نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش خبرنگار ایرنا در این یادواره یاد و خاطره 84 شهید نوجوان بسیجی دزفول با قرائت قرآن و برگزاری آیین های ویژه گرامی داشته شد.

در این مراسم حجت الاسلام 'مقداد گلزار ' از پیشكسوتان بسیج نوجوانان دزفول و همرزم شهدای بسیجی با تجلیل از مقام شامخ شهدا برگزاری این گونه یادواره ها را گامی ارزشمند برای زنده نگهداشتن یادو خاطره شهدا دانست و گفت: موفقیتهای درخشان نظام در عرصه جهانی، بیداری اسلامی وثبات و دوام كشور به بركت خون شهدای گرانقدر است.

در این آیین میزگردی با حضور پیشكسوتان بسیج نوجوانان دزفول كه اكنون با گذشت سالیان زیاد در پست های مهم كشوری، استانی و منطقه مشغول خدمت می باشند برگزار شد و هر یك به ذكر خاطراتی از دوران دفاع مقدس و ایثارگریهای نوجوانان بسیجی هم رزم خود پرداختند.

پخش كلیپ در مورد خاطرات، مصاحبه، وصایا و پیام های شهیدان نوجوان دزفولی، اجرای سرود توسط گروه سرود دانش آموزی از دیگر برنامه های یادواره ستارگان آسمانی شهدای نوجوان بسیجی دزفول بود.

538/587



:: برچسب‌ها: به من ,
:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش ایرنا، 'هونگ لی' روز پنجشنبه در كنفرانس خبری روزانه خود به تلاش چین برای ایفای نقش 'سازنده ' در حل مناسب موضوع هسته ای ایران اشاره كرد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد زمان برگزاری گفت وگوهای گروه پنج بعلاوه یك با ایران، تاكید كرد: چین مایل است همراه با طرف های دیگر و به منظور حل همه جانبه، پایدار و مناسب موضوع هسته ای ایران نقش سازنده ای ایفا كند.

وی گفت: این شش كشور و جمهوری اسلامی ایران موافقت كرده اند كه به زودی به گفت و گو بپردازند.

' وانگ مین ' معاون نماینده دایم چین در سازمان ملل متحد نیز در نشست اخیر شورای امنیت گفت: همه طرف های ذی ربط باید تدابیر سازنده ای برای آغاز فوری گفت و گو با ایران اتخاذ كنند.

آساق ** 275 ** 2100



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید , قرمز , بارسلونا ,
:: بازدید از این مطلب : 354
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril
عکس از رویترز

نخستین آلبوم گروه موسیقی "وان دایرکشن" One Direction برای اولین بار در تاریخ و در نخستین هفته پخش در آمریکا، در صدر جدول پرفروش‌های موسیقی این کشور قرار گرفت.

176 هزار نسخه از آلبوم "Up All Night" موقعیت این گروه بریتانیایی- ایرلندی را که در ماه دسامبر گذشته در جدول پرفروش‌های بریتانیا، فقط توانست تا مقام دوم صعود کند، تغییر داد.

این گروه پنج نفره پس از آن شکل گرفت که دو سال پیش، داوران مسابقه تلویزیونی "ایکس فاکتور" به این اعضای این گروه که با اجرای انفرادی شان نتوانسته بودند موفق شوند، پیشنهاد تشکیل یک گروه را دادند.

ایکس فاکتور یک مسابقه تلویزیونی آواز و موسیقی است که افراد و گروه‌هایی غیر حرفه‌ای طی چندین مرحله با رای هیات داوران و مخاطبان این برنامه انتخاب می‌شوند.

هری استایل، یکی از اعضای این گروه گفت که قرار گرفتن این آلبوم در صدر جدول "رویای تحقق یافته" اعضای گروه است.

او به بی بی سی گفت: "باورمان نمی‌شود که آلبوم ما در آمریکا اول شده است. من از تک تک افرادی که در آمریکا طرفدار ما هستند و آلبوم ما را خریده اند تشکر میکنم و همینطور از مردم آمریکا که تا این حد از ما حمایت کردند."

نایل هوران یکی دیگر از اعضای این گروه هم اضافه کرد که همه خیلی خوشحال هستند و گفت: "وقتی ما این گروه را تشکیل دادیم، حتی تصورش را هم نمیکردیم که یک روز به آمریکا بیاییم و آلبوم ما در اینجا در صدر پرفروش ترین های موسیقی آمریکا قرار بگیرد."

