نوشته شده توسط : zwembril

در این بیانیه از آقای خاتمی خواسته شده اندازه نگه دارند و در حس درونی و بیان بیرونی خود مصالح ملک و ملت را بیشتر در نظر داشته باشد

جمعی از اعضای جریان ملی‌ - مذهبی و گروه نهضت آزادی در بیانیه ای درباره شرکت محمد خاتمی در نهمین دوره انتخابات مجلس ایران، از "دوستان جوانی که دچار یاس و انفعال شده اند"، "عزیزانی که نسبت به این کار آقای خاتمی ابراز خشم می کنند" و همچنین خود آقای خاتمی خواسته اند "حد نگه دارند".

در این بیانیه که در جرس، سایت نزدیک به مخالفان دولت ایران منتشر شده، از آقای خاتمی گله شده و آمده است: "عموما از تعیین شرط های ایشان برای شرکت در انتخابات و سکوت تاییدآمیزشان در برابر بیانیه های دوستان اصلاح طلب آزاد یا زندانی خود، این استنباط را داشته و دارند که نظر ایشان عدم حضور در پای صندوق رای بوده است. اگر ایشان در این مدت معنا و منظور دیگری را مد نظرداشته اند، باید به صراحت با همگان مطرح می کردند."

در بخش دیگری از بیانیه نسبت به "رفتار جمعی و سازمانی" رییس جمهور سابق ایران انتقاد شده و گفته شده که وی باید در خصوص شرکت در انتخابات "مشورت جمعی" می کرده است. در این بیانیه، تصمیم آقای خاتمی برای شرکت در انتخابات، تصمیمی غیر منتظره خوانده شده اما آمده است: "نه دوستان ستایشگر آقای خاتمی باید توقعی بیش از واقع داشته و ایشان را فراتر از آنچه بوده وهستند، و در بیانیه توضیحی اخیر خود برآن تصریح کرده اند، می‌نشاندند (و بنشانند) و نه منتقدان ایشان چنان راه افراط در پیش گیرند که مردم و مبارزه مردمی را از ظرفیت و توانمندی های خاص و مشخص ایشان محروم سازند."

امضا کنندگان این بیانیه که خودشان را "جمعی از دوستان دلسوز آقای خاتمی" نامیده اند، ضمنا تاکید کرده اند که این انتقادها به مفهوم "انکار خدمات گذشته (و ان‌شاءالله آینده) ایشان نیست."

حسن یوسفی اشکوری، عبدالعلی بازرگان، کوهزاد اسماعیلی، رضا علیجانی، پروین بختیار نژاد، مهدی ممکن و محمد برقعی از جمله امضا کنندگان بیانیه هستند.

خبر رای دادن محمد خاتمی در انتخابات مجلس نهم، با انتقاد اصلاح طلبان و حتی برخی نزدیکان آقای خاتمی رو به رو شد، اما رییس جمهور پیشین ایران در واکنش به انتقادها گفت که دادن رای را تحریم نکرده و این عمل او از اعتقاد به اصلاحات ناشی می شود.

آقای خاتمی پیش‌تر به سوالات در مورد شرکت یا عدم شرکت خود در انتخابات نهمین دوره مجلس پاسخ روشنی نداده بود.

او ضمن تاکید بر اینکه "اصلاح طلبان نمی توانند و نباید در انتخابات نامزد و فهرستی داشته باشند" گفته بود: "البته این به معنای تحریم انتخابات نیست و دل‌بستگان به اصل انقلاب هیچ گاه انتخابات را تحریم نمی کنند."



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک , هندوستان , رقص ,
:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

لئون پانه تا برای مذاکره درباره پایگاه هوایی مناس که نقشی کلیدی برای نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان دارد، به قرقیزستان سفر کرده است

لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا به قرقیزستان سفر کرده است تا با رئیس جمهوری این کشور درباره سرنوشت پایگاه هوایی این کشور موسوم به مناس مذاکره کند.

قرقیزستان گفته است که نظامیان آمریکایی باید پس از پایان قرارداد اجاره این پایگاه، این مکان را تخلیه کند.

