نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش چهارشنبه شب ایرنا، دیدار تیم های پرسپولیس تهران و الهلال عربستان در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه فیصل فهد ریاض برگزار شد.

در ابتدای نیمه دوم این دیدار این تیم الهلال عربستان بود كه با استفاده از امتیاز میزبانی حملات خطرناكی را بر روی دروازه پرسپولیس ایجاد كرد و موفق شد در دقیقه 53 با یك ضربه ایستگاهی دیدنی توسط محمد شلهوب، دروازه پرسپولیس را باز كند.

پرسپولیسی ها با گذشت زمان صاحب توپ و میدان شدند و بار ها موقعیت های خطرناكی را بر روی دروازه الهلال ایجاد كردند.

تك گل پرسپولیس را نیز در نیمه نخست این دیدار در دقیقه 43 با ضربه پنالتی علی كریمی وارد دروازه الهلال عربستان شد.

در نیمه نخست این دیدار هاوساوی بازیكن تیم فوتبال الهلال به دلیل خطای هندی كه انجام داد، از زمین مسابقه اخراج شد.

9118 ** 1574



:: برچسب‌ها: پرندگان , ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 458
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

اجلاس های منطقه ای را شاید بتوان در زمره اجلاس هایی تفسیر كرد كه كشورهای یك منطقه برای تبادل نظر، تشریك مساعی و افزایش و ارتقای همكاری های منطقه ای برگزار می كنند. در این رابطه، مهم ترین اجلاس های منطقه ای را كه در حوزه ایران در چند سال اخیر به طور مداوم برگزار شده است می توان: اجلاس سه جانبه ایران، افغانستان و پاكستان، ایران، تركیه و جمهوری آذربایجان و اجلاس كشورهای فارسی زبان ایران، تاجیكستان و افغانستان نام برد كه در این میان اجلاس ایران، تركیه و جمهوری آذربایجان دومین اجلاس خود را در شهر نخجوان، جمهوری آذربایجان تجربه می كند. در این زمینه 'علی اكبر صالحی' وزیر امور خارجه كشورمان، روز سه شنبه برای شركت در دومین اجلاس سه جانبه ایران – تركیه و جمهوری آذربایجان وارد نخجوان محل برگزاری این اجلاس شد. سنگ بنای اجلاس وزرای خارجه سه كشور ایران – تركیه و جمهوری آذربایجان در فروردین ماه 1390 و در شهر ارومیه گذاشته شد.بنا بر همین گزارش، صالحی و 'احمد داود اغلو' وزیر امورخارجه تركیه و 'المار محمدیاراف' وزیر امورخارجه جمهوری آذربایجان در این اجلاس در خصوص راهكارهای گسترش همكاری های تجاری بین سه كشور و در خصوص تحولات منطقه ای و مناسبات دوجانبه رایزنی خواهند كرد.

** اجلاس سه جانبه؛ آغازی بر همگرایی

-----------------------------------------------

در حالی دومین اجلاس سه جانبه میان جمهوری اسلامی ایران، تركیه و جمهوری آذربایجان برگزار می شود كه سه كشور در طول سال های گذشته گام های اساسی و مثبتی برای ارتقا و افزایش مناسبات اقتصادی برداشته اند. به طوری كه حجم روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با تركیه در سال 2010 (1389) حدود 11 میلیارد دلار و با جمهوری آذربایجان 500 میلیون دلار كه این حجم روابط بر اساس توافقات حاصله بسرعت افزایش خواهد یافت. در این میان، نمود گسترش این روابط را می توان در حوزه های تبادلات گازی و برق میان سه كشور یافت. در حوزه صادرات گاز، بر اساس قرارداد 23 ساله، جمهوری اسلامی ایران سالانه 10 میلیارد متر مكعب گاز طبیعی به تركیه صادر می كند كه براساس همین قرارداد در سال 2010 به طور متوسط روزانه 30 میلیون متر مكعب گاز به تركیه صادر شده است. هم اكنون جمهوری آذربایجان در قالب قرارداد مبادله سالانه حدود 350 میلیون متر مكعب گاز به ایران می‌دهد و ایران نیز به همان میزان گاز به جمهوری خودمختار نخجوان گاز تحویل می‌دهد. همچنین، ارتباط الكتریكی با كشور آذربایجان از سال 1992(1371) شروع شده و فروش برق به این كشور تا سال 2000 (1379)ادامه یافت. سپس از سال 2001 میلادی (1380) تبادل با این كشور آغاز گردید و تاكنون در حدود 4 میلیارد كیلووات ساعت انرژی برق با این كشور تبادل گردیده است. مقداری از انرژی وارداتی از جمهوری آذربایجان به منطقه نخجوان ترانزیت می گردد. فروش انرژی به كشور تركیه از سال 1996(1375) تا ماه مارس 2002 (فروردین 1381)صورت گرفته و سپس به درخواست طرف تركیه ای متوقف شد. ترانزیت برق به این كشور طبق قرداد سه جانبه ایران- تركیه و تركمنستان از طریق خط انتقال 400 كیلوولت از دسامبر 2003 (دی 1382) آغاز گردیده و تاكنون بالغ بر 3میلیارد و 400 میلیون كیلووات ساعت انرژی برق به این كشور ترانزیت شده است. در ضمن قرارداد فروش مستقیم برق به این كشور نیز از سپتامبر2010 (آذر1389) آغاز گردیده است. حجم مبادلات نشان می دهد كه سه كشور تلاش می كنند تا فضای اقتصادی مابین خود را در وضعیت درك و تامین نیازهای متقابل قرار دهند كه این فضا می تواند زمینه های همگرایی منطقه ای را نیز فراهم سازد.

از دیگر سو، موضوعی كه از سال های گذشته تاكنون، از اولویت های اصلی میان سه طرف بوده، موضوع ترتیبات امنیتی مشترك، حل مشكلات امنیتی منطقه، همكاری بین كشورهای منطقه بدون حضور و دخالت بازیگران فرامنطقه ای است كه در حوزه امنیت منطقه‌ای و همچنین در حوزه قفقاز دنبال شده است. در حوزه امنیتی هرچند فضای مثبت برای تعامل میان سه طرف و به ویژه میان جمهوری اسلامی ایران و تركیه ایجاد شده است كه نمود آن در همكاری برای مقابله با گروههای تروریستی در مرز دو كشور بود، اما هنوز این همكاری های سه جانبه به ایجاد ترتیبات امنیتی بادوام نیانجامیده است. در این چارچوب، سه كشور در حالی در اجلاس سه جانبه شركت می كنند كه تلاش برای ایجاد ترتیبات امنیتی مشترك می تواند از اولویت های آنها برای رفع چالش های امنیت منطقه ای موجود و به تیع آن، ارتقای همگرایی سیاسی- امنیتی باشد.

** جمع بندی

------------

همكاری های منطقه ای در قالب های اقتصادی و سیاسی همواره یكی از اولویت های سیاست خارجی كشورها برای پیشبرد اهداف و منافع ملی است كه اهداف و منافع را می توان در چارچوب هایی از نگاه برد- برد تعریف كرد. چراكه در فضای منطقه ای همكاری مبتنی بر رویكرد برد- برد می تواند به افزایش و ارتقا امنیت در همه حوزه ها بیانجامد. براین مبنا، اجلاس سه جانبه وزرای امورخارجه جمهوری اسلامی ایران، تركیه و جمهوری آذربایجان را می توان از جمله اجلاس هایی توصیف كرد كه چارچوب های همكاری سه كشور را برای آینده ای همگرا و مشترك می سازد.