سایمون کاول، از مدیران صنعت موسیقی و داور مسابقه تلویزیونی ایکس فاکتور با ابراز خوشحالی برای این گروه گفت: "این یک موفقیت فوق العاده است. آنها شایستگی این را دارند. طرفداران این گروه در دنیا بهترین هستند."

قرار گرفتن این گروه در صدر جدول، در همان هفته‌ای روی داد که اعلام شد به‌زودی این گروه در آمریکا یک برنامه تلویزیونی اجرا خواهند کرد.



:: برچسب‌ها: فوتبال , اتومبیل , عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 464
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

'حمید رسایی' روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگارایرنا افزود: رهبرمعظم انقلاب درابتدای هر سال با نامگذاری یك هدف مهم، جهت‌گیری‌های سال را بر اساس سیاست نظام و نیازهای واقعی كشور تعیین و تبیین می‌كنند.

این نماینده مجلس به تحریم‌های بی‌اثر دشمنان نظام در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره كرد و گفت: نامگذاری امسال به نام حمایت از تولیدات ملی و سرمایه ایرانی، پاسخ قاطعی به تحریم‌های استكبار و فشارها علیه كشورمان است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، حمایت از تولید داخلی را از اهداف و استراتژی‌های مهم كشور عنوان كرد و یادآورشد: امروز شاهد رشد چشمگیر جوانان برومند در تمام عرصه‌های علمی هستیم به نحوی كه روز به روز نیاز جمهوری اسلامی ایران به كشورهای دیگر كمتر شده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خود، سال 1391 را سال 'تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی' نامیدند و بر ضرورت مجاهدت اقتصادی و حضور جهادگونه ملت ایران در عرصه‌های اقتصادی تاكید كردند.

تهرام/1988/1275/



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 374
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

آخرین كاروان نیروهای نظامی آمریكایی روز 27 آذر 1390 (18 دسامبر 2011)، با عبور از مرز كویت از عراق خارج شدند تا این پایانی باشد بر حدود 9 سال جنگ و حضور آمریكا در عراق.

خروج نیروهای نظامی آمریكایی از عراق بر اساس پیمان استراتژیك دو جانبه میان بغداد و واشنگتن انجام شد كه سال 2008 به امضای مقام های دو طرف رسید.

با وجود رایزنی هایی كه از چند ماه پیش از پایان مهلت قانونی حضور نیروهای نظامی آمریكایی در عراق، میان مقام های دو كشور بر سر تمدید توافقنامه امنیتی و باقی ماندن حدود چهارهزار نظامی آمریكایی در عراق انجام شد، اما پس از مخالفت عراقی ها با اعطای مصونیت قضایی به نظامیان خارجی، تصمیم بر آن شد كه نیروهای رزمی خارجی به طور كامل از عراق خارج شوند.

به نظر می رسد هم در طرف آمریكایی و هم در طرف عراقی، اراده لازم برای تمدید توافقنامه امنیتی دوجانبه وجود نداشت. بالابودن هزینه سیاسی و نیز احتمال افزایش فشارهای گروه های رقیب سیاسی، باعث شد كه دو طرف رغبت چندانی برای تمدید توافقنامه نداشته باشند.

از آنجایی كه افكار عمومی مردم آمریكا نگاه مثبتی به جنگ عراق نداشتند، خروج نظامی آمریكا از عراق؛ می تواند برگ برنده مهمی برای باراك اوباما رییس جمهوری آمریكا، برای مبارزات انتخاباتی سال آینده این كشور باشد.

با وقوع حوادث تروریستی یازده سپتامبر سال 2001 میلادی در ایالات متحده و ارتباط آن با منطقه خاورمیانه، تحول عظیمی در سیاست خارجی آمریكا به ویژه نسبت به خاورمیانه پدید آمد و با وجود مخالفت های دولتی و مردمی با حمله نظامی به عراق، سرانجام ایالات متحده و انگلیس در 20 مارس سال 2003 حملات نظامی خویش علیه این كشور را آغاز نمودند. گرچه آمریكا و متحدانش حمله نظامی خود به عراق را با ادعای وجود سلاح های كشتار جمعی در آن كشور توجیه كردند اما بعدها مشخص شد كه این ادعا از اساس دروغ بوده است.