آمریکا از پایگاه مناس به عنوان مسیری برای عبور نیروهایش به افغانستان و سوختگیری هواپیماهایش استفاده می کند.

گفته می شود که این پایگاه هوایی در مجاورت فرودگاه اصلی بین المللی قرقیزستان و در خارج از بیشکک، پایتخت واقع است.

آلمازبیک آتومبایف، رئیس جمهور قرقیزستان می گوید که قصد ندارد قرارداد این پایگاه را که در اواسط سال ۲۰۱۴ میلادی بپایان می رسد، تمدید کند.

یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود گفته است که وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، موضع آقای آتومبایف را تصمیم نهایی این کشور نمی داند و هنوز "راههایی برای چانه زنی" در مورد سرنوشت این پایگاه هوایی وجود دارد.

آقای پانه‌تا پیش از ورود به بیشکک، گفت که قصد دارد در جریان سفر خود درباره اهمیت این پایگاه هوایی با وزیر دفاع قرقیزستان مذاکره کند.

وزیر دفاع آمریکا گفت: "من از قرقیزستان به دلیل همکاری های آنها و دادن این اطمینان که این همکاری ها در آینده هم ادامه خواهد داشت، تشکر می کنم."

نیروهای رزمی آمریکا در پایان سال ۲۰۱۴ میلادی، یعنی همان سالی که قرارداد این پایگاه در قرقیزستان بپایان می رسد، از افغانستان خارج می شوند.

به گفته تحلیلگران، از دست دادن پایگاه مناس در قرقیزستان می تواند نحوه پشتیبانی خروج نیروهای آمریکایی را پیچیده کند.

گفته شده بستن این پایگاه هوایی می تواند مورد استقبال روسیه که جمهوری های پیشین شوروی سابق را تحت نفوذ خود می داند، قرار بگیرد.

قربان بیک باقی‌اف، رئیس جمهور پیشین قرقیزستان که در سال ۲۰۱۰ میلادی و در پی اعتراضات گسترده در این کشور از کار برکنار شد، پس از دریافت کمک هایی مالی از روسیه در سال ۲۰۰۹ میلادی وعده داد که این پایگاه را در پایان مهلت قراردادش خواهد بست.

اما او پس از آنکه آمریکا میزان اجاره پرداختی این پایگاه را از ۱۷.۵ میلیون دلار به ۶۰ میلیون دلار افزایش داد، در این تصمیمش تجدید نظر کرد.



:: برچسب‌ها: روز تعطیل , حیوانات , فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 390
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش ایرنا به نقل از منابع خبری محلی، یكی از این حملات در بخش برمل در حدود 40 كیلومتری وانا مركز وزیرستان جنوبی به یك خودرو صورت گرفت كه طی آن هفت نفر كشته شدند.

برخی منابع خبری گزارش دادند در حملات موشكی پهپادهای جاسوسی آمریكا نام شمس ا... و امیر حمزه از فرماندهان گروه ملا نظیر متعلق به شبه نظامیان طالبان در میان كشته شدگان دیده می شود.

در حمله موشكی دیگری كه امروز با پهپادهای آمریكایی در منطقه وزیرستان شمالی در 60 كیلومتری میرانشاه صورت گرفت، هشت نفر دیگر كشته شدند.

منابع خبری افزودند : در این حمله نیز تعدادی از شبه نظامیان نزدیك به گروه طالبان محلی زخمی شدند.

این دومین حمله پھپادھای جاسوسی آمریكا ظرف چھار روز گذشته است.

ساكنین منطقه گفتند: ما قادر به ادامه زندگی در منطقه نیستیم، زیرا ھواپیماھای جاسوسی آمریكا افرادی را كه برای امدادرسانی به قربانیان و زخمی ھای این حملات در محل حادثه حاضر می شوند، مورد ھدف قرار می دهند.

ھواپیماھای بدون سرنشین آمریكا جمعه گذشته نیز دو فروند موشك به یك خودرو و یك منزل مسكونی در بخش 'شكتویی ' وزیرستان جنوبی شلیك كردند كه در جریان آن 17 نفر كشته شدند.