تحقیق**2040**1358



:: برچسب‌ها: جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 441
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

17 اسفند 1377

آیت الله سید محمد صدر، فقیه بزرگ و عالم مجاهد توسط رژیم بعث عراق در نجف اشرف به شهادت رسید. او نخستین كسی بود كه در زمان دیكتاتوری حزب بعث عراق، در مسجد بزرگ كوفه، نماز جمعه را اقامه كرد و در خطبه‏هایش، به انتقاد از رژیم بعثی پرداخت. وی به توصیه دولتیان عراق مبنی بر دعا و حمایت از حكومت صدام وقعی ننهاد و در برابر تهدیدات مزدوران بعث ایستادگی كرد.

17 اسفند 1356

روزنامه 'فایننشال تایمز' نوشت: اشاره 'محمدرضا پهلوی' به اینكه ایران تحت شرایط خاصی حاضر است صدور نفت به رژیم صهیونیستی را محدود یا قطع كند، به این معناست كه وی تایید می‌كند كه كشورش اكنون نفت مصرفی آنها را تامین می‌كند.

17 اسفند 1352

سفارتخانه‌‌های ایران در استكهلم و بروكسل توسط دانشجویان ایرانی عضو كنفدراسیون دانشجویی، در حالیكه نقاب بر چهره داشتند، اشغال شد. این دانشجویان در اعتراض به دادگاه های نظامی و روند سركوب و اختناق در ایران بطور همزمان در چند شهر اروپا دست به این اقدام زدند.

اسفند 1345

آیت‌‌الله سید 'حسن قمی' با ارسال تلگرامی از مشهد برای 'هویدا' نخست‌وزیر نسبت به لایحه حمایت از خانواده اعتراض كرد. این لایحه شامل بندهایی بود كه مخالف شرع اسلام بود.

17 اسفند 1345

عده‌ای از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در آستانه سفر 'عبدالرحمان عارف' رییس جمهوری عراق به تهران وی را از موارد متعدد نقض حقوق بشر توسط دولت ایران آگاه ساختند. رییس جمهوری عراق قراربود در تاریخ 27 اسفند به ایران سفر كند.

17 اسفند 1342

كابینه 'امیراسدالله علم' كه در 28 تیر 1341 تشكیل شده بود، به دستور 'محمدرضا پهلوی' و با بركناری علم، سقوط كرد. در همین روز 'حسنعلی منصور 'دبیركل حزب ایران نوین مامور تشكیل كابینه شد.

17 اسفند 1337

موافقتنامه نظامی ایران و آمریكا به تصویب مجلس شورای ملی رسید. این موافقنامه كه در 14 اسفند به امضا رسیده بود، رابطه ساختاری ارتش ایران را با ماشین نظامی آمریكا و سیاست های منطقه ای آن كشور، مستحكم می كرد.

17 اسفند 1332

روزنامه اطلاعات نوشت: اختلاف آمریكا و انگلستان بر سر چهار درصد سهام، مانع اصلی پیشرفت مذاكرات نفت لندن بود. این مذاكرات از اواخر بهمن ۱۳۳۲ در لندن با حضور نمایندگان كمپانی‌های بزرگ نفت آمریكا، شركت نفت انگلیس و شركت‌های فرانسوی و هلندی و بدون حضور نماینده ایران جهت به جریان انداختن دوباره نفت ایران و تقسیم آن، در جریان بود.

17 اسفند 1329

اجتماع بزرگی در حمایت از اعدام انقلابی 'رزم‌آرا ' نخست وزیر وقت در میدان بهارستان برگزار و در آن اعلامیه 'نواب صفوی' قرائت شد. در این اعلامیه تاكیده شده بود كه اگر 'خلیل طهماسبی' آزاد نشود عده زیادی از مقامات حكومتی به سرنوشت 'رزم‌آرا' دچار می‌شوند.

17 اسفند 1308

قانون تثبیت سكه رایج كشور و تبدیل واحد آن از نقره به طلا به تصویب مجلس شورای ملی رسید از این پس واحد پول ایران ریال و طلا پشتوانه آن اعلام شد.

17 اسفند 1300

دولت در اعلامیه شدید‌اللحنی مطبوعات مخالف و منتقد را به اشد مجازات تهدید كرد.

17 اسفند 1295

شیخ 'محمد خیابانی' در تبریز حزب دمكرات آذربایجان را بنیان نهاد.

17 اسفند 1289

'میرزا حسن خان مستوفی‌الممالك' كه در 30 تیر گذشته مامور تشكیل كابینه شده بود، از سمت رییس‌الوزایی كناره‌گیری كرد.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا به اندونزی، 'سید محمد حسینی' شامگاه چهارشنبه در نشست با علما و اندیشمندان مسلمان كشور اندونزی افزود: براساس روایات و آیات قرآن، از شان و جایگاه عالم به عنوان ورثه انبیا یاد شده به گونه ای كه نگاه به عالم نیز عبادت شمرده شده است.

وی با بیان اینكه عالم می تواند راهنما و هدایتگر باشد تا ظلمت و تاریكی به روشنایی تبدیل شود، گفت: این همه تعریف از علم و عالم كه انجام گرفته در كنار آن رسالت سنگین و خطیری برای عالمان در نظر گرفته شده است.

حسینی یاد آور شد: هر عالم و اندیشمندی مسوولت دارد و نمی تواند در مقابل جامعه و هرچه در آن می گذرد بی تفاوت باشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه سخنان خود به خطبه شقشقیه امام علی (ع) در مورد بیان رسالت و مسوولیت عالمان اشاره كرد و افزود: هر عالم و اندیشمندی مسئولیت دارد و نمی تواند در مقابل جامعه و مردم بی تفاوت و بی اهمیت باشد.

وی با بیان اینكه عالمی كه می خواهد هدایتگر ،اسوه و الگوبرای دیگران باشد باید خودش مراقب و آگاه به مسایل جامعه و پیرامون خودش باشد تاكید كرد : در این صورت كسی بسوی او هجوم نخواهد آورد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از امام خمینی (ره) به عنوان یك نمونه بارز عالم ربانی و راستین یاد كرد و گفت: ایشان همه ویژگی های برجسته را یكجا داشت و توانست منشا خیر و بركت و تحولات عظیم و مهمی در ایران باشد.

به گفته وی؛ امام راحل از جهت علم و دانش و تفسیر و همه معارف اسلامی در اوج بود و در كنار همه اینها یك سیاستمدار واقعی و آشنا و آگاه به مسایل جامعه كشور به شمار می آمد.

حسینی خاطرنشان كرد: امام خمینی (ره) مظهر شهامت ، شجاعت، وارستگی ،اخلاق حسنه بود كه با كلام شیوا و دلنشین و ساده زیستی خود همگان را بسوی خویش جذب كرده بود و همگان به عنوان یك عالم از ایشان تبعیت و پیروی كرده و می كنند.

وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: امروز هم حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پرچم امام راحل را در دست دارد و با تمامی ویژگیهای آن امام هدایت امت اسلامی را برعهده دارند.

حسینی گفت: ایشان در كنار همه كارها به مسایل جهان اسلام و بیداری اسلامی مسلمانان جهان نیز توجه و اهتمام خاصی دارند و به طور مستمر از وحدت و یكپارچگی مسلمانان جهان سخن می گویند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سپس تاكید كرد: حضرت آیت الله خامنه ای همواره هشدار می دهند كه مسلمانان با هرمكتب و مذهبی با مودت و وحدت و همدلی یكپارچگی در كنار هم باشند.