9 سال پس از آن زمان و همزمان با عقب‌نشینی كامل نیروهای آمریكایی از خاك عراق، ‌خبرگزاری رویترز، در یك گزارش فهرستی از آمار و ارقام نظامیان و غیرنظامیانی كه از مارس 2003 میلادی تا 18 دسامبر 2011 در این كشور كشته شده‌اند، منتشر كرد.

در این گزارش آمده است: چهار هزار و850 تن از نیروهای ائتلاف كه رهبری آنها را آمریكا بر عهده داشت در جریان جنگ كشته شدند كه چهار هزار و 487 تن از آنها جزو نیروهای آمریكایی، 179 تن انگلیسی و 139 تن دیگر از نیروهای نظامی كشورهای دیگر بوده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است: تعداد نظامیان عراقی كشته شده از زمان سقوط صدام به طور میانگین به بیش از 10هزار تن رسیده در حالی كه تعداد كشته‌ها از ژانویه سال 2005، هشت هزار و 825 تن و پیش از آن 1300 تن بوده است كه در مجموع 10 هزار و 125 تن از نیروهای نظامی عراق در این دوره زمانی جان خود را از دست داده‌اند.

این در حالی است كه تعداد غیرنظامیانی كه در این سال‌ها در عراق كشته شده‌اند، مابین 103 هزار و 536 و 113 هزار و 125 تن بوده است.

از سوی دیگر گفته می شود جنگ 9 ساله علیه عراق، برای آمریكایی ها حدود 1000 میلیارد دلار هزینه در بر داشته است.

خروج نیروهای نظامی از عراق بی تردید می تواند تحولی مثبت در جهت استقرار و امنیت در این كشور قلمداد شود. اما تردیدی نیست كه نباید خروج نظامی آمریكا از عراق را به معنای پایان مداخله های آمریكا در امور داخلی عراق بدانیم.

به طور كلی می توان رویكرد آمریكا به عراق جدید را از نظر سیاسی، نظامی-امنیتی و اقتصادی مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.

از نظر سیاسی، بی تردید آمریكا تلاش می كند كه بتواند نفوذ سیاسی خود را در لایه های اجتماعی و سیاسی عراق و ارتباط با گروه های سیاسی عراقی را حفظ كند و به این وسیله بتواند نفوذ خود را بر گروه هایی كه دارای اشتراك هایی با ایالات متحده هستند و نیز بر ساختار سیاسی آینده عراق، شكل دهی به دولت آینده و نحوه همكاری و تعامل با آنها را اعمال كند. به ویژه كه سخن از همكاری استراتژیك میان دو كشور هم مطرح است. وجود سفارت آمریكا در بغداد با بیش از 15هزار كارمند نشان از تلاش این كشور برای حضور و نقش آفرینی سیاسی در این كشور دارد.

از نظر نظامی و امنیتی اگرچه نیروهای آمریكایی خارج می شوند اما گفته می شود شماری از آنها باقی خواهند ماند و اینها یا در قالب حفاظت و یا در قالب نیروهای آموزش دهنده حضور دارند. در كنار این، آمریكا تلاش می كند تا قرارداد جدید امنیتی-نظامی با عراق امضا كند. شاید نقطه ثقل نگاه آمریكا همانا آمریكایی كردن سیستم نظامی عراق -هم به لحاظ شكل دهی به ساختار نظامی و هم به خاطر فروش جنگ افزارهای سبك و سنگین در آینده- باشد.

از نقطه نظر اقتصادی، چگونگی حضور در بازار سرمایه، تولید و بازار تجارت عراق برای آمریكا مهم است. به همین دلیل نگاه آمریكا به میادین نفتی عراق و سرمایه گذاری در این بخش ها و بازسازی اقتصادی عراق، چگونگی ساماندهی یا جهت دهی به كمپانی ها و شركت های آمریكایی و ایجاد تسهیلات و اعتبارات به این شركت ها به منظور سهولت كار در عراق خواهد بود.

چند روز از خروج نیروهای آمریكایی از عراق نگذشته بود كه متهم شدن طارق الهاشمی معاون رییس جمهوری عراق، به دست داشتن در عملیات تروریستی، این كشور را وارد بحران سیاسی پیچیده ای كرد كه بسیاری را نسبت به آینده عراق پس از خروج نظامی آمریكا از آن كشور نگران كرد.