آمریكا از اواسط ماہ نوامبر سال گذشته میلادی، به دلیل تنش در روابط كاخ سفید با پاكستان در اثر حمله بالگردھای ناتو به پست امنیتی این كشور كه به كشته شدن دست كم 24 نظامی پاكستانی منجر شد، با پھپادھای جاسوسی به مناطق قبایلی این كشور حمله نكرده بود.

این پنجمین حمله پھپادھای جاسوسی آمریكا پس از آغاز مجدد حملات هوایی توسط سازمان اطلاعات مركزی آمریكا ﴿سیا﴾ به خاك پاكستان به شمار می رود.

رسانه ھای پاكستانی و آمریكایی پیش از این نوشتند: سیا از سرگیری حملات ھواپیماھای بدون سرنشین خود به پاكستان را اعلام كرده است.

دولت پاكستان نیز از سرگیری حملات ھواپیماھای بدون سرنشین آمریكا به مناطق قبایلی از جمله در وزیرستان شمالی و جنوبی را فقط با در نظر گرفتن شرایط جدیدی امكان پذیر دانسته است.

آساق ** 1095



:: برچسب‌ها: خورشید , رنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش ایرنا، روزنامه 'كامرسانت' روز سه شنبه در مقاله ای به قلم 'ماكسیم یوسین' نوشت: بحرین برای چندمین روز پیاپی شاهد اعتراضات گسترده مردمی است و این رویدادها ممكن است پیامدهای جدی برای كل منطقه داشته باشد.

روزنامه روسی یادآوری كرد: اكثر معترضان بحرین شیعیان هستند كه 70 درصد جمعیت این كشور را تشكیل می دهند و خواهان مشاركت یكسان در حكومت هستند.

در این مقاله گفته شده است: رژیم بحرین بر عربستان سعودی و آمریكا تكیه كرده است و مقر ناوگان پنجم آمریكا در این كشور قرار دارد.

كامرسانت به نگرانی رژیم بحرین از تشدید دامنه اعتراضات و از دست دادن كنترل این كشور اشاره كرد و افزود: سال گذشته نیز در جریان سركوبی اعتراضات مردمی در بحرین 45 نفر كشته شدند و نیروهای عربستان در اقدامات سركوبگرانه دخالت گسترده داشتند.

روزنامه روسی خاطرنشان كرد: به دنبال اعتراضات سال گذشته شیخ حامد بن عیسی آل خلیفه به برخی گذشت ها در برابر معترضان تن داد كه به عقیده مخالفان حكومت كافی نیست.

در مقاله كامرسانت با اشاره به برگزاری تظاهرات اخیر 100 هزار نفری در منامه پایتخت بحرین آمده است: شعارهای شركت كنندگان در آن نسبت به اعتراضات قبلی تندتر بود و مردم خواهان كناره گیری آل خلیفه از قدرت شدند.

نویسنده مقاله به ادعای سران بحرین مبنی بر دخالت ایران در اعتراضات مردمی این كشور اشاره كرد و نوشت: منامه هیچ گونه شواهد قانع كننده ای برای اثبات ادعای خود ندارد.

وی افزود: تهران هم اعلام می كند كه فقط از مردم بحرین حمایت اخلاقی می كند و هیچ گونه دخالتی در اعتراضات كنونی و سال گذشته این كشور ندارد.

اروپام/2242**518 ** 1574



:: برچسب‌ها: سگ ,
:: بازدید از این مطلب : 355
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril
ربه‌کا بروکس، مدیرعامل پیشین نیوز اینترنشنال

خانم بروکس، سردبیر سابق نیوز آو د ورلد و سان در خانه‌اش در آکسفوردشایر بازداشت شده است

ربه‌کا بروکس، مدیرعامل سابق موسسه رسانه ای نیوز اینترنشنال در جریان تحقیقات پلیس بریتانیا در باره ماجرای شنود تلفنی بازداشت شده است.

پلیس همچنین پنج نفر دیگر از جمله شوهر خانم بروکس را بازداشت کرده است.

بازداشت‌های جدید در مناطق آکسفوردشایر، لندن، همشایر و هرتفوردشایر صورت گرفته است.