در ادامه این نشست صمیمی چند تن از علما و اندیشمندان اندونزی نیز به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.

نشست صمیمی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با علما، اندیشمندان، مبلغان كشور اندونزی شامگاه چهارشنبه با حضور جمعی از مسئولان و مردم اندونزی در سالن اجتماعات هتل گراند ملیا جاكارتا پایتخت این كشور برگزار شد.

فراهنگ ** 1355 ** 1574



:: برچسب‌ها: پرنده , شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

' علی قیصر غوری' سخنگوی انجمن جعفری شیعیان مقیم شهر آتن در گفت وگو با خبرنگار ایرنا،هتك حركت قرآن كریم را بشدت محكوم كرد و گفت این اقدام نیروهای آمریكایی درخاك یك كشور اسلامی، نهایت بی شرمی استكبار جهانی را آشكار ساخته است.

وی با انتقاد شدید ازعملكرد استكبار جهانی به سركردی آمریكا درجهان و بخصوص در جهان اسلام گفت:جهان استكبار به سركردگی آمریكا،با هتك حرمت قرآن كریم،بی شرمی و خوی درندگی خود را به اوج رساند و درحالی كه كشوراسلامی افغانستان را دراشغال خود دارد، به مقدسات مردم این كشور و جهان اسلام بی حرمتی می كند.

وی درادامه با اشاره به ضرورت وحدت بین مسلمین جهان به عنوان یك امت واحده،گفت:متاسفانه سران كشورهای اسلامی وابسته به آمریكا و حامی رژیم صهیونیستی و به ویژه افغانستان اقدام شایسته ای درقبال این بی حرمتی انجام ندادند و سكوت مرگباری بردولت های كشورهای اسلامی وابسته به غرب حاكم است.

غوری اضافه كرد:جهان اسلام بایستی با هم اندیشی در مقابل توطئه های گوناگون استكبار جهانی ایستادگی كند و راه حل اساسی برای آن بیابد، در غیر اینصورت سلطه طلبان به هیچ چیزی احترام نه خواهند گذاشت و همچنان به درنده خویی خود ادامه خواهند داد.

**2170**



:: برچسب‌ها: پرندگان ,
:: بازدید از این مطلب : 386
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

روزنامه های امروز صبح تهران در عنوان های اصلی خود از آغاز به کار مجلس خبرگان و اظهار نظر تازه هاشمی رفسنجانی درباره مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشته اند. اشاراتی به انتخابات روسیه و انتخاب ولادیمیر پوتین، و انتخابات ناتمام مجلس نهم در ایران، و ابراز نگرانی از وضعیت اقتصادی کشور از جمله دیگر مطالب این روزنامه هاست.

"روایت هاشمی از دلایل غیبت احمدی‌نژاد در مجمع تشخیص" تیتر اول ابتکار است و آرمان از زبان آیت الله مهدوی کنی نوشته "حضور مردم در انتخابات، نشانه رضایت آن ها نیست"."شکایت از دولت های خارجی در دادگاه های ایران" تیتر اول کیهان است، جوان به نقل از نامه عده ای از بازنشستگان آمریکائی در صدر اخبار خود نوشته "جنگ با ایران وحشت انگیز است"،

تیتر و عکس صفحه اول روزنامه ابتکار

مردم به چه کسانی رای دادند و رایشان چه تفسیر شد

سیدجواد سیدپور در تهران امروز نوشته یکی، دو روزی است که برخی اعضای جریان انحرافی به همراه روزنامه ایران،ارگان دولت به تحلیل نتایج انتخابات مجلس نهم و از جمله عدم راهیابی تعدادی از نمایندگان مجلس فعلی به مجلس بعدی می پردازند و استدلال می کنند چون مجلسیان به شدت از عملکرد دولت و شخص رئیس جمهور انتقاد کردند و این رویه انتقادی را تا به امروز هم ادامه داده اند،لذا مردم ناراضی شده و به تعداد زیادی از این نمایندگان از جمله طراحان سئوال از رئیس‌جمهور رای ندادند و پیام خود را به گوش همگان رساندند که هر کسی علیه دولت و در معنای پنهان آن جریان انحرافی باشد با نارضایتی مردم مواجه می شود.

به نوشته این روزنامه روزنامه ایران روز گذشته خط تحلیلی یاد شده را با قوت بیشتر پی‌گرفت و نوشت: "شاید بتوان گفت که در هیچ مقطعی از سالهای پس از انقلاب، مردم ایران به اندازه دوران مجلس هشتم، شاهد بروز چالش‌های شدید میان طیفی از نمایندگان با دولت و رئیس جمهور نبوده‌اند. در این دوره مرحوم کردان به عنوان وزیر کشور استیضاح شد و در یک فضای ناعادلانه و سنگین، رأی اعتمادی که مجلسی‌ها، کوته زمانی قبل از آن به وی داده بودند، از او پس گرفتند. .. آیا مردمی که نظاره گر این صحنه هستند، می‌توانند از خود بی‌تفاوتی و باری به هرجهت بودن را نشان دهند؟ ... پر واضح است که مردم اینگونه رفتارها را رصد می‌کنند و منتظر می‌مانند تا در بزنگاه مناسب، تصمیم لازم را برای اصلاح امور اتخاذ نمایند."

تهران امروز نوشته جریان انحرافی در شرایطی با این شور وحرارت از رای منفی به مخالفان رئیس جمهور سخن می گویند که در همان حال از پاسخ به این سوال ساده می‌گذرند که اگر هر کسی علیه احمدی‌نژاد است، با رای منفی مردم مواجه می‌شود پس چرا نزدیکترین نشان انتخاباتی به احمدی نژاد یعنی پروین احمدی نژاد در زادگاه خود با اقبال سرد همشهریانش مواجه شد.

پوتین، شصت و چهار در صدت کو؟

فریدون مجلسی در مقاله ای در شرق نوشته همان‌طور که از پنج سال پیش انتظار می‌رفت، آقای پوتین نخست‌وزیر به کمک ۶۴ درصد آرا در انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه پیروز شد. همان طور که از اکنون هم انتظار می‌رود که در دور بعدی هم دست‌کم با ۶۵درصد آرا پیروز خواهد شد و بعد چون نمی‌تواند سه بار پشت سرهم نامزد شود، آقای مدودف نخست‌وزیر آن زمانی، برای دور بعد نامزد ریاست‌جمهوری خواهد شد، تا بالاخره به حکم طبیعت یا امور انسانی دیگر روزی یک جایی تق کار درآید! این‌گونه صراحت در قابلیت پیشگویی هم لابد از نوعی شفافیت، یعنی بلورینگی یا همان گلاسنوست روسی، حکایت دارد!