بر این اساس برخی بر این نظرند كه با وجود گذشت 9 سال از سرنگونی رژیم صدام، عراق هنوز نتوانسته به وضعیتی ورود پیدا كند كه از ثبات سیاسی لازم برای سامان دادن به خود برخوردار باشد. وجود مسائلی از جمله شكاف های طایفه ای در عراق، بلاتكلیفی بر سر كركوك، اختلافات میان مناطق كردنشین با دولت مركزی بر سر مناطق حایل و پدیده نوظهور اعلام خودمختاری از سوی برخی استان های عراقی از جمله مشكلاتی است كه بسیاری را نسبت به آینده عراق نگران كرده است.

با این وجود به نظر می رسد خروج نظامی آمریكا از عراق، دولت این كشور را در مسیر جدیدی قرار داده است كه با وجود مشكلات در زمینه های سیاسی، دولت-ملت سازی و در بعد چگونگی تعامل و مشاركت سیاسی در این كشور و كنترل اوضاع در مناطق مختلف اما به قابلیت ها و ظرفیت هایی دست یافته است كه می تواند شرایط عراق در دوران پس از خروج را بهبود بخشد. به ویژه كه در عراق و در میان مردم و برخی گروه ها این اعتقاد هست كه خروج آمریكا از عراق نقطه عطفی است كه می تواند عراق را بسامان كند و شرایط را به سمت عراقی كردن امور حركت دهد. بر این اساس خروج نظامی آمریكا از عراق، یك نقطه قوتی است كه عراق را به حاكمیت ملی بر می گرداند و باعث تقویت ستون های استقلال سیاسی و حاكمیت ملی عراق می شود.

البته بی تردید عراق جدید مشكلات و تهدیدهایی را در پیش روی خود خواهد داشت. اما این كشور توانایی های بالقوه بسیاری دارد كه می تواند به گذر از مشكلات و چالش های پیش رویش كمك شایانی كند. اگر عراقی ها بتوانند اختلافات خود را با پایبندی به قانون و روش های مسالمت آمیز و با در نظر گرفتن تكثر قومی در این كشور، حل و فصل كنند، می تواند یك موفقیت تاریخی در تجربه دموكراتیك آنها باشد.

تحقیق**9930**1358



:: برچسب‌ها: رقص , بچه ها , شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 366
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

افغانستان کشوری است زراعتی و بیشتر مردم آن مشغول کشاورزی اند، ولی خشکسالی های اخیر دراین کشورکاهش قابل توجه محصولات زراعتی و کمبود مواد خوراکی را در پی داشته است.

سال گذشته حدود نیمی از ولایت های افغانستان گرفتار خشکسالی بود و سازمان های بین المللی اعلام کردند که دو نیم میلیون نفر به کمک های فوری غذایی پیش از فرا رسیدن زمستان نیاز دارند.

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد برای مبارزه با کمبود مواد خوراکی در افغانستان خواستار سرمایه گذاری کلان در بخش زراعت این کشور شده است.

اما به نظر شما در یک دهه گذشته در افغانستان چقدر روی رشد زراعت سرمایه گذاری شده و چه کارهای اساسی دراین راستا صورت گرفته است؟

هرچند دولت فغانستان می گوید که برای افزایش محصولات کشاورزی در این کشور برنامه های اساسی با هزینه های بزرگ را اجرا کرده و هنوزهم پروژه هایی را روی دست دارد، اما برخی کارشناسان می گویند حداقل در ده سال گذشته از توانایی های افغانستان برای افزایش محصولات کشاورزی استفاده شایانی صورت نگرفته و زارعان شاهد تغییرات چندانی در زندگی خود نبوده اند.

شما دراین باره چه فکر می کنید، و آیا در این مدت واقعاً شرایط زندگی کشاورزان افغان بهتر شده است؟

کارشناسان تاکید دارند که در صورت سرمایه گذاری روی منابع آب، توزیع بذرهای اصلاح شده، ساختن سرد خانه ها و دادن رایانه (سبسایدی) به کشاورزان، محصولات زراعتی افغانستان افزایش یافته و این کشور به خودکفایی غذایی خواهد رسید.

به نظرشما دولت افغانستان برای بی نیاز شدن از واردات مواد غذایی و کمک های غذایی خارجی، چه اقداماتی را باید روی دست بگیرد؟

برای طرح دیدگاه ها و پرسشهای تان در برنامه صدای شما می توانید به شیوه های زیر اقدام کنید:

به شماره ۰۰۴۴۲۰۷۸۳۶۰۳۳۱ زنگ بزنید.