روپرت مرداک، مالک شرکت رسانه‌ای "نیوز کورپوریشن" طی ماه های اخیر به دلیل رسوایی شنود غیرقانونی تلفنی در بریتانیا تحت فشار فزاینده‌ای قرار داشته‌ است.

در ارتباط با بازداشت های اخیر، منابع پلیس تائید کرده اند که "یک زن و پنج مرد به ظن توطئه برای جلوگیری از اجرای عدالت" بازداشت شده اند.

خانم بروکس، سردبیر سابق هفته نامه "نیوز آو د ورلد" و روزنامه "سان" در خانه‌اش در آکسفوردشایر بازداشت شده است. او و همسرش در پاسگاه های جداگانه ای پلیس در بازداشت به سر می برند.

پلیس هم اینک در حال بازجویی از بازداشت شدگان است.

خانم بروکس ژوئیه سال پیش به ظن توطئه برای شنود مکالمات و همینطور اتهام ارتشاء بازداشت اما با سپردن وثیقه آزاد شد.

برخی از خبرنگاران روزنامه های تحت مدیریت آقای مرداک متهم شده اند که به پلیس در ازای دریافت اطلاعات، پول پرداخت کرده اند.

سایر افراد برای بار اول است که در چارچوب تحقیقات پلیس بازداشت می شوند.

در پرونده شنود غیر قانونی تا کنون ۴۴ نفر بازداشت شده اند.

هفته نامه نیوز آو د ورلد ژوئیه سال پیش، پس از یکصد و شصت و هشت سال انتشار، درپی رسوایی شنود غیرقانونی تلفنی به انتشار خود پایان داد.

براساس محتوای پرونده اتهامی علیه برخی کارمندان نیوز کورپوریشن، افراد مختلفی قربانی شنود تلفنی بوده اند.

گفته می شود که تلفن هزاران نفر، از جمله اعضای خانواده سلطنتی بریتانیا، چهره های مشهور دنیای هنر و ورزش، خانواده های سربازان کشته شده در جنگ افغانستان و قربانیان جرایمی مانند قتل در این ماجرا هدف شنود قرار گرفته است.



:: برچسب‌ها: کالیفرنیا , کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril
رستم قاسمی

مصوبات مجلس اختیارات گسترده ای را برای وزیر نفت در نظر گرفته است

مجلس ایران با تصویب مواد دیگری از طرح تعیین وظایف وزارت نفت، اختیارات گسترده تری برای وزیر نفت در نظر گرفته است.

روز سه شنبه، ۲۳ اسفند (۱۳ مارس)، نمایندگان مجلس ایران با تصویب ماده ۱۱ طرح وظایف و اختیارات وزارت نفت، حق واگذاری و اجرای طرح های مربوط به اکتشاف، توسعه، تولید، تعمیر و نگهداشت میادین مشترک نفت و گاز را به وزیر نفت دادند و به این ترتیب، تصویب کردند که اقدام در این زمینه "با رعایت آیین نامه معاملات شرکت ملی نفت ایران از شمول قانون برگزاری مناقصات مستثنی" شود.

به این ترتیب، وزیر نفت می تواند بدون برگزاری تشریفات مناقصه، امتیاز بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز را به موسسات و افرادی که در نظر دارد واگذار کند.

در بخش دیگری از این طرح که روز سه شنبه به تصویب رسید، وزارت نفت اجازه یافت کالاها و ماشین آلات مورد نیاز در اجرای طرح های مربوط به این ماده را بلافاصله پس از ثبت در مبادی ورودی و قبل از پرداخت مالیات و حقوق و هزینه های گمرکی ترخیص کند.

براساس بخش دیگری از مصوبات روز سه شنبه مجلس، وزیر نفت به عضویت شورای اقتصاد در می آید.

علاوه بر این، وزارت نفت اجازه یافته است تا بدون الزام به رعایت قانون خدمات مدیریت کشوری ناظر بر شرایط استخدام و حقوق کارکنان دولت، آئین نامه خاصی را برای استخدام و پرداخت حقوق و مزایای "آن دسته از کارکنان شرکت های تابعه نفت که در واحدهای عملیاتی و تخصصی شاغلند" تهیه و به تصویب هیات وزیران برساند.