به نوشته این مقاله دو، سه روز پیش کلیپی کارتونی همراه با ایمیل به دستم رسید که تماشایی بود. مسابقه دو برای رسیدن به ریاست‌جمهوری در پیست دوومیدانی مرتبی برگزار می‌شد. همه پشت خط آغاز مسابقه صف کشیده بودند. فقط پوتین چندین متر جلوتر از دیگران در خط خودش آماده ایستاده بود و تپانچه شلیک آغاز مسابقه هم در دست خودش بود! سپس ماشه را چکاند و تپانچه به دست شروع به دویدن کرد. آنهای دیگر هم دورادور می‌دویدند تا اینکه خط پایان نزدیک شد. پوتین نگاهی به پشت سرش انداخت و چون بعضی از رقیبان را قدری نزدیک دید احتیاطا با همان تپانچه آنها را در جای خودشان تثبیت کرد و به دویدن ادامه داد. در این موقع خط نگاهدارهای پایان مسابقه که از نزدیک شدن او به هیجان آمده بودند نیز به نوبه خود، نوار "خط پایان" به دست به سوی او دویدند. سینه پوتین از این طرف، نوار خط پایان از آن طرف خلاصه به هم خوردند و موفقیت کامل حاصل شد! البته کارتون اشک‌های پوتین را نشان نداد، آن را دیگر ما دیدیم. طبیعی است برندگان جایزه "اسکار" هم اشک می‌ریزند!

نویسنده مقاله شرق تاکید کرده نمی‌گویم در انتخابات دستکاری شد! چه نیازی به این کار بود؟ دیدیم که در "مسکو" که آگاهی مردم بیشتر است نصف آرا را هم نیاورد! ‌نتیجه "سن پترزبورگ" را ندیدم، فکر می‌کنم آن هم در همین حدود باشد. گیرم توده‌های عوام روستایی و غیرروستایی روس که مشقات دوران کمونیسم و دوران هرج و مرج پس از فروپاشی را تجربه کرده و بهبود اوضاع و ثبات و توسعه دوران پوتین را هم دیده‌اند و آنها را با هم مقایسه می‌کنند و او را ارج می‌نهند و می‌ستایند. گیرم که فساد و خاصه خرجی و مافیابازی هم شایعه باشد، گیرم که هرچند درآمد سرسام‌آور نفت عامل اصلی توسعه اقتصادی و صنعتی و ساختمانی و مظاهر دیگر مدرنیته بوده باشد، اما آن هم می‌توانست حیف و میل کامل و نفله شده و بر باد رفته باشد.

دکتر بهرام امیر احمدیان در مقاله ای در تهران امروز نوشته پوتین در حالی برنده انتخابات شد که این پیروزی دور از انتظار نبود. هم نظرسنجی‌ها این موضوع را نشان دادند و هم اینکه سایر کاندیداها از وزن قابل توجهی برای رقابت با پوتین برخوردار نبودند. پوتین با این تفکر بر سر کار آمد تا در زمینه سپر موشکی در مقابل ناتو و غرب بایستد و حتی پیش از این در مصاحبه‌ای عنوان کرده بود که دراین باره با ترکیه مذاکره خواهد کرد. از طرف دیگر روسیه در دوران جدید با چند چالش مهم در آینده رو به رو است

یکی از این تقابل ها به نظر این استاد دانشگاه مسئله تقابل‌های منطقه‌ای و بین‌المللی با غرب از دیگر محورهای مهمی است که پوتین با آنها رو به رو است و ایران در این میان نقش مهمی بازی می‌کند. پوتین اعلام کرده که در حوزه هسته‌ای از ایران حمایت خواهد کرد و اجازه نخواهد داد غرب از ابزار نظامی در رابطه با ایران استفاده کند. در همین راستا وی گفته که ایران در انجام فعالیت‌های هسته‌ای خود در چارچوب NPT تلاش می‌کند و در روند تعاملات با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری سازنده‌ای داشته است. از سوی دیگر پوتین در مناسبات منطقه‌ای هم به ایران نگاه ویژه‌ای داشته و دوستی با ایران برایش اهمیت دارد چرا که از این طریق می‌تواند در جریان تحولات منطقه نقش مثبت و فعالی داشته باشد.

مادام العمرترین رییس دنیا

پوریا عالمی در ستون کاناپه اعتماد نوشته ما نشسته بودیم و داشتیم فکر می‌کردیم رابطه‌اش با ماشین و اتومبیل چیست. یعنی چرا سوار ماشین می‌شود و نمی‌رود زیر ماشین؟ که در همین لحظه خانم "ندای درونی" از درونمان با گرز زد در سرمان و گفت: "هان! حتی واسه دشمنت هم آرزوی مرگ نکن. پوتین که دشمن تو نیست، پوتین دوست تو است. منتها طبیعی است که خودش و کشورش را بیشتر از تو و کشورت دوست داشته باشد."

بعد از سئوال و جواب با رییس جمهور گذشته و آینده روسیه: گفت: "من همیشه رو بودم، منتها مدت‌ها در سایه بودم. الان هم مادام المادام‌ترین رییس دنیا شدم. خدا قسمت شما هم بکند." ما گفتیم: "از شما به ما زیاد رسیده. و صد البته خدا به دور. همان شما مادام باشی برای روسیه بس است. ما اینجا مادام الرییس نداریم، پوتین هم نداریم. اما الهام داریم، هلو لنکرانی داریم، رحیم مشایی داریم، کامران نجف‌زاده داریم و غیره. همین ها بسمان است."

طنز نویس اعتماد زیر تصویر اشک پوتین می گوید: "این موجود در نواحی سردسیر زمین زندگی می‌کند. او در سیاست خیلی مارمولک است و دمش همه جا افتاده. این موجود خونسرد است و با خونسردی تمام کارش را می‌کند. دیده شده این موجود در سیاست مارمولک‌بازی درمی‌آورد اما تا به حال دیده نشده که یک مارمولک مار بخورد اما دیده شده که هر کسی مار زیاد بخورد افعی می‌شود... اشک تمساح... این موجود را در انتهای فصل زمستان و ابتدای فصل بهار که موجودات دیگر مشغول جفتگیری هستند، مشغول خوشحالی از اعلام نتایج انتخابات روسیه می‌بینیم... اشک تمساح. این رویداد هر سیصد سال یک بار اتفاق می‌افتد و هم‌اینک دیرینه‌شناسان و دانشمندان جهان به روسیه سفر کرده‌اند تا روی اشک ریختن او تحقیق به عمل بیاورند."

گفتم: "راحت باش. حالا چند درصد رای آوردی؟"، پوتین گفت: "شصت و چهار درصد" من گفتم: "ای شیطون. شصت و چهار درصدت کو؟"

مصیبت اقتصاد، تعلل مجلس و نبود آمار ذخایر ارزی

کارتون علی کاشی، مردم سالاری

تهران امروز در صدر اخبار خود از "تعویق فاز دوم یارانه‌ها تا تیر ۹۱ " خبر داده، روزنامه جمهوری اسلامی از "احتمال توقف در پرداخت مرحله دوم هدفمند کردن یارانه ها تا تابستان" نوشته، "تنخواه ۲۲ هزار میلیارد تومانی دولت" عنوان اصلی فرهیختگان است، جهان صنعت نوشته "دولت به جای پول سهام می دهد" و دنیای اقتصاد از "تعویق سه ماهه فاز دوم یارانه ها".

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود نوشته هویدا شدن آثار و پیامدهای بسیاری از تصمیمات و سیاست‌های نادرست دولت و مجالس هفتم و هشتم در سال‌های اخیر، اعمال تحریم‌های اقتصادی پردامنه علیه ایران، سرمایه اجتماعی آسیب دیده از تخلف مالی بی‌سابقه و بروز تدریجی آثار قانون هدفمندی یارانه‌ها، همه و همه عواملی هستند که اقتصاد ایران را در این برهه زمانی با چالش‌ها و دست اندازهای فراوانی روبرو ساخته‌اند، مشکلاتی که بی‌تردید برای حل آنها و از میان برداشتن عوامل بروز آنها راه حل‌ها و روش‌های آزموده شده فراوانی وجود دارد که صد البته یافتن و به کار بستن آنها نیازمند بهره گیری از خرد جمعی و دانش و تجربه‌های موفق داخلی و جهانی است.

