرد را به یاد می آورد. از یك طرف به اعتقاد روسیه آمریكا از معترضین به انتخابات در این كشور حمایت می كند آنها نمی خواهند سوریه به سرنوشت برخی كشورهای عربی دچار شوند و اعتقاد دارند نجات بشار اسد آزمونی است برای روسیه كه می تواند بر بحران ها فائق آید. روسیه برخلاف كشورهای عربی و به ویژه عربستان و قطر و رسانه های این كشورها كه پوشش كاملی از آشوب ها را دارند اعتقاد دارد كه گروه های مسلح باید به علت تشدید خشونت ها در سوریه مورد سرزنش قرار گیرند.

روسیه دخالت های عربستان را با یادآوری حمایت این كشور از مجاهدین در افغانستان در دهه 1980، فراتر از حمایت های مالی می داند و نقش آن ها در سوریه را همانند نقش عربستان در افغانستان تفسیر می كند كه به مقابله با شوروی می پرداختند.

**روسیه تاریخ را تكرار نمی كند

-----------------------------------

مقاله اورآسیا ریویو تاكید دارد كه روسیه نمی خواهد تاریخ را دوباره تكرار كند و متحد قدیمی خود بشار اسد را در این منطقه حساس از دست بدهد.

در طرف مقابل آمریكا و در راس آنها جان مك كین مدعی شدند كه آمریكا باید همه گزینه ها را بكار بگیرد و به مخالفان اسد كمك تسلیحاتی كند، اما سخنگوی كاخ سفید اعلام كرد كه دولت آمریكا فعلا چنین قصدی ندارد و در عوض به فكر كمك های بشردوستانه به مردم سوریه است. با این وجود به نظر می رسد كه آمریكا استراتژی جامعی در مورد سوریه ندارد.

به نظر این مقاله، موضوع سوریه اكنون به جنگی منطقه ای تبدیل شده است. عربستان می خواهد كه سوریه با ایران رابطه نداشته باشد. آمریكا هم می خواهد ایران را منزوی و از سوریه دور كند، اما روسیه با این رویكرد مخالف است و نمی پذیرد كه متحد تاریخی اش را از دست بدهد.

به نظر این مقاله مردم سوریه نگران آنند كه درگیری های نظامی، كشورشان را به عرصه جنگ نیابتی میان آمریكا و روسیه تبدیل كند. آمریكا نیز باید مراقب باشد در سیاست هایش از شریك نظامی دیگری به جز عربستان استفاده كند. در آخرین باری كه عربستان را به عنوان شریك انتخاب كرد، نتیجه اش گروه القاعده بود.

در پایان باید اذعان كرد كه دولتمردان غربی از بازگشت مجدد پوتین به قدرت در هراسند. وی كه هشت سال و تا سال 2008 رییس جمهور روسیه بود و بنیان های روسیه قدرتمند را از نو بنا نهاد. اكنون پس از 4 سال همراهی مدودف با غرب و به ویژه آمریكا، پوتین با دستی پر در عرصه بین الملل حتی پیش از انتخابات به رودررویی با آمریكا پرداخته و نشان داده است كه احتمالا برای 4 سال آینده باید شاهد خط مشی متفاوتی از روسیه باشیم.

پژوهش**9130**9123



:: برچسب‌ها: عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 413
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

'مهدی سعادتی' عصر روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار كرد: همچنین با حضور رییس جمهوری، ساخت 11 كیلومتر باقیمانده آزادراه رشت - قزوین آغاز می شود.

وی افزود: در این سفر، 16 طرح صنعت و معدن با سه هزار و 366 میلیارد ریال هزینه، 11 طرح امور زیربنایی با 349 میلیارد ریال، 5 طرح آموزشی و پزشكی با 228 میلیارد ریال، دو طرح تعاونی با 40 میلیارد ریال و 5 طرح تأمین آب با 181 میلیارد ریال هزینه به بهره برداری می رسد.

نماینده عالی دولت در گیلان یكی از مهمترین اهداف سفر رییس جمهوری را تأمین مسكن مهر و رفع دغدغه مردم در این زمینه دانست و ادامه داد: در سفر دكتر احمدی نژاد به استان، 13 هزار و 500 واحد مسكونی با 4 هزار میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری می رسد.

وی خاطرنشان ساخت: ساخت این تعداد واحد مسكونی برای 21 هزار و 488 نفر شغل ایجاد كرد.

به گفته سعادتی: با بهره برداری از طرح های سفر یك روزه رییس جمهوری به گیلان، برای یك هزار و 778 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد می شود.