در جلسه روز پنجشنبه مجلس، محمدرضا خباز، نماینده کاشمر، اختیارات گسترده ای را که در طرح مجلس برای وزیر نفت تصویب شده مورد انتقاد قرارداد و گفت: "اگر دولت چنین لایحه ای برای این منظور می آورد چنین اختیاراتی برای وزارت نفت در نظر نمی گرفت که مجلس در نظر گرفته است."

آقای خباز با اشاره به اینکه وزیر فعلی نفت از اعضای سپاه پاسداران و به این ترتیب مورد توجه نمایندگان است، گفت: "اگرچه رستم قاسمی یک وزیر بسیجی و معتقد است، اما نمی توان چنین اختیاراتی را به هر وزیر نفتی واگذار کرد."

خباز

خباز: اگر دولت چنین لایحه ای برای این منظور می آورد چنین اختیاراتی برای وزارت نفت در نظر نمی گرفت

مصطفی کواکبیان، نماینده سمنان، اختیارات وزیر نفت در واگذاری طرح های اکتشاف را مورد سئوال قرار داد و گفت: "ماده ۱۱ طرح عملا یک نوع اختیار خاصی به دوستان وزارت نفت می دهد تا بدون هرگونه مناقصه، اقداماتشان را انجام دهند."

آقای کواکبیان گفت که استدلالی که برای تصویب این ماده از طرح ارائه شده این بوده است که برگزاری مناقصه زمان‌بر است اما برگزاری مناقصه را ایجاد رقابت دانست و گفت: "این استدلال درست نیست و اگر راه را برای شکوفایی مناقصه ها باز نکنیم، در میادین مشترک نمی توانیم استفاده خوبی داشته باشیم."

هنوز تمامی مواد طرح وظایف و اختبارات وزارت نفت تصویب نشده اما پیش از این، نمایندگان مجلس با تصویب مواد دیگری از آن، سمت ریاست مجمع عمومی نمایندگان صاحبان سهام شرکت های اصلی تابعه وزارت نفت، از جمله شرکت ملی نفت را به وزیر نفت واگذار کردند.

این سمت پیش از این متعلق به رئیس جمهوری بود.

نقاط مثبت و منفی طرح

به گفته مدافعان طرح تعیین وظایف و اختیارات وزارت نفت، تصویب این طرح، راه را برای تدوین اساسنامه جدید شرکت ملی نفت ایران و نظارت بیشتر بر آن هموار می سازد.

کارگر نفت

با تصویب طرح جدید بخش های مختلف صنایع نفت بلاواسطه زیر نظر وزیر نفت قرار می گیرد

تا قبل از انقلاب سال ۱۳۵۷، تصمیم گیری و مدیریت اجرایی مجموعه صنایع نفتی در دست شرکت ملی نفت ایران، به عنوان یک نهاد تجاری بخش عمومی، بود و وزارت دارایی به عنوان نماینده دولت، مسئولیت سیاسی ابن بخش را برعهده داشت.

عواید این شرکت به عنوان بخشی از فعالیت های اقتصادی دولت از طریق واریز به خزانه، در اختیار وزارت دارایی قرار می گرفت و دولت می توانست از این منابع استفاده کند.

به گفته برخی کارشناسان، هدف از این ترتیبات این بود که فعالیت های تجاری صنعت نفت براساس ملاحظات اقتصادی صورت گیرد و تابع ملاحظات سیاسی نباشد.

پس از انقلاب و تشکیل وزارت نفت، سازمان های تجاری مختلف در صنعت نفت، از جمله شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، شرکت ملی گاز و سایر شرکت ها به عنوان شرکت های تابعه این وزارتخانه شناخته شدند.

مدافعان طرح جدید گفته اند که در طول سی و چند سال گذشته، تشکیلات وزارت نفت در مقایسه با شرکت ملی نفت، که منبع کسب درآمدهای نفتی بود، در موقعیت ضعیف تری قرار داشت و مسئولان وزارتخانه امکان برنامه ریزی و نظارت مستمر بر فعالیت های شرکت را نداشتند و به نظر می رسید که در برابر مقامات شرکت ملی نفت، در موقعیت ضعیف تری قرار داشتند.