به نوشته این مقاله مروری اجمالی بر فهرست آن دسته از نامزدهایی که تاکنون راهیابی آنان به مجلس نهم قطعی شده است، نشان می‌دهد که در حوزه اقتصادی شاهد تغییرات چشمگیری در ترکیب نمایندگان تأثیرگذار مجلس نیستیم. این عدم تغییر البته دو حس کاملاً متفاوت را در ناظران عملکرد اقتصادی مجلس بر می‌انگیزد؛ از سویی می‌توان با خوش بینی امیدوار بود که ثبات ترکیب نمایندگان صاحب نفوذ در حوزه اقتصاد به ثبات سیاست‌ها، رویه‌ها و جهت‌گیری‌ها خواهد انجامید و تجربه حداقل دو دوره وکالت برای این افراد، به آنها کمک می‌کند تا در بزنگاه‌های حساس، مصوبات و نظارت‌های درستی را در زمینه اقتصادی داشته باشند و از آنجایی که ثبات و وحدت رویه در سیاستهای اقتصادی، یکی از لوازم پیشرفت اقتصاد هر کشوری است، می‌توان عدم تغییر ترکیب کلی نمایندگان اقتصادی مجلس را به فال نیک گرفت.

بهمن آرمان در مقاله ای در شرق به گزارش های هر سه ماه یک بار اشاره کرده که در گذشته در مورد عملکرد حساب ذخیره ارزی به هیات امنای حساب ذخیره ارزی کشور ارایه می‌شد و بعد در اختیار افکار عمومی قرار می‌گرفت. این گزارش نشان می‌داد که چه مقدار از حساب ذخیره ارزی را دولت برداشت کرده، چه مقدار آن به تصویب وزارت صنایع رسیده، چه مقدار آن به بانک‌ها ارایه شده و چه مقدار آن گشایش اعتبار شده است. از این‌رو تا پایان آبان‌ماه سال ۱۳۸۶ به این واسطه، آمار دقیقی از میزان ورود ارز و سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته با سرمایه‌های حساب ذخیره ارزی در دست است.

به نوشته عضو سابق هیات امنای حساب ذخیره ارزی در این مقاله از آبان ۱۳۸۶ اطلاعی چندانی از نحوه اداره حساب ذخیره ارزی و میزان ارزی که به آن واریز می‌شود، وجود ندارد، به صورت تخمینی، پیداست مبلغ قابل توجهی برای توسعه اقتصادی و ایجاد درآمد و اشتغال پایدار پرداخت نشده است. یعنی یک جریان ناهمراه با توسعه اقتصادی در کشور وجود دارد که باعث شده در طول سال‌های اخیر نه برای پروژه‌های اقتصادی و نه برای پروژه‌های زیربنایی کشور، گشایش اعتبار مناسبی صورت نگیرد.

نویسنده مقاله شرق تاکید کرده مساله این چهار میلیارد دلاری که در بررسی کمیسیون‌های مجلس متوجه ‌"عدم واریز" آن شده‌اند، در برابر این مسایل آنچنان حایز اهمیت نیست. در مورد موجودی‌ای که برای صندوق توسعه ملی اعلام می‌کنند، تردید وجود دارد. امروز اعلام می‌کنند که ۲۸ میلیارد دلار پول در صندوق توسعه ملی ذخیره شده است و مدیر فعلی آن اعلام می‌کند که تا پایان سال مقدار آن افزایش هم خواهد یافت. در حالی که تنها یکی از بانک‌های کشور نتوانسته است حتی یک دلار از چهار میلیارد دلار اعتباری را که برایش مصوب شده است گشایش اعتبار کند. اگر دولت با ملت شفاف بود این قبیل تردیدها میان مردم شکل نمی‌گرفت.

انتصاب های فامیلی دانشجوها

محمدحسین نجاتی در گزارشی در شرق نوشته حلقه برادران دانشجو با انتصاب "خسرو دانشجو" به عنوان قائم مقام رییس دانشگاه آزاد در واحد‌های علوم و تحقیقات تکمیل شد. به‌طوری‌که کامران دانشجو، وزیر علوم حکم ریاست دانشگاه آزاد اسلامی را برای برادرش فرهاد دانشجو و او نیز حکم ریاست بر واحد‌های علوم و تحقیقات این دانشگاه را برای دیگر برادر "خسرو دانشجو" نوشت.

به گزارش این روزنامه آغاز دولت دهم و پایان مدیریت ۳۰ساله جاسبی برای برادران دانشجو آنقدر خوش‌یمن بود که سه عرصه مهم آموزش عالی کشور همچون وزارت علوم، دانشگاه آزاد اسلامی و واحد‌های علوم و تحقیقات در اختیار آنها قرار گرفت. اهمیت واحد‌های علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل سهم بالا در توسعه تحصیلات تکمیلی و پوست‌اندازی دانشگاه آزاد برای جذب ۵۰۰ هزار متقاضی ورود به تحصیلات تکمیلی با توجه به سهم اندک دانشگاه‌های دولتی قابل‌تحلیل است. همچنین شباهت برادران دانشجو با سایر حلقه‌های اخوت در مجموعه مدیریتی کشور از آنجایی است که آنها با آغاز دولت محمود احمدی‌نژاد روی کار آمدند اما امروز نماینده گروه‌های سیاسی منتقد دولت شدند.

با این حال حکایت خسرو دانشجو، عضو شورای شهر تهران و رییس کنونی واحد‌های علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی متفاوت‌تر از دو برادر دیگر است. او نه، همانند دیگر برادرانش فارغ‌التحصیل کشور انگلستان است و نه مانند گفته برادرش "فرهاد" به دلیل شکستن شیشه کتاب‌فروشی که اقدام به فروش کتاب "سلمان رشدی" را می‌کرده از این کشور اخراج و ممنوع‌الورود شده است. خسرو دانشجو از مدیران دوره ریاست عبدالله جاسبی و رییس دانشگاه آزاد واحد تهران غرب است

تهران امروز نوشته هرچند تغییر و تحولات دانشگاه آزاد اسلامی با حرف و حدیث های فراوانی آغاز شد، اما انتصاب رئیس این دانشگاه از طرف وزیر علوم شائبه دولتی شدن این تحولات را بیشتر از گذشته کرد و اکنون نیز شاهدیم که این انتصابات فامیلی ادامه دارد.

کارتون سلمان طاهری از اعتماد

به نوشته این روزنامه مسعود پزشکیان با اشاره به این نکته که انتصاب‌های فامیلی و نادرست در دولت با افزایش هزینه برای نظام زمینه فساد را فراهم می‌آورد، می‌گوید: "این امر با به وجود آوردن زمینه‌های فساد، هزینه بی‌دلیلی را به نظام وارد می‌کند." داوود احمدی‌نژاد نیز اگر چه در میانه راه از دولت جدا شد اما نخستین فردی بود که زنگ انتصابات فامیلی در دولت را به صدا درآورد و به عنوان بازرس نهاد ریاست جمهوری معرفی شد.

به نوشته تهران امروز این انتصابات محدود به برادر بزرگتر رئیس جمهور نشد و در سطح وزرا، استانداران،‌ معاونان و مشاوران نیز پیش رفت اما سیاست دولت در این میانه فقط سکوت است. این در حالی است که بسیاری از این اشخاص نه تنها کوچکترین تجربه و تخصصی در حوزه مدیریتی خود نداشته و ندارند، بلکه با عملکردها و تصمیم گیری های نابجای خود کشور را دچار پراکندگی و نابسامانی‌های بسیاری کرده اند که امیدواریم این قاعده درباره خسرو دانشجو تکرار نشود.