وی طرح سرمایه گذاری مشترك با ژاپن در مجتمع دخانیات رشت با 2 میلیارد و 200 میلیون ریال هزینه، خط تولید داروی ضدسرطان شركت داروسازی سبحان با 600 میلیارد ریال هزینه و اشتغالزایی 170 نفر و دانشكده دندان پزشكی سایت لاكان با 124 میلیارد ریال هزینه را از دیگر طرح هایی عنوان كرد كه با حضور رییس جمهوری افتتاح می شود.

استاندار گیلان با اشاره به تعهدات شركت گاز درباره گازرسانی به بیش از یك هزار و 125 روستا در تعهدات دور اول و سفر سفر رییس جمهوری و هیأت دولت به استان گفت: گازرسانی به روستای تنیان شهرستان صومعه سرا نیز با 25 میلیارد ریال هزینه و با ظرفیت اشتراك پذیری 769 خانوار جزء پروژه های قابل افتتاح در این روز است.

وی بیان داشت: همچنین در سفر یك روزه رییس جمهوری به گیلان، عملیات اجرایی 11 كیلومتر باقیمانده آزادراه رشت - قزوین با دو هزار و 750 میلیارد ریال آغاز می شود.

سعادتی اضافه كرد: بهره برداری از این طرح ها، نقش مؤثری در ارتقاء و بهبود شاخص های توسعه ای استان در بخش های زیربنایی، بهداشت و درمان و صنعت دارد.

وی یادآور شد: حضور رییس دولت مهرورز و عدالت گستر در استان ولایتمدار گیلان، فرصت مغتنمی دیگری است كه رایحه خدمتگزاری ، استان را عطرآگین كند و همین امر توسعه و پیشرفت مضاعف دیار آیت الله بهجت فومنی و میرزاكوچك خان جنگلی را نوید می دهد.ك/3

695/506



:: برچسب‌ها: کریسمس , طبیعت , هنر ,
:: بازدید از این مطلب : 415
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار سیاسی ایرنا، از جمله چهره های سرشناس كه نتوانستند به مجلس نهم راه یابند می توان به مصطفی كواكبیان (سمنان)، محمدرضا خباز (كاشمر)، قدرت الله علیخانی (قزوین)، كاظم دلخوش (صومعه سرا)، علی بنایی (قم)، امیر طاهرخانی (تاكستان)، ستار هدایت خواه (بویراحمد)، ناطق نوری (نور و محمودآباد)، سید جواد ابطحی (خمینی شهر)، فرهاد دلقپوش (آستارا)، محمدمهدی مفتح (رزن) ،جهانبخش محبی نیا (میاندوآب) و حشمت الله فلاحت پیشه (اسلام آباد غرب) اشاره كرد.

براساس نتایج منتشر شده، چهار عضو هیات رییسه مجلس هشتم از ورود مجدد به بهارستان ناكام مانده اند.

صرفنظر از مقام و منصب نمایندگانی كه به این عرصه خدمتگزاری وارد نشده اند ، آنچه مهم است و همواره مورد تاكید حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب بوده است، از دست ندادن فرصت خدمتگزاری به آحاد مردم بویژه محرومین است.

یكی از توصیه های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری كه در همه سخنرانی ها و پیام هایشان به آن تاكید كرده اند موضوع خدمت رسانی بی مزد و منت به محرومین بوده است و طبیعی است تحقق منویات و توصیه های رهبران نظام ، تنها در عرصه مجلس و قانونگذاری خلاصه نمی شود و همه عرصه ها حتی آنان كه به مجلس راه نیافته اند را شامل می شود.

در سخنان این بزرگواران به خوبی می توان دریافت كه آنان نیز به تاسی از آموزه های معصومین (ع) همواره دغدغه خدمت به مردم را داشته و دارند.

به بیانی دیگر، اساسا یكی از مهم‏ترین آرزوها و درخواست های ائمه اطهار علیهم السلام از خداوند متعال؛ توفیق خدمتگزاری به مردم بوده است و آنان این خواسته ارزشمند خویش را در قالب دعاها و سخنان گهربار خویش ابراز كرده اند.

از آنجایی كه عرصه خدمت به مردم تنها به خانه ملت و یا عرصه قانونگذاری محدود نمی شود ، لذا در چنین شرایطی انتظار می رود تا نمایندگان و نامزدهایی كه در این دور از انتخابات ؛ موفق به حضور در مجلس نهم نشده اند ، به پاس شكرگزاری حماسه حضور میلیونی ملت در انتخابات و اعتماد و اطمینان آنان به وكلای خود، خدمت رسانی به مردم را در سرلوحه كار خویش قرار دهند.