به گفته آنان، با تصویب طرح وظایف و اختیارات وزارت نفت، زمینه اصلاح و تجدید نظر در اساسنامه شرکت ملی نفت و سایر شرکت های وابسته به صنعت نفت نیز فراهم می آید و نظارت بیشتر دولت بر فعالیت های آنها امکانپذیر می شود.

آرم شرکت ملی نفت

مدافعان طرح مجلس در صددند نفوذ وزارت نفت در اقدامات شرکت ملی نفت ایران را افزایش دهند

در مقابل، منتقدان این طرح گفته اند که در وضعیت کنونی، وظایف فنی و تجاری بخش نفت از وظایف "حاکمیتی" وزارت نفت تاحدودی تفکیک شده و در مقایسه با طرح جدید، استقلال کارشناسی بیشتری را برای دست اندرکاران این صنعت ایجاد می کرده است و این طرح جدید، این استقلال عمل را از میان می برد و به کارایی تجاری این بخش زیان می زند.

به گفته این گروه از منتقدان، با اجرایی شدن این طرح، تصمیم گیری های تجاری در بخش نفت بش از گذشته تابع ملاحظات سیاسی می شود و در این زمینه، نسبت به حضور گسترده برخی تشکیلات و نهادهای متنفذ حکومتی در فعالیت های پرسود تجاری در بخش نفت هشدار داده اند.

آنان به خصوص به افزایش مشارکت شرکت های وابسته به سپاه پاسداران اشاره کرده اند.

رستم قاسمی، وزیر کنونی نفت که با کسب اکثریت قابل توجه آرای نمایندگان در تابستان سال جاری به این سمت رسید، از فرماندهان سابق سپاه پاسداران است که سال ها ریاست قرارگاه خاتم الانبیا وابسته به سپاه پاسداران را برعهده داشت.

آقای قاسمی از جمله مقامات جمهوری اسلامی در فهرست تحریم های شورای امنیت، ایالات متحده، اتحادیه اروپا و چند کشور دیگر بود اما پس از انتصاب به وزارت نفت، از فهرست تحریم برخی کشورها خارج شد تا بتواند در جلسات بین المللی مربوط به صنعت نفت، به خصوص جلسات اوپک که در خارج تشکیل می شود شرکت کند.



:: برچسب‌ها: مردم , درخت , د ,
:: بازدید از این مطلب : 413
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

در نظرسنجی های انجام شده خانم لوپن در رده سوم قرار دارد

مارین لوپن، رهبر حزب راست گرای افراطی فرانسه توانسته حمایت لازم برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را به دست آورد.

برای کاندیدا شدن در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، هر فرد به ۵۰۰ امضا از مقامات نیاز دارد و خانم لوپن می گوید این تعداد امضاها را جمع آوری کرده است.

این در حالی است که خانم لوپن هفته گذشته نسبت به کسب ۵۰۰ امضا از سوی مقامات این کشور ابراز تردید کرده بود.

مارین لوپن، کوچکترین دختر ژان ماری لوپن رهبر سابق جبهه ملی فرانسه است.

آقای لوپن پس از چهل سال از رهبری جبهه ملی کناره گیری کرد و دخترش توانست با کسب بیش از دو سوم آرا به ریاست این حزب برگزیده شود.

حزب جبهه ملی فرانسه با مهاجرت مخالف است ولی مارین لوپن تلاش کرده از بیگانه ستیزی و چهره ضد اسلام این حزب فاصله بگیرد.

درنظرسنجی های انجام شده در هفته گذشته خانم لوپن در رده سوم قرار داشت.

در این نظرسنجی ها، نیکولا سارکوزی، رئیس جمهوری فرانسه برای اولین بار در مقام اول قرار گرفته، این در حالی است که فرانسیس اولاند، رهبر حزب سوسیالیست در رده دوم قرار دارد.