خبر خوش برای مردان

"مهریه‌ بالای ۱۱۰سکه زندان ندارد" عنوان گزارش اصلی شرق است و جام جم در تیتر یک خود نوشته " ۳۴۰۰ زندانی مهریه در انتظار آزادی".

مهدی افروزمنش در شرق نوشته برای برخی مردان از این بهتر نمی‌شود؛ دو روز و دو خبر عالی برای آن گروه از آقایانی که قصد تجدید فراش دارند، می‌خواهند داماد شوند یا قصد جدا شدن از همسر خود را دارند. گویی مجلس‌نشین‌ها تصمیم گرفته‌اند در آخرین روزهای نمایندگی خود خاطره‌ای باور نکردنی در ذهن آقایان و البته تا حدودی هم خانم‌ها بر جای بگذارند. دوشنبه که اجازه دادند آقایان بدون دغدغه پاسخگویی به همسر قانونی، ازدواج موقت کنند و نیازی هم به ثبت کردن آن نداشته باشند.

به نوشته این گزارشگر دیروز هم مجلسی ها متنی تصویب کردند که بر اساس آن دیگر هیچ مردی بابت مهریه‌های بیشتر از ۱۱۰ سکه طلا به زندان نخواهد رفت. قیمت سکه در بازارهای دیروز ۷۹۵ هزار تومان بود و این یعنی آقای داماد تنها در قبال ۸۷ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان از هر میزان مهریه‌ای که قبول کرده، ممکن است به زندان برود. در شرایطی هم که تعداد سکه‌ها بالاتر از این تعداد باشد قاضی تنها با در نظر گرفتن تمکن مالی زوج می‌تواند حکم خود را صادر کند.

شرق از قول کامبیز نوروزی، حقوقدان نقل کرده این مصوبه اگر چنانچه مطابق اخبار منتشر شده باشد هم مبهم است و هم بیهوده. او این مصوبه را مبهم می‌داند به این خاطر که معتقد است این مصوبه مشخص نمی‌کند محاکم با مازاد ۱۱۰ سکه چگونه باید برخورد داشته باشند.

غلغلک با تیترها

کارتون روز، حسن کریم زاده، کارتون شرق

ابتکار در ستون طنز خود نوشته:

- کفاشیان: حاضرم به هر ابهامی پاسخ دهم [هرچه قدر هم دوست داشتین می‌خندم]

- کواکبیان: خدا را شاکرم که رأی نیاوردم [ الان که نگاه می‌کنم می‌بینم که من عاشق شکست بودم]

- لاریجانی: مقابله با بیکاری و تورم همت تمام مسئولان را می‌طلبد [لطفا مسئولین را درگیر تورم و بیکاری نکنید. بذارید به کاراشون برسند]

- ورود سومین دانشجو به ماجرای دانشگاه آزاد [ البته که دانشگاه آزاد مال دانشجوهاست. منتها باید فامیلش دانشجو باشه]

- محسن رضایی مطرح کرد: پیشنهاد‌هایی برای حل مشکل تورم در کشور [ یکیش اینه که خودم رئیس‌جمهور بشم]



:: برچسب‌ها: تصویر , گربه , زن ,
:: بازدید از این مطلب : 513
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، این سرمایه گذاری در این بخش شمال غرب چین كه دارای منابع غنی نفت و گاز است به هشت میلیارد و 30 میلیون دلار می رسد.

شركت چینی كه از بزرگترین پالایش كننده های نفت در چین است قصد دارد با این سرمایه گذاری ظرفیت پالایش در پالایشگاه ' طاهه ' در بخش ' كوچا ' را به 10 میلیون تن در سال برساند .

میزان پالایش در سال گذشته میلادی چهار میلیون و 250 هزار تن بوده است.

ساینوپك قصد دارد 10 مركز ذخیره نفتی در این منطقه چین تا سال 2015 میلادی ایجاد كند.

تولید نفت در این منطقه چین تا سال 2015 میلادی به 10 میلیون تن خواهد رسید و میزان تولید گاز آن نیز یك میلیارد و 800 میلیون متر مكعب گزارش شده است.

تولید نفت شركت ساینوپك در سین كیانگ اكنون هفت میلیون و 250 هزار تن است.

آساق ** 275 ** 2100



:: برچسب‌ها: زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 345
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

شماری از آنان در گفت و گو با ایرنا اظهار كردند كه با توجه به فصل زمستان امسال و بارش برف و برودت هوا و كمبود علوفه در چراگاهها بیشتر عشایر مجبور شدند دامهای خود را به صورت دستی تغذیه كنند لذا هم اكنون بیشتر قشر عشایر مستقر در خراسان شمالی برای تامین علوفه دچار مشكل هستند و علاوه بر گرانی قیمت كمبود علوفه نیز این قشر را نگران كرده است.

به گفته آنها عشایر این استان ناگزیر به تعلیف دستی دامهای خود شده اند لذا با توجه به افزایش قیمتها طی امسال هزینه های زیادی را برای پروار كردن دامها متحمل شده اند.

دوام زندگی عشایری متكی به دام است و هر مشكلی در این بخش می‌تواند بر زندگی آنان تاثیر منفی بگذارد.

یكی از عشایر مستقر در محله قشلاق نشین بجنورد روز چهارشنبه به ایرنا گفت: عشایر برای یافتن چراگاهها همراه با دام خود راههای سختگذر و طولانی را می‌پیمایند و برای یافتن علوفه زندگی كوچروی را پذیرفته ‌اند اما كمبود علوفه در مراتع و گرانی علوفه دستی این قشر را نگران كرده است.

'محمدعلی محمدی' افزود: مسوولان باید چاره‌ ای برای عشایر بیاندیشند تا تنها چرخه اقتصاد زندگی آنان از حركت نایستد.

یكی از عشایر كه اكنون در آشخانه مستقر است نیز گفت: كمبود و گرانی علوفه یكی از بزرگترین مشكلات كنونی عشایر منطقه است.

'امیر قدیری' با بیان اینكه عشایر قشر محروم و زحمتكشی هستند خواستار حمایت مسوولان مربوط شد و اظهار داشت: طی سالهای گذشته خشكسالی به دامداران خسارت زیادی وارد كرده لذا هم اكنون این قشر با كمبود نقدینگی مواجه هستند و بعضا بدهكار بانكها نیز شده اند.

وی افزود: هم اكنون نیز كه هوا سرد است و مراتع و چراگاهها علوفه ندارد و بعضا زیر برف قرار دارد عشایر مجبور هستند برای تغذیه دام هزینه كنند.

او گفت: زمستان امسال را بیشتر با علوفه دستی دامهای خود را پروار كردیم لذا هم اكنون علوفه انبار شده تمام شده و با بالا رفتن قیمت نمی توانیم علوفه برای دامهای خود تامین كنیم.

وی كه عضو شورای اسلامی عشایر در مانه است به لاغری دامها اشاره و بیان كرد: با فروش این دامها ضرر و زیان می كنیم.

او افزود: اكنون باید برای عشایر چاره ‌ای اندیشیده شود زیرا اگر فرصت از دست برود عشایر با فروش بره‌های خود با قیمت پایین، زیان بسیاری می بینند.