سیام ** 1546



:: برچسب‌ها: پارک , نقاشی های دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 407
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

حجت الاسلام 'فخرالدین صابری' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: ستاد ویژه بقاع متبركه وظیفه ایجاد هماهنگی برای مرمت، حفظ و احیای آن دسته از آرامگاه هایی را دارد كه در فهرست میراث فرهنگی كشور به ثبت رسیده اند.

وی با بیان اینكه مرمت و بازسازی اماكن مقدس اقلیت های دینی نیز جزو وظایف ستاد ویژه بقاع متبركه است، ادامه داد: این ستاد سال گذشته بالغ بر 22 اثر مربوط به مسیحیان، كلیمیان، آشوریان و زرتشتیان را بازسازی كرد.

صابری توضیح داد: كلیسای مسیحیان در شهرهای ارومیه، جلفا، تبریز، ارومیه، بوشهر و زرندیه در دو سال گذشته با اعتبارات ارایه شده از سوی ستاد ویژه بقاع متبركه بازسازی شدند.

دبیر ستاد ویژه بقاع متبركه و اماكن مذهبی سازمان میراث فرهنگی همچنین از بازسازی كنیسه حیم در تهران، آتشكده های طارم و چارتاقی در زنجان، كنیسه كلیمیان در كردستان و یزد و نیز دخمه زرتشتیان در استان یزد به عنوان موارد دیگری از بازسازی های صورت گرفته توسط این ستاد نام برد.

به گفته دبیر ستاده ویژه بقاع متبركه، این ستاد در دو سال گذشته (88 و 89) بیش از پنج میلیارد ریال برای مرمت، بازسازی و استحكام بخشی بناهای مربوط به اقلیت های دینی هزینه كرده است.

صابری یادآور شد: سه هزار و 450 بقعه متبركه شامل هزار و 500 امامزاده، مسجد تاریخی، تكایا، حسینیه، مناره و 80 حوزه علمیه در فهرست میراث فرهنگی كشور به ثبت رسیده اند كه مرمت و بازسازی این اماكن به عهده سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری است.

فراهنگ** 2025



:: برچسب‌ها: سگ , فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

'محمود صلاحی' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: 65 درصد واجدین شرایط در استان خراسان رضوی در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شركت كرده اند.

وی گفت: خراسان رضوی در این دوره از انتخابات حماسه عظیمی را خلق كرد و به رغم توطئه های دشمنان، مردم پرشورترین مشاركت را در طول انتخابات مجلس شورای اسلامی به نمایش گذاشتند.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: هم اینك از 18 نماینده مردم این استان در نهمین مجلس شورای اسلامی 16 نماینده در مرحله نخست اول انتخاب شده اند و انتخاب دو نماینده دیگر به مرحله دوم كشیده شده است.

صلاحی از نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان خراسان رضوی و كشور به عنوان یك جشن ملی یاد كرد.

وی با قدردانی از تمامی عوامل برگزاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی گفت: 56 هزار نفر در سطح این استان در امر برگزاری انتخابات شركت داشته اند.

7487/659



:: برچسب‌ها: خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 461
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش ایرنا به نقل از منابع محلی این حادثه شب گذشته و در خیابان جكسون منطقه چشایر روی داد و مقامات پلیس سرگرم تحقیق در این باره هستند.

بر اساس جزییات اندكی كه تاكنون منتشر شده، ماموران مسلح پلیس شب گذشته پس از بستن خیابان جكسون یك خودرو را در منطقه چشایر متوقف و سپس به سوی آن تیراندازی كردند.

در جریان این تیراندازی یكی از سرنشینان خودرو كشته و دو نفر دیگر دستگیر شدند.

هنوز از هویت فرد كشته شده و دستگیرشدگان و اتهامات احتمالی آنان گزارشی منتشر نشده و خیابان محل وقوع حادثه نیز همچنان بسته است.

پلیس منطقه چشایر در منچستر می گوید: تحقیقات پلیس و كمیسیون مستقل رسیدگی به شكایات پلیس مشغول تحقیق در این باره هستند.

همچنین تعداد گشتی های پلیس در منطقه چشایر افزایش یافته است.

قتل یك جوان سیاه پوست در تابستان امسال در منطقه تاتنهام لندن، اعتراضات گسترده خیابانی را در پایتخت و شهرهای بزرگ انگلیس از جمله منچستر به دنبال داشت كه در جریان آن دهها خودرو و ساختمان به آتش كشیده شدند.

اروپام**345



:: برچسب‌ها: پارک , بریتانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 اسفند 1390 | نظرات ()