به شماره ۰۰۴۴۷۷۸۶۲۰۸۸۸۸ پیامک یا ( اس ام اس) بفرستید.

به نشانی dari@bbc.co.uk ایمل بزنید.

اگر هم مایل هستید ما به شما زنگ بزنیم، لطفاً شماره تلفن و نظر کوتاه تان را از طریق ایمیل به ما ارسال کنید.

دیدگاه ها و پیشنهاد های شما به ما کمک می کند تا این موضوع را بهتر وعمیق تر برسی کنیم.



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 330
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

'محسن احمدی' روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: پزشكان افتخاری در بیش از 12 بخش درمانی درمانگاه كهریزك حضور دارند و در بخش های سونوگرافی،آندوسكوپی، آزمایشگاه و حتی اتاق عمل نیز در شیفت های صبح و شب فعالیت می كنند.

وی با بیان اینكه مهمترین نیاز مددجویان كهریزك در حوزه های توانبخشی و سلامت متمركز شده است، گفت: همچنین در این درمانگاه دو بخش ویژه برای ارتوپدی در نظر گرفته شده است.

احمدی گفت: بخش ام.اس نیز حدود پنج سال است كه برای این بیماران در یك ساختمان دو طبقه با پنج هزار متر مربع زیربنا راه اندازی شده و اكنون پذیرای 120 بیمار مبتلا به ام.اس است.

به گفته وی،درمانگاه آسایشگاه خیریه كهریزك ‌از لحاظ ارائه خدمات درمانی، یك مكان مجهز و بسیار بزرگ است و به نام دكتر 'محمدرضا حكیم زاده' ، موسس آسایشگاه خیریه كهریزك نامگذاری شده است.

اجتمام**9134 **1572



:: برچسب‌ها: خام , ژاپن ,
:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش ایرنا، اجلاس بین المللی امنیت هسته ای قرار است روزهای 26 و 27 مارس (7 و 8 فروردین) در پایتخت كره جنوبی برگزار شود.

قرار است رهبران 53 كشور و سازمان بین المللی در این اجلاس شركت كنند.

' لیو چائو '، یك محقق چینی می گوید: در این اجلاس باید موضوع كشورهای دارنده سلاح هسته ای مورد توجه قرار گیرد.

وی كه رییس مركز تحقیقات كره در آكادمی علوم اجتماعی ' لیائو نینگ ' در شمال شرق چین است ، افزود: این بسیار مهم است كه شركت كنندگان در اجلاس سران هسته ای در كره به دنبال حل مسایل هسته ای در سراسر جهان باشند.

وی كه دیدگاهش روز پنجشنبه در مطبوعات پكن درج شد، با اشاره به اینكه تهدیدهای هسته ای باید به حداقل برسد،

افزود: كشورهای دارنده تسلیحات هسته ای از جمله آمریكا باید برای حل مسایل تلاش كنند.

وی تاكید كرد: بسیار بی معناست كه غرب از جمله آمریكا همیشه به دنبال جلب افكار عمومی درباره كره شمالی و یا ایران باشند.

' لیو ' گفت: بجای اینكه همیشه بخواهیم به موضوع هسته ای این دو كشور بپردازیم، بهتر است در اندیشه ایجاد سامانه ای برای جلوگیری از توسعه تسلیحات هسته ای در نقاط دیگر جهان باشیم .

این پژوهشگر چینی بدون اشاره به نام اسراییل، تصریح كرد: رژیم هایی هستند كه سلاح اتمی دارند و جامعه بین المللی با استفاده از فرصت اجلاس كره باید به دنبال راهی برای از بین بردن این تسلیحات و به حداقل رساندن تهدیدهای ناشی از آن باشد.

رژیم صهیونیستی با حمایت های مستقیم آمریكا بیش از 200 بمب اتمی تولید كرده است.

رژیم صهیونیستی در اجلاس سران هسته ای در كره جنوبی شركت نمی كند.

' لی میونگ باك ' رییس جمهور كره جنوبی گفته است كه هدف از برگزاری این اجلاس در كشورش، تحقق هدف جهان عاری از سلاح هسته ای است .

آساق ** 275 ** 2100



:: برچسب‌ها: دریاچه , واشنگتن , عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 367
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

' نظر علی حاجی پاشا' روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: از مجموع 37 هزار و 157 پرونده تشكیل شده از 15 تا 29 اسفند ماه سال گذشته، 37 هزار و 72 پرونده رسیدگی شد كه از این تعداد تخلف عدم درج قیمت با 12 هزار و 965 فقره و گران فروشی با 12 هزار و 25 فقره بیشترین فراوانی را داشتند.