یكی دیگر از عشایر كه اكنون در راز و جرگلان بجنورد مستقر است نیز با اظهار نگرانی گفت: برای تامین علوفه مجبور به فروش بره‌های نارس شده ام.

'امان الله فرهادی' خواستار مساعدت و توجه ویژه به قشر عشایر منطقه شد.

وی افزود: به دلیل فقدان بارندگی در سالهای گذشته مرتع عشایر این منطقه فقیر است و عشایر مجبور به تهیه دستی خوراك برای دامهای خود شده‌اند كه این امر باعث كمبود نقدینگی شده است.

او به قیمت بالای علوفه دامی اشاره و بیان كرد: نرخ علوفه دامی جو هر كیلوگرم شش هزار و 500 ریال، كنسانتره پنج هزار و 700 ریال، تفاله پنج هزار و كاه كیلوگرمی چهار هزار و ‎ 800ریال است.

وی قیمت دام زنده را نیز كیلوگرمی 78 هزار تا 83 هزار ریال ریال ذكر و بیان كرد: دام زنده نسبت به چند هفته پیش در هر كیلوگرم سه تا چهار هزار ریال كاهش داشته است.

او گفت: قیمت علوفه دامی افزایش داشته و این در حالی است كه قیمت تولیدات دامی نیز كاهش یافته و اكنون عشایر ضرور و زیان می‌كنند.

یكی از عشایر كه اكنون در مانه ‌و سملقان مستقر است نیز گفت: تنها چرخه اقتصاد عشایر دام است كه وابسته به شرایط جوی و بارندگی می باشد.

'عبدالله نامانلو' عشایر را قشری محروم دانست و افزود: به علت كمبود نقدینگی عشایر نمی‌توانند خوراك مورد نیاز دام خود را خریداری كنند لذا این امر نیازمند آن است كه مسوولان برای عشایر یارانه‌ هایی به منظور خوراك دام در نظر بگیرند.

وی گفت: طی چند سال اخیر عشایر از پدیده خشكسالی خسارتهای زیادی دیده‌اند.

او افزود: طی زمستان امسال كه هوا سرد بود و مراتع نیز فقیر بود عشایر این استان مجبور شدند كه دامهای خود را به صورت دستی علوفه دهند لذا هر چه نقدینگی داشتند برای تامین علوفه دام هزینه كرده اند و هم اكنون این قشر با كمبود نقدینگی مواجه هستند و بعضا حتی نمی توانند برای دامهای خود علوفه تهیه كنند.

وی با اشاره به اینكه این خانوارها وضعیت معیشتی ناگواری دارند گفت: برخی از آنها زیر 100 راس دام دارند كه با توجه به مشكلات و درآمد پایین و به دلیل افزایش هزینه ها نسبت به درآمد به مرور زمان مجبور به فروش دام خود هستند.

او خواستار توجه ویژه به این قشر شد و افزود: بعضا برخی از عشایر به دلیل نبود دام مجبور به زندگی با مشكلات فراوان در حاشیه شهرها هستند.

وی گفت: به دلیل از بین رفتن مراتع و مشكلات زندگی كوچ رویی و كمبود نقدینگی عشایر مجبور شده اند به مرور برای گذران زندگی، دامهای خود را به فروش برسانند كه اكنون برخی از خانوارهای عشایر با كمبود دام مواجه هستند.

او افزود: كمبود بارندگی، خشكسالی طی سالهای گذشته و مشكلات تهیه علوفه دامها و افزایش قیمت علوفه طی امسال موجب شده دامداران عشایری با مشكلات مختلفی مواجه شوند كه در كاهش رونق صنعت دامداری تأثیر محسوسی خواهد گذاشت.

وی اظهار داشت: با توجه به وضعیت موجود حمایتهای دولتی از عشار باید بیشتر شود تا علاوه بر تأمین امنیت روانی شاغلان این حرفه، انگیزه فعالیت برای سالیان آتی وجود داشته باشد.

او گفت: گرانی علوفه مشكلات دامداران را دوچندان كرده و نیاز است با تخصیص اعتبار لازم و به موقع تشكلهای بخش دامی تقویت شوند.

وی افزود: هم اینك تمام علوفه های دامی ٣٠٠ درصد نسبت به سال گذشته افزایش قیمت یافته كه یكی از مشكلات اساسی دامداران محسوب می شود.

او اظهار داشت: اگر چاره ای اساسی برای حل مشكلات این قشر اندیشیده نشود صنعت دامداری منطقه دچار بحران می شود.

این عشایر گفت: با افزایش روزافزون قیمت علوفه و از سوی دیگر قیمت پایین محصولات دامی ادامه فعالیت دامداری با مشكل مواجه شده است.

یكی از فروشندگان خوراك دام نیز گفت: نرخ علوفه دستی دام از جمله جو، كنسانتره، تفاله، كاه و یونجه نسبت به سال گذشته بیش از دو برابر افزایش یافته است.

'پیرصفر علیزاده' در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هم اكنون قیمت علوفه دامی جو كیلوگرمی‎ شش هزار و 500 ریال، كنسانتره پنج هزار و 700 ریال، تفاله پنج هزار و كاه كیلوگرمی چهار هزار و ‎ 800 ریال است.

وی با بیان اینكه هم اكنون فروش سبوس در خراسان شمالی ممنوع است گفت: مسوولان اداره تعزیرات بیان می كنند كه سبوس وارد این استان نكنید تا قیمت آن كاهش یابد ولی این امر مانع افزایش قیمت نخواهد شد.

او اظهار داشت: هم اكنون یونجه خشك شده در این استان در هر كیلوگرم به نرخ شش هزار ریال به فروش می رسد.

این فروشنده علوفه افزود: بیشتر قشر عشایر طی امسال خوراك دام خود را به صورت دستی تامین كردند كه این امر باعث شده آنان كمبود نقدینگی داشته باشند و همچنین اكنون با افزایش قیمتها نیز مواجه شده اند كه این امر موجب نگرانی این قشر مظلوم و زحمتكش است.

وی گفت: بیشتر جو وارد شده به خراسان شمالی از امیرآباد گرگان تامین و كنسانتره نیز از كارخانه های استانهای مجاور تامین می شود و مابقی علوفه نیز از داخل استان تامین می شود.

وی گفت: تفاله نیز از كارخانه های قند شیروان، مشهد و سایر استانها تامین می شود كه هم اكنون تفاله آن كارخانه ها نیز به اتمام رسیده است.

او افزود: قشر عشایر و دامدار خراسان شمالی به دلیل بالا رفتن قیمت علوفه متضرر شده اند.

وی اظهار داشت: هر گوسفند روزانه بین یك تا یك كیلو و 800 گرم علوفه دستی از جمله جو، كنسانتره نیاز دارد كه با توجه به افزایش قیمتها قشر دامدار هم اكنون نگران متضرر شدن خود هستند.

مدیركل اداره امور عشایر خراسان شمالی نیز گفت: برای تامین علوفه دستی دام عشایر در این استان 10 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

'موسی الرضا شادمهر' اظهار داشت: با توجه به سردی هوا و بارش برف در چراگاهها و از سوی دیگر اثرات خشكسالی سالیان گذشته قیمت علوفه افزایش یافته و عشایر این استان ناگزیر از تعلیف دستی دامهای خود شده اند.

وی گفت: اختصاص اعتبار یاد شده به این اداره كل می تواند عشایر استان را در تامین علوفه دستی دام برای عبور از این بحران یاری كند.