در همین حال آقای سارکوزی قویا ادعاها در این باره که معمر قذافی، رهبرسابق لیبی، در جریان مبارزات انتخاباتی ۲۰۰۷ میلادی میلیونها دلار به فعالیت های انتخاباتی او کمک کرده را رد کرده است.

سال گذشته در جریان حملات ناتو به لیبی، سیف الاسلام پسر معمر قذافی ادعا کرد که این کشور از نظر مالی به مبارزات انتخاباتی آقای سارکوزی کمک کرده است.

پیشتر آقای سارکوزی، رییس جمهور فرانسه، گفته بود که در صورت عدم انتخاب مجدد به سمت ریاست جمهوری، از سیاست کناره گیری خواهد کرد.



:: برچسب‌ها: شهری , اسپانیا , سگ ,
:: بازدید از این مطلب : 408
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش ایرنا به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، 'صفر ابی اف 'وزیر دفاع جمهوری آذربایجان روز سه شنبه با 'علی اكبر صالحی 'وزیر امور خارجه كشورمان دیدار و گفتگو كرد.

وزیر امور خارجه كشورمان با اشاره به زمینه های مشترك تاریخی و فرهنگی دو كشور، ارایه تصویری درست از دو طرف و بیان واقعیات را از اقدامات پیش روی دو كشور برشمرد.

صالحی پرهیز از طرح موضوعات اختلاف زا، رفع سوء تفاهمات و حركت در مسیر توسعه و تعمیق روابط را در جهت تأمین منافع دو كشور مسوولیت مهم دو طرف خواند و برای دولت و ملت جمهوری آذربایجان سربلندی و رفاه آرزو كرد.

وی با اشاره به فشارها و تحریمهای غرب بخصوص ایالات متحده آمریكا علیه كشورمان، دلیل این تحریمها را حمایت ایران از ملت مظلوم فلسطین و مخالفت با توسعه طلبی ، اشغالگری و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی دانست.

** وزیر دفاع آذربایجان بر تحكیم مناسبات با ایران تأكید كرد

وزیر دفاع جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار، اهمیت روابط با جمهوری اسلامی ایران و استفاده از تجارب كشورمان را در عرصه های مختلف مورد توجه قرار داد و بر تحكیم مناسبات با كشورمان و اجرای موافقتنامه های میان دو كشور تأكید كرد.

صفر ابی یف همچنین اظهار داشت: جمهوری آذربایجان به هیچ كشوری اجازه استفاده از خاك این كشور جهت استفاده علیه ایران را نخواهد داد.

وی افزود: برخی در جمهوری آذربایجان در جهت تامین منافع مشترك دو كشور حركت نمی كنند و جمهوری آذربایجان بدنبال مدیریت آنها می باشد.

سیام **1708*1580



:: برچسب‌ها: تایلند , خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 348
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril


:: برچسب‌ها: ابرها , سبز , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 437
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

بنا بر گزارش ایرنا، خیمنز امروز در مصاحبه ای مطبوعاتی اعلام داشت كه در اواخر سال جاری میلادی، اقتصاد اسپانیا شاهد تصحیحی‌ در ركود خود خواهد بود اما برای مشاهده ایجاد موقعیت های شغلی‌ باید زمان بیشتری را منتظر شد، زیرا شغل، موردی می‌ باشد كه با تاخیر آغاز خواهد شد و بستگی آشكاری به رشد اقتصادی دارد.

وی اشاره نمود كه اصلاحات ساختاری به عمل آمده از سوی دولت اسپانیا باید ثمره خود را در میان مدت نشان دهد. وی گفت كه دولت قصد دارد از هیچ تلاشی در بهبود این اصلاحات دریغ نكند زیرا مذاكرات با سندیكاهای كارگری به اتمام نرسیده ا‌ند.

خیمنز در حالی‌ این بیانات را مطرح می‌ كند كه دولت جدید اسپانیا از زمان به قدرت رسیدن در اواخر سال گذشته ، اصلاحات خود را بدون مشورت با سندیكاها تصویب كرده و می‌ گوید كه پیشنهادات سندیكاها مغایر با تصمیمات دولت می‌ باشند .

اروپام **1234**1423



:: برچسب‌ها: جزیره , عروسی , مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 332
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()