مدیركل تعزیرات استان تهران با بیان اینكه طرح كشیك نوروزی سازمان تعزیرات از 15 اسنفد ماه سال گذشته آغاز شده و تا 15 فروردین ماه امسال ادامه دارد گفت: از 15 تا 29 اسفند ماه سال گذشته، یك هزار و 938 بازرسی از مراكز اقامتی دایم، یك هزار و 845 بازرسی از رستوران ها و مراكز پذیرایی، یك هزار و 628 مورد بازرسی از دفاتر خدمات مسافرتی و 670 مورد بازرسی از مراكز اقامی موقت مانند كمپ ها و مهمان سراها صورت گرفته است.

** محموله قاچاق الكل صنعتی در استان لرستان توقیف شد

معاون رییس سازمان تعزیرات حكومتی همچنین از كشف و توقیف یك محموله قاچاق 30 هزار لیتری الكل صنعتی در استان لرستان خبر داد و گفت: این محموله روز گذشته - چهارشنبه - با تلاش ماموران مبارزه با قاچاق كالا و ارز در حین بازرسی از یك دستگاه خودرو كشف شد.

به گفته معاون سازمان تعزیرات حكومتی، رسیدگی به پرونده یادشده دراداره تعزیرات حكومتی استان لرستان در جریان است.

حاجی پاشا توضیح داد: این قاچاقچی، محموله یاد شده را از شهرستان خرمشهر بارگیری كرده و قصد فروش و عرضه آن را در استان های شمالی كشور داشته است.

** برخورد با یك واحد مرغ فروشی در آذربایجان غربی

معاون رییس سازمان تعزیرات حكومتی همچنین از برخورد با یك واحد مرغ فروشی در استان آذربایجان غربی در شهر ارومیه خبر داد و افزود: این واحد مرغ فروشی اقدام به فروش 860 كیلوگرم مرغ منجمد با نرخ 32 هزار ریال كرده است.

این مقام مسوول در سازمان تعزیرات حكومتی یادآورشد: اكنون پرونده این واحد مرغ فروشی به اتهام گران فروشی در تعزیرات حكومتی ارومیه در جریان است.

طرح نظارت بر حسن اجرای قیمت گذاری كالاها و مبارزه با گرانفروشی از اسفندماه گذشته در قالب برنامه ای وی‍‍ژه در دستور كار سازمان تعزیرات حكومتی در تهران و استانهای مختلف كشور قرار گرفت.

اجتمام**9140**



:: برچسب‌ها: قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zwembril

به گزارش گروه اخبار شب ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد عصر روز چهارشنبه درگفت و گوی تلفنی با گودلاك جاناتان رییس جمهورنیجریه به روابط خوب و صمیمی دو كشوراشاره كرد و گفت: امروز شرایط برای افزایش سطح همكاری ها میان ایران و نیجریه فراهم است ازاین رو باید تلاش كرد تا با استفاده ازاین ظرفیت ها سطح همكاری ها میان تهران - آبوجا را افزایش داد.

رییس جمهور درادامه ضمن تقدیر و تشكر از مواضع دولت نیجریه در قبال توسعه روابط فی مابین، تصریح كرد:در شرایطی كه جهان نیازمند نظم جدیدی است دو كشور ایران و نیجریه می توانند با همكاری یكدیگر نقش بسزایی را در این زمینه ایفا كنند.

گودلاك جاناتان رییس جمهور نیجریه نیز در این تماس تلفنی روابط دو كشور را مستحكم و صمیمی توصیف كرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران و نیجریه دارای مشتركات فراوانی با یكدیگرند كه می توان با استفاده ازآنها سطح همكاری ها موجود بین دو كشور را افزایش داد.

وی با تاكید بر اینكه افزایش سطح همكاری ها علاوه بر دو كشور به نفع كشورهای جهان نیز خواهد بود،گفت:درحال حاضر دوملت ایران ونیجریه روابط خوب و صمیمی با یكدیگر دارند، از این رو می توان با استفاده از این موقعیت سطح همكاری ها را درحد مطلوبی بالا برد.

**1536**



:: برچسب‌ها: زن ,
:: بازدید از این مطلب : 285
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 فروردين 1391 | نظرات ()