او خواستار توجه مسوولان برای رفع مشكل جامعه عشایری در امر دامپروری شد و افزود: عشایر این استان فصول پاییز و زمستان را در مناطق گرمسیر 'مراوه‌ تپه' در استان گلستان، مانه‌ و سملقان، راز و جرگلان، جاجرم و اسفراین سپری می كنند.

مدیركل اداره امور عشایر خراسان شمالی افزود: دامنه كوههای شاه ‌جهان، گلیل و سرانی در شیروان، ارتفاعات فاروج، سالوك و آلاداغ در اسفراین و بجنورد از جمله مناطق ییلاقی عشایر خراسان شمالی به شمار می رود.

شادمهر گفت: حدود دو سوم خانوارهای عشایری خراسان شمالی درون كوچ و اكنون در مناطق قشلاقی شهرستان اسفراین، مانه و سملقان و راز و جرگلان بجنورد مستقر هستند.

وی افزود: جامعه عشایری وابستگی زیادی به طبیعت و شرایط اقلیمی و مراتع دارند و عدم بارندگی، خشكسالی سردی و برودت هوا مشكلات زیادی برای این قشر ایجاد می كند.

او گفت: فقر مراتع و از سویی دیگر مشكلات مالی عشایر برای تامین علوفه دستی دام موجب آسیب‌ پذیری این قشر می‌شود كه این مشكلات در چند سال گذشته بر اثر پدیده خشكسالی عشایر را آزرده است.

وی تعداد دام عشایر را در خراسان شمالی را یك سوم جمعیت دامی استان دانست و گفت: عشایر سالانه با تولید هفت هزار و ‎ 500تن گوشت قرمز، هزار و ‎ 350تن پشم و مواد لبنی و سایر فراورده‌های دامی در اقتصاد خراسان شمالی نقش چشمگیری دارند لذا ضعف آنان پیامدی جز تضعیف اقتصاد منطقه نخواهد داشت.

در خراسان شمالی پنج ‌هزار خانوار عشایری با جمعیت 30 هزار نفر از دو ایل 'زعفرانلو و شادلو' سكونت دارند كه با بیش از 900 هزار راس دام سبك خود هر ساله در دو نوبت بهار و پاییز بین مناطق ییلاقی و قشلاقی كوچروی می كنند.ك/4

7184/626



:: برچسب‌ها: اسپانیا , لندن , عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

**

توافقات وزیر خارجه الجزایر با مقامات لیبیایی

'مراد مدلسی' وزیرخارجه الجزایر در سفر به طرابلس با مقامات لیبیایی در خصوص معرفی سفیر و ازسرگیری نظام نامه صدور روادید و امنیت مرزهای دو كشور به توافق رسید.

مدلسی در طرابلس تاكید كرد كه میزبانی الجزایر از فرزندان قذافی تنها دلایل انساندوستانه داشته و كشورش از آنان جهت پناهنده شدن و یا میزبانی دعوتی به عمل نیاورد.

وی تاكید كرد كه حضورخانواده قذافی در الجزایر،توهین به مردم لیبی یا انقلاب مبارك آنها محسوب نمی شود.

**

سفر رییس مجلس سنای الجزایر به قطر

'عبدالقادر بن صالح' رییس مجلس سنای الجزایر به نمایندگی از رییس جمهور این كشور و برای شركت در اجلاس 'پیوند جهان عرب' به قطر سفر كرد.

این اجلاس در زمینه فنآوری ارتباطات روز گذشته در دوحه ی قطر افتتاح شد.

در این اجلاس همچنین 'موسی بن حمادی' وزیر پست و فنآوری ارتباطات الجزایر شركت كرد.

**

الجزایر بر حل مشكلات جهان عرب از طریق گفت وگو تاكیدكرد

رسانه های الجزایر امروز نوشتند كه 'عبدالقادر بن صالح' رییس مجلس سنا بر مواضع الجزایر بر حل و فصل مشكلات جهان عرب از طریق گفت و گو تاكید كرد.

بن صالح در هجدهمین كنفرانس اتحادیه بین المجالس عربی كه روز گذشته در كویت برگزارشد در سخنانی همچنین بر عدم مداخله در امور داخلی كشورها تاكید كرد.

**

دستگیری چند متهم به عملیات تروریستی در الجزایر

مراجع امنیتی الجزایر از بازداشت چند مظنون به مشاركت در عملیات تروریستی روز یكشنبه شهر تمنراست در جنوب الجزایر خبر دادند.

این عملیات تروریستی درمقابل مقر ژاندارمری شهر تمنراست با خودروی سواری حاوی مواد منجره انجام گردید و براثر آن 23 نفر زخمی شدند.

**

انتشار مقاله رایزن فرهنگی كشورمان

روزنامه عرب زبان الجزایری الحوار مقاله 'سید رضی علم الهدی' رایزن فرهنگی كشورمان در الجزایر در خصوص حقوق و جایگاه والای زنان در اسلام را به چاپ رساند.

در این مقاله با اشاره به آیات و روایات در باره حقوق زن و مردم ، ادعاهای دروغین گروه های غربی مدعی حقوق زنان به نقد كشیده شده است.

خاورم ** 1200



:: برچسب‌ها: کلیسا , لندن ,
:: بازدید از این مطلب : 433
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش ایرنا، مراد مدلسی كه روز گذشته و به دعوت همتای لیبیایی خود به طرابلس سفر كرده بود پس از دیدار و گفت و گو با 'مصطفی عبدالجلیل' رییس شورای انتقالی، 'عبدالرحیم الكیب' نخست و زیر و 'عاشور سعد بن خیال' وزیر خارجه لیبی عصر امروز سه شنبه طرابلس را به مقصد الجزیره ترك كرد.

مدلسی پس از دیدار با رییس شورای انتقالی لیبی در جمع رسانه های لیبی ، گفت كه الجزایر در كنار انقلاب، ملت و دولت لیبی بوده و خواهد بود.

وزیر خارجه الجزایر با تاكید بر اشتراكات فراوان دوكشور یاد آورشد كه مقامات لیبی و الجزایر در راستای گسترش همكاری های فی مابین كام برمی دارند.

وی در ادامه بر سیاست های راهبردی الجزایر بر رفع سوء تفاهم های پیش آمده بین دو كشور و همچنین عدم دخالت كشورش در امور داخلی لیبی تاكید كرد.

رییس دستگاه دیپلماسی الجزایر با اشاره به دلایل انساندوستان كشور در پناه دادن به خانواده حاكم مخلوع لیبی خاطرنشان كرد كه الجزایر هیچگاه به خانواده قذافی حق دخالت در امور لیبی را نمی دهد.

رییس شورای ملی انتقالی لیبی نیز در سخنانی ضمن تاكید بر گسترش همكاری های فی مابین افزود كه لیبی و الجزایر دو كشور همسایه با اشتراكات دینی فراوان هستند.

عبدالجلیل بیان داشت كه لیبی و الجزایر می بایست در مسیر افزایش همكاری های دو جانبه حركت كنند.

وزیر خارجه الجزایر در این سفر همچنین پیام دعوت 'عبدالعزیز بوتفلیقه' رییس جمهور الجزایر از رییس شورای انتقالی لیبی برای سفر به كشورش را تقدیم مصطفی عبدالجلیل نمود.

این اولین سفر وزیر خارجه الجزایر به لیبی از زمان سرنگونی معمر قذافی دیكتاتور سابق لیبی است..

خاورم ** 1200



:: برچسب‌ها: فلوریدا , انگور چینی , لا ,
